Шалим Ортиз се среща с Таня Лопес след развода с Лесли Ан Мачадо

Шалим Ортис е актьор и певец от САЩ. Динамичният човек получи одобрението на критиците както в американското, така и в испанското развлекателно поле. Той е добре известен с ролите си в телевизионни предавания като Grand Hotel, Magic City, La Piloto и Heroes. В момента той играе ролята на офицер Данило Рамирез в поредицата за прекъсване на Starz Power Book II: Ghost.

Бързи факти

Пълно име Шалим Ортис
Първо име Шалим
Фамилия Ортис
Дата на раждане 26 февруари 1979 г
Възраст 42 години
Професия Актьор и певец
Националност пуерторикански
Етническа принадлежност Бяло
Град на раждане Сан Хуан Пуерто Рико
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име елин ортис
Баща професия Телевизионен продуцент
Име на майката Goyco благотворителност
Професия майка певица и водеща
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Риби
Семейно положение Запознанства
Съпруг Лесли Ан Мачадо
Връзка с Таня Лопес
Без деца 3
братя и сестри Шарина Ортис и Александър Ортис
Височина 108 см

Родители и братя и сестри

Елин Ортис, пуерториканска телевизионна продуцентка, и Чаритин Гойко, известна доминиканска певица и водеща, са родителите на този очарователен актьор, Ортис. От името на братята и сестрите, четирикратният световно награждаван атрактивен мъж има сестра и брат. Той е най-големият син на семейството. Името на сестра му е Шарина Ортис, а името на брат му е Александър Ортис.

Брачен живот и деца

Ортис беше женен за актрисата от 'Извън закона' Лесли Ан Мачадо. Те се ожениха през 2008 г. Грандиозната сватба предизвика голямо внимание в Холивуд. От брака си имат три прекрасни деца. Най-големият, Лиам, е роден през 2009 г., а близнаците Евън и Никълъс - през 2016 г. Въпреки това, след осем години брак, семейството се разпадна през 2017 г. поради сърцераздирателен развод. Ортис, като грижовен баща, поддържа здрава връзка с трите си деца, за да им предложи това, което заслужават. Той често качва снимки на себе си и децата си с любящи думи, за да изрази чувствата си към три очарователни деца.  Шалим Ортис

Shalim Ortiz (Източник: Google)

Относно бившата съпруга

Тя е добре известна с изпълненията си в Goldberg-P.I. и Паузата на филма. Други известни творби на прекрасната актриса включват American Shopper, What’s on и т.н. В момента тя живее в Сейнт Петербург, Флорида, с тримата си принцове и родители. Зашеметяващата майка се превърна в отличен водещ; в момента тя е домакин на бързо развиващия се онлайн търговец на дребно HSN.

Афера

След развода си с Мачадо Ортис отново беше ерген. Разводът на известната двойка трябва да е бил трудно преживяване. Те премълчаваха личните си неща; въпреки това слуховете винаги намират своето място в бизнеса с прожекторите. Имаше слухове за връзки с Ортис, но нито един от тях не беше потвърден. Въпреки това, след година на тишина през 2018 г., актьорът разкри, че се среща с мексиканската актриса Таня Лопес.

приятелка

Таня Лопес, приятелката на Ортис, е зашеметяваща мексиканска изпълнителка. Нейното очарователно изпълнение в La Fiscal de Hierro я изстреля до известност (2017). Известната актриса често участваше в ролята на Марисела Леон в реномирания сериал Los Miserables (2014-2015). Ортис и Лопес все още са силни и имат за цел да бъдат партньори в живота.

  Шалим Ортис

Shalim Ortiz (Източник: Google)

Нетна стойност

Ортис има разнообразен набор от умения и източници на доходи. Ортис е популярен музикален изпълнител в допълнение към работата си във филми, театри и телевизия. Ortiz също има марка тениски, наречена Latin Rock Star, която е достъпна онлайн. Към октомври 2022 г. се смята, че нетното състояние на Ортис е 4,5 до 5 милиона долара. Ето няколко от зашеметяващите му картини. Животът на Ортис като родител, актьор, музикант и предприемач изглежда необичаен за способността му да запазва последователност и време. Той винаги работи и се наслаждава на живота като известна знаменитост.

Любопитни факти

  • Шалим е роден на 26 февруари 1979 г. Родното му място е Сан Хуан, Пуерто Рико.
  • Актьорът е от доминикански и пуерторикански произход. Той е пуерториканец по националност и кавказец по етническа принадлежност.
  • Шалим Ортис е на 41 години.
  • Височината му е 108 см, или 5 фута и 11 инча.
  • Естественият му цвят на косата е черен.
  • Той има зашеметяващи черни очи.

Популярни Публикации