Сам Харис току-що разкри мислите си за лаптопа на Хънтър Байдън и преизбирането на Тръмп през 2020 г.

Сам Харис , философ, и авторът разкриха някои изненадващи открития относно инцидента с лаптопа на Хънтър Байдън и преизбирането на Доналд Тръмп през 2020 г.

Той каза в подкаста Triggernometry:

Хънтър Байдън може да е имал телата на деца в мазето си и нямаше да ме е грижа. Няма нищо, това е Хънтър Байдън, а не Джо Байдън.Той каза още, че дори ако Джо Байдън е участвал в предполагаема корупция, сумата е безкрайно малка в сравнение с предполагаемата корупция, в която е участвал Тръмп. Харис продължи:

Каквато и да е широчината на престъпността на Джо Байдън, можем просто да продължим да се спускаме в тази заешка дупка и да разберем, че той събира рушвети от бизнеса на Хънтър Байдън в Украйна или където и да е другаде, нали? Или дори Китай. Това бледнее в сравнение с корупцията, в която знаем, че Тръмп е замесен.

Освен това Харис сравни двете ситуации със светулката и слънцето и каза, че университетът Тръмп е по-лош от всичко, открито в лаптопа на Хънтър Байдън:

Дори не се доближава до университета Тръмп. Според мен университетът Тръмп е много по-лош скандал от всичко в лаптопа на Хънтър Байдън.

Философът продължи, като каза, че забраната на доклада на Хъндър Байдън за лаптопа на New York Post е левичарски заговор за предотвратяване на преизбирането на Тръмп за президент. Той обаче потвърди, че действието е оправдано, като каза:

Въпреки това, той не се отнася до онези, които твърдят: „Все още е крайно несправедливо да не сме погледнали лаптопа навреме и да сме премахнали Twitter акаунта на New York Post.“ Това е левичарски заговор за отказ на Доналд Тръмп от президентството.“ Определено беше. Но вярвам, че беше оправдано.

Интервюто на Харис бързо стана вирусно в социалните медии, предизвиквайки полемика сред нетизените.

Twitter отговаря на коментарите на Сам Харис относно скандала с лаптопа Хънтър Байдън.

Хънтър и Джо Байдън станаха новини по целия свят, когато The New York Post публикува история, включваща имейли от лаптопа на първия. Обявените имейли показват среща на Джо и Хънтър Байдън с главен изпълнителен директор на Burisma, украински енергиен бизнес. След публикуването на статията Twitter акаунтът на New York Post беше затворен за седем дни, което ескалира дебата. Откакто се случи, темата е горещо обсъждан въпрос в интернет. Съвсем наскоро погледът на Сам Харис по въпроса около преизбирането на Доналд Тръмп през 2020 г. възобнови дебата в социалните медии. Няколко души се стекоха в Twitter, за да изразят мислите си относно интервюто на Харис.

  Сам Харис

Докато някои твърдяха, че коментарите на Сам Харис нямат смисъл, други се съгласиха с оценката му за бившия президент на САЩ Доналд Тръмп. Тъй като реакцията в интернет на възгледите му се засили, Харис се премести в Twitter, за да защити думите си. Той продължи да казва, че в подкаста е обсъждал принципа на самоотбраната. Сам Харис отговори с поредица от туитове, които обясняваха и защитаваха забележките му.

Той също така говори относно инцидента с лаптопа на Хънтър Байдън, като каза, че това е било много трудно обаждане, морално и журналистически. Сам Харис завърши публикацията си с твърдението, че нищо от казаното от него в подкаста не означава, че демократите биха били оправдани в извършването на изборна измама или използването на други незаконни действия, за да откажат на Тръмп президентството. Той също така каза, че не вярва, че демократите подкрепят подобен ход.

Всичко, което трябва да знаете за Сам Харис

Сам Харис е философ, автор и подкастър от Съединените щати. Той е роден в Лос Анджелис на 9 април 1967 г. в семейството на телевизионния писател и продуцент Сюзън Харис и актьора Бъркли Харис. През 2000 г. получава бакалавърска степен по философия от Станфордския университет, а през 2009 г. получава докторска степен. по когнитивна неврология от Калифорнийския университет. Според официалния му профил, Харис също е практикувал медитация повече от 30 години под ръководството на няколко тибетски, индийски, бирмански и западни майстори. След атентатите от 11 септември 2001 г. той започва да пише първата си книга „Краят на вярата“.

Книгата беше издадена през 2004 г. и прекара 33 седмици в списъка на най-продаваните книги на The New York Times. Той също така получи наградата PEN за нехудожествена литература за 2005 г. Други бестселъри на New York Times от Сам Харис включват Писмо до една християнска нация, Моралният пейзаж, Свободната воля, Лъжа, Събуждане и Ислямът и бъдещето на толерантността. Харис пише за вестници като The New York Times, The Los Angeles Times, The London Times, The Economist, The Boston Globe и The Atlantic, в допълнение към своите романи.

  Сам Харис

По-голямата част от работата на Харис се фокусира върху философията, неврологията и религиозната критика. В своето писане той също се занимава с въпроси като етика, свободна воля, рационалност, политика, AI, тероризъм, медитация и психеделици. Сам Харис е добре известен като религиозен критик. Заедно с Ричард Докинс, Кристофър Хитченс и Даниел Денет, той е наречен един от четиримата конници на новия атеизъм. Харис също е домакин на известния подкаст Making Sense (преди това Waking Up) и е създател на приложението за медитация Waking Up with Sam Harris. Твърди се, че той е един от претендираните основатели на Intellectual Dark Web.

Популярни Публикации