Сам Дез- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка, Кариера

Сам Дезо е известен американски актьор. Сам Дез е най-известен със своя обсебен от селфита акаунт в Instagram, който има над 735 хиляди последователи. Разгледайте повече за Sam Dezz Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Сам Дезо
Дата на раждане: 05 декември 2001 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 300 хиляди долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Братя и сестри брат: Джо и сестра Хана
Twitter Сам Дез Туитър
Youtube Сам Дез в Youtube
Instagram Сам Дез Instagram

Възраст и биография на Сам Дез

Сам Дезо е роден в Съединените американски щати на 05 декември , 2001. В момента е на 20 години. Той прекарва част от детството си в Калифорния, преди да се премести във Вирджиния със семейството си. Освен това той има по-малък брат на име Джо, както и по-голяма сестра на име Хана. Хана веднъж беше в един от видеоклиповете на Сам. Той е със смесено наследство и говори английски и испански свободно.

Височина, тегло и измерване на тялото на Сам Дез

Сам Дез е висок 5 фута 7 инча и тежи 60 кг . Има кестенява коса и сини очи.Сам Дез (Източник: Instagram)

Кариера на Сам Дез, професионален живот

По отношение на кариерата Сам става социално активен в интернет чрез своя акаунт в Instagram. Той започна, като публикува свои собствени снимки без никакви фото ефекти или филтри. Много хора смятат, че това е необичайно, защото повечето потребители предпочитат да добавят филтри към снимките си. Нередактираните селфита на Сам започнаха да набират популярност и той скоро стана знаменитост.

Той продължи да публикува селфита в акаунта си и последователите му нараснаха до 550 000. Въпреки факта, че Сам рекламира „естествената красота“ чрез снимките си, той никога не е казвал нищо негативно за онези, които предпочитат да публикуват редактирани снимки. Сам предизвика голямо вълнение, като отказа да последва примера му. Успехът му в Instagram го подтикна да се впусне в света на YouTube. Много от неговите последователи също го помолиха да започне канал в YouTube.

Сам скоро започна да използва YouTube, но не създаде канал за себе си. Вместо това той се присъедини към групата Sunset Park, която вече беше генерирала много шум до този момент. Sunset Park е група момчета, които създават различни забавни видеоклипове в YouTube. Те станаха известни в резултат на своите страхотни видеоклипове с шеги и предизвикателства.
Сам и Сънсет Парк се появиха за първи път в YouTube. Във видеото той участва в предизвикателството „Изяж или облечи“. Сам стана известен в резултат на участието си в трудни предизвикателства.

Сам Дез Запознанства, връзки и афери

17-годишната Instagram звезда не е женен и няма деца. В момента не е женен. Той просто се концентрира върху кариерата си и отделя повече време на себе си.

Освен това той не е излизал с никого след предишната си връзка. Той рядко говори за личния си живот в медиите или публично и не е правил публични изявления за своите афери. Освен това той успя да го запази в тайна.

Социална медия

Той може да бъде намерен в Instagram и Twitter. Той има над 809 хиляди последователи в Instagram (@sam.dezz) и над 5 хиляди последователи в Twitter (@itssamdezz). По същия начин той е звезда на Tiktok с 699,6 хиляди последователи (@samdezz). И има канал в YouTube с 18,3 хиляди абонати.

Сам Дез Нетна стойност 2022 г

Нетната стойност на Сам Дез се оценява на 0 000 USD към 2022 г. . Той печели много чрез Instagram.

Факти

  1. Започва кариерата си в Instagram.
  2. Обича да се разхожда.
  3. Любимото му число е 2.

Популярни Публикации