Сали Линдзи- Възраст, Нетно състояние, Височина, Съпруг, Националност

Сали Линдзи е добре известна с ролята си на Шели Ънуин в известната сапунена опера на ITV Coronation Street. Тя напусна Coronation Street през 2006 г. и участва в шоута като Mount Pleasant (като Лиза) и Скот и Бейли (като Алисън). Сали Линдзи е известна актриса от сапунена опера. Научете повече за нетната стойност на Сали Линдзи, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, съпруг, кариера

Бързи факти

Пълно име Сали Линдзи
Псевдоним Сали
Известен като Актриса от сапунена опера
Рождена дата 8 юли 1973 г
Възраст 48 години
Хороскоп зодия Дева
Родно място Манчестър, Англия
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 7 инча
Тегло 58 кг
Измервания на тялото N/A
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
образование N/A
гадже Неженен
Съпруг Стив Уайт
Нетна стойност – милиона

Възраст и ранен живот на Сали Линдзи

Сали Линдзи е роден на 8 юли 1973 г. в Манчестър, Англия. Тя е 48 години към 2021 г . Нейната зодия е Дева. Сали Линдзи е пълното й име. Тя е израснала в Манчестър, заедно с родителите и братята и сестрите си.

По същия начин тя е британска гражданка. Тя е от бял етнос. Нейната вяра е християнството.Височина и тегло на Сали Линдзи

Сали Линдзи е висока 5 фута 7 инча . Тя тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Тя има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури.

 сали линдзи

Сали Линдзи (Източник: Instagram)

Нетна стойност на Сали Линдзи 2022 г

Колко е Нетната стойност на Сали Линдзи? Сали спечели по-голямата част от парите си от своите маратонки Yeezy. Въпреки че тя преувеличаваше размера на бизнеса си през годините, парите, които печелеше от професията си, бяха реални – достатъчно, за да се класира като една от най-големите печалби на знаменитости на всички времена. Нейният основен източник на доходи произтича главно от кариерата й на актьор. Нетното състояние на Сали Линдзи варира от 5 до 10 милиона долара към октомври 2022 г. Освен огромните си социални медии, актрисата

кариера

  • A Matter of Loaf and Death (2010, като Пиела (глас)) е нейният дебютен игрален филм. Тя участва в четири игрални филма от 2010 г. насам. Тя беше на 36 години, когато се появи в този филм.
  • Сали Линдзи започва кариерата си като модел и след това се премества в развлекателния бизнес.
  • Тя е добре позната актриса във филмовата индустрия.
  • Най-забележителната й роля е на Coronation Street.

Сали Линдзи Съпруг и брак

Кой е съпругът на Сали Линдзи? Линдзи се омъжи за Стив Уайт, бившия барабанист на The Style Council и The Paul Weller Band, през 2013 г. Вик и Луи са техни синове близнаци.

Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот. Тя не е обект на никакви слухове или спорове. Освен това тя се държеше на разстояние от разговори, които биха могли да застрашат кариерата й. Тя обаче е с чисто досие и никога не е участвала в дискусии.

Популярни Публикации