Сам Ганън почина на 31-годишна възраст

Сам Ганън , британски актьор, почина наскоро на 31-годишна възраст. Той почина на 2 август, докато беше на гости на семейство в Калифорния, според източници. Причината за смъртта му вече не е ясна, въпреки факта, че майка му, Анджела Ганън, каза, че той е страдал от сърдечен проблем от раждането, който се е влошил през предходните няколко месеца. Тя също добави,

Тези неща просто не се случват, особено на младо момче на 31, което се наслаждаваше на времето от живота си. Прекарваше страхотно в планината, стреляйки по тенекии и строейки конски боксове.

Сестрата на Ганън, Ейми Кели, му отдаде почит, като написа:Той наистина се интересуваше от хората и имаше чувствителен дух.

Семейството на Ганън организира кампания за групово финансиране, за да получи пари, за да върне сина си в дома му в Йоркшир, Обединеното кралство. Досега страницата е събрала £7600 и възнамерява да събере £17 000.

Коя роля на Емердейл изигра Сам Ганън?

Сам Ганън беше кочияш, теглен от коне, и се появяваше в сцени с Ема Аткинс, която играеше Чарити Дингъл. През 2019 г. актьорът изигра Кев в два епизода от сапунения сериал на ITV. Кевин Лафан разработва Emmerdale, който се излъчва на 16 октомври 1972 г. Сериалът от 33 сезона е заснет в Leeds Studios срещу Arncliffe в Littondale. Програмата е достъпна във всеки район на ITV.

  Сам Ганън

Трябваше да приключи след три месеца, но по-късно бяха поръчани допълнителни епизоди и с нов продуцентски екип в контрола имаше по-драматични истории и увеличение на епизодите в края на 80-те години. Сериалът в крайна сметка придоби популярност и беше смятан за видна британска сапунена опера.

Всичко за Сам Ганън

Сам Ганън беше актьор от сапунена опера, най-запомнен с работата си в Emmerdale. Действителната му дата на раждане не е разкрита, но той е роден през 1991 г. Освен с Emmerdale, той е известен с работата си в Babes with Blades, Inside Fear, The Break Ups, Tales of Bacon, Percy Barleycorn, Talking with Angels, Boy петък и др. Той беше представен от Гай Хоу в WGM Atlantic Talent.

Сам започва кариерата си като сценичен изпълнител, обикаляйки с Northumberland Theatre Company и Gobbledigook Theatre. Той беше опитен пианист, китарист и басист в допълнение към това, че беше актьор, и преподаваше музика в продължение на 10 години. Според сестра му Ейми Кели той бил чувствителен човек, който се интересувал от хората. Northumberland Theatre Company написа след смъртта му,

С разбито сърце научаваме за смъртта на един от нашите. Той удиви слушателите със своята харизма, хумор и невероятни музикални способности. Много хора сравняваха Сам с човешко зайче Duracell, с безгранична енергия, често тичащо из тренировъчната зала и почти твърде много творчески идеи, които да държат заключени в главата си.

  Сам Ганън

Тъй като той не е имал възраст за Wikipedia, няма изчерпателна информация за неговото образование или работа.

Потребителите на Twitter отдават почит

Въпреки че се появява само в няколко филма и телевизионни предавания, Сам Ганън беше похвален за безупречните си изпълнения. Когато новината за смъртта му се разпространи, Twitter беше залят от почит:

Популярни Публикации