Sakshi Dhoni- възраст, биография, Wiki, съпруг, тегло, височина, нетна стойност, кариера

Сакши Дони е съпруга на Махендра Сингх Дони, известен също като M.S. Дони, най-известният индийски играч по крикет. Сакши Дони привлече медиите и общественото признание след брака си с играча на крикет M.S. Дони. Научете повече за Sakshi Dhoni Възраст, биография, Wiki, съпруг, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Сакши Дони
Дата на раждане 19 ноември 1988 г
Възраст 33 години
Хороскоп Скорпион
Късметлийско число единадесет
Щастлив камък Гранат
Щастлив цвят Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак Козирог, Рак, Риби
Пол Женски пол
Професия Домакиня
Държава Индия
Височина 5 фута 3 инча (1,60 м)
Тегло 46 кг
Нетна стойност 760 крори (101 милиона долара)
Семейно положение женен
Женен Дата 3 юли 2010 г
Съпруг MS Дони
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 34-26-34
Родно място Гувахат
Националност индийски
Етническа принадлежност азиатски
Религия индуски
образование Институт по хотелиерство
баща Р К Сингх
Майка Шийла Сингх
Братя и сестри Две (Акшай Сингх и Абхилаша Бишт)
деца Едно (Жива)
Facebook Сакши Дони във Facebook
Twitter Сакши Дони в Twitter
Instagram Сакши Дони Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Сакши Дони, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Сакши Дони? Сакши Сингх Рават е истинското име на звездния партньор. Нейният рожден ден е 19 ноември 1988 г. и е родена в Гувахати, Асам, Индия. По същия начин нейната зодия е Скорпион. Сакши има индийско гражданство и е от азиатски произход. Сега тя е на 33 години.

Интересното е, че въпреки че е родена в Асам, нейният роден град е Дехрадун, Утаракханд, Индия. Прекрасното момиче беше отведено при Р. К. Сингх, нейният баща, и Шийла Сингх, нейната майка. Сакши има двама братя и сестри: Акшай Сингх, брат, и Абхилаша Бишт, племенница.Тя също е родена в индуско семейство. Сега, нека да разгледаме нейната образователна история. По отношение на образованието си, тя посещава училището за момичета Welhan в Дехрадун за своето образование. Тя обаче беше преместена в Джавахар Видя Манди на Ранчи. Тя се запознава със съпруга си в същото училище, което посещават и двамата. Освен това тя и боливудската актриса Анушка Шарма са учили в една и съща гимназия в Гувахати. След това тя продължава да учи в Института по хотелиерство в Аурангабад, където завършва хотелиерство.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Сакши Дони? Що се отнася до физическото присъствие, звездната съпруга е висока 5 фута 2 инча или 158 сантиметра или 1,58 м. Тя все още има телесно тегло от 46 кг (101 фунта). Размерите на тялото й също са 34-26-34 сантиметра. Тя има светла кожа и извита фигура. Тя обича да носи kajal в очите си, което подчертава нейната красота. Сакши също има чифт кафяви очи и черни вежди. Не пуши цигари и не употребява алкохол.

  Сакши Дони

Сакши Дони позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

Когато става въпрос за нейното присъствие в социалните мрежи, тя е много заинтересована. Тя често качва снимки на себе си, колегите си и него на множество събития. Можем да видим колко прекрасна е Сакши като приятел, майка, дъщеря и съпруга. Тя има 4,4 милиона фенове в Instagram и 367,1 хиляди последователи в Twitter. Звездната съпруга има и профил във Фейсбук с 696 хиляди фена. Това показва, че тя е много ангажирана в сайтовете за социални мрежи.

Нетна стойност на Сакши Дони 2022 г

Каква е нетната стойност на Sakshi Dhoni? Сакши щеше да си изкарва добре като режисьор в предишния си живот. Нейното нетно богатство в момента не е известно. Съпруга си, ГОСПОЖИЦА. Дони има значителна нетна стойност от 760 крори (101 милиона долара) към 2022 г. . ГОСПОЖИЦА. Дони е съсобственик на отбора от лигата на Индия Ranchi Rays и FC Chennaiyin, футболен клуб, състезаващ се в индийската Суперлига. Печалбите му идват от Борда за контрол на крикета в Индия (BCCI) като бивш индийски отбор по крикет и франчайза на Ченай в IPL. Дони също прави повече пари чрез другите си спонсорски партньорства и корпоративни дейности.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Сакши преди това е бил директор на Rhiti MSD Alamode Pvt. Ltd. Това е спортна организация със седалище в Ню Делхи. Тя също е стажувала в Тадж Бенгал в Колката. Там Сакши се запознава и със съпруга си. След като се жени за известния и талантлив играч на крикет, M.S. Дони, тя стана известна на една приказна сватба. Sakshi също управлява и поддържа фондация Sakshi Rawat, която подкрепя и помага на сираци. Пурна е името на най-близката й половинка.

Тя е дъщеря на политика от партията NCP Praful Patel. Тя често се появява, за да аплодира съпруга си и неговите приятели по време на различни турнири. Шакши се смята за талисманът на Дони. Дони спечели най-добрите състезания, като Световната купа на ICC 2011, почти веднага след сватбата им. В момента Сакши е фокусирана върху отглеждането на красивата си дъщеря и подпомагането на съпруга и роднините си. Нейните интереси, освен работата и личния живот, са готвене и слушане на музика. Тя обича да яде Butter Chicken.

Салман Хан, Шахрукх Хан, Ранвир Сингх, Джон Ейбрахам, Приянка Чопра, Джесика Алба, Дженифър Лопес и Сушмита Сен са нейните любими актьори и актриси. По същия начин любимите й филми включват Twilight Saga, Tokyo Drift и P.S. Обичам те. Sakshi харесва The Beatles, A.R. Музиката и песните на Рахман, Енрике, Бруно Марс, Риана, Тейлър Суифт, Ники Минаж и Кийт Ърбан. Сакши е фантастична готвачка, която често носи електрическа готварска печка на обиколки по крикет с партньора си M.S. Дони.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е съпругът на Сакши Дони? Известната съпруга вече е омъжена. ГОСПОЖИЦА. Дони, най-известният играч на крикет, е нейният съпруг (Махендра Сингх Дони). След брака си тя промени името си на Сакши Дони. Пан Сингх е нейният тъст, а Девки Сингх е нейната свекърва. Нейният зет също е депутат, Нарендра Сингх Дони. Освен това тя има снаха на име Джаянти Гупта. Тя и Дони бяха добре познати, но чувствата им един към друг разцъфтяха през зимите на 2007 г., когато се срещнаха в Колката с помощта на Юдхаджит Дута (мениджър и приятел на Дони). Дони беше този, който поиска телефонния й номер от шефа си.

Факти

  • Сакши Дони е съпруга на Махендра Сингх Дони, известен също като M.S. Дони, най-известният индийски играч по крикет.
  • Сакши Дони привлече медиите и общественото признание след брака си с играча на крикет M.S. Дони.
  • Пан Сингх е нейният тъст, а Девки Сингх е нейната свекърва.

Популярни Публикации