Сам Кушинг- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Сам Кушинг е Instagram знаменитост и писател от Съединените щати. Сам Кушинг е добре известен с публикуването на снимки на себе си като модел и на пътувания.

Бързи факти

Пълно име: Сам Кушинг
Дата на раждане: 13 април 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Звезда в Instagram
Държава: елен
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Родно място Чикаго, Илинойс
Националност американски
Религия Кристиян
баща Дейв

Биография на Сам Кушинг

Сам Кушинг е роден в Чикаго, Илинойс, САЩ, през 1992 г. и рожденият му ден е 13 април всяка година. Той ще бъде на 29 години през 2021 г. По същия начин той е американски гражданин, който изповядва християнството. Неговата зодия също е Овен. Преминавайки към семейството си, той не е споделил нищо за тях. Той обаче има втори баща на име Дейв. Когато е на 12 години, Дейв влиза в живота му. Той също така често публикува свои снимки с майка си и брат си в Instagram, но никога не е разкривал имената им. Изглежда, че е добре образован и знаещ човек, що се отнася до образователната му история. Освен това завършва средното си образование в местната гимназия. Можеше да завърши обучението си и да получи диплома от престижен университет.

Сам също обича да ходи на почивки. Със своите приятели и роднини той често пътува до други места. Що се отнася до хобитата му, той обича да плува и да тренира. Освен това в свободното си време той прекарва време със семейството си.  Възраст на Сам Кушинг

Сам Кушинг

Височина и тегло на Сам Кушинг

По отношение на измерванията на тялото, Сам е висок и привлекателен мъж с добри пропорции на тялото. Той е висок 5'11 (1,8 м) и тежи приблизително 85 кг (187 фунта). Точните му телесни измервания (гърди-талия-ханш) също не са налични. Освен това има кестенява коса и великолепни сини очи, което допринася за неговата привлекателност.

кариера

Сам е модерен от дете. След дипломирането си започва работа в същия сектор. Работи като знаменитост в Instagram. Много фирми се обръщат към него за реклами поради огромната му популярност. Той също така е треньор по социални медии и спортист, за да назовем само няколко неща.

Сам също е пианист, който често композира мелодии. Той вярва в следването на мечтите си. Освен това той се интересува предимно от дигитален маркетинг. Той също е Youtuber, след като се присъедини към него на 21 октомври 2019 г. Каналът му има над 9,7 милиона гледания досега. Той често публикува видеоклипове за обучение и пътуване в канала си в YouTube.

Нетната стойност на Сам Кушинг

Сам има нетна стойност от приблизително ,5 милиона долара към октомври 2022 г. които е натрупал със собствените си усилия. Кариерата му в Instagram е основният му източник на доходи. Той прави по-голямата част от парите си от одобрения и партньорства.

  Сам Кушинг Нетна стойност

Сам Кушинг

Сам Кушинг Гадже, Запознанства

Що се отнася до любовния му живот, Сам Кушинг е отшелник, който живее сам. Той не участва в никакви романтични връзки. Въпреки че има отлично разбиране за любовта, той не се интересува от нея. Освен това няма информация за предишните му партньорства. Той предпочита да пази личните си данни далеч от сайтовете на социалните медии.

Продължавайки напред, той запази публичната си личност като видна фигура. В момента той се концентрира изключително върху кариерата си. Освен това той обича да прекарва време със семейството си. Той също не е бил обект на никакви слухове или противоречия. Всъщност през следващите дни той със сигурност ще се замеси във връзка с жената, с която иска да излиза.

Популярни Публикации