Сали Нуджънт- Нетна стойност, заплата, възраст, височина, националност, кариера, съпруг

Сали Нюджънт е кореспондент на BBC News в Обединеното кралство. Тя посещава Upton Hall School FCJ и след това получава бакалавърска степен по комуникационни изкуства и френски език от университета в Хъдърсфийлд. Тя работи като професионален водещ за BBC повече от 10 години. Баща й и братята й бяха играчи на ръгби, докато майка й беше инструктор по тенис.

Бързи факти

Пълно истинско име Сали Нюджънт
Известно име Сали
Дата на раждане 5 август 1971 г
Възраст (към 2021 г.) 50 години
Място на раждане Wirral. Мърсисайд.
Професия журналист
Нетна стойност USD ,5 милиона (приблизително).
Националност британски
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бял етнос.
Зодия Рак.
Височина (прибл.) 5 фута 9 инча
Тегло (прибл.) 54 кг
Цвят на косата Кафяво Тъмно
Цвят на очите Кафяво Тъмно
Съпруг N/A

Възраст и ранен живот на Сали Нюджънт

Сали Нюджънт е родена на полуостров Уирал на 5 август 1971 г . Що се отнася до националността, тя е британка и има бял произход. Nugent завършва образованието си в Upton Hall School FCJ. По-късно тя постъпва в университета в Хъдърсфийлд, където получава бакалавърска степен по комуникационни изкуства и френски език.

Височина и тегло на Сали Нюджънт

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Сали Нюджънт е висока 5 фута 9 инча и тежи около 54 кг. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кестенява Тъмна , и тя има кафяви тъмни очи. Измерването на тялото й е 37-27-35 инча.  Сали Нюджънт

Sally Nugent (Източник: Google)

Сали Нюджънт Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Сали Нуджънт? Нюджънт постигна голям успех в работата си, печелейки повече от 300 000 долара всяка година. Счита се, че нетното състояние на Сали Нюджънт е около 1,5 милиона долара към 2022 г.

кариера

Сали се присъедини към BBC Radio Merseyside след дипломирането си и след това продължи да докладва и чете спортни новини по BBC North West Tonight. Тя е назначена като спортен репортер за BBC News през 2003 г. и се появява в национални новинарски емисии. Nugent води „Sportsday“ и отразява Световната купа през 2006 г. в Германия. Сали е работила като телевизионен и радио новинарски журналист, както и като водещ на релефи в BBC News Channel.

Сали работи като телевизионен и радио новинарски журналист и като релефен водещ в BBC News Channel. След отпуска си по майчинство, тя се завърна в BBC News Channel като спортен водещ на 8 януари 2009 г. Нюджънт често беше водещ на спортни предавания в програмата на BBC One BBC Weekend Newscast. Когато редовните домакини отсъстваха, Нюджънт беше съ-водещ на шоуто BBC Breakfast. По-късно, в началото на април 2012 г., тя беше домакин на Закуска с Майк Бушел и изнесе спортни репортажи. Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Hannah DenHartigh придоби огромна популярност в социалните медии и е следвана от огромен брой фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех

Сали Нюгент Съпруг и брак

Кой е съпругът на Сали Нюгент? Сали е омъжена, но поради потайната си личност, тя никога не е споделяла името на съпруга си или датата на брака им. Двойката има едно дете, дъщеря. Двойката обаче се радва на щастлив живот с дъщеря си, която се роди през 2008 г. Няма слухове за раздяла или развод. Въпреки че Nugent е активна в социалните медии, личният й живот изостава много. Съпругът и дъщеря й винаги са липсвали в ежедневните й емисии, въпреки факта, че тя редовно публикува великолепни изображения, понякога докато е на почивка с любимите си хора, а понякога и със своите съ-домакини.

Популярни Публикации