Шакира и Жерар Пике се разделиха, след като бяха заедно 11 години

В събота, 4 юни, известната колумбийска поп певица Шакира (известна още като Шакира Изабел Мебарак Рипол) и защитният футболист на Барселона Жерар Пике обявиха раздялата си след повече от десетилетие брак. Съобщението за развода им следва подозренията за изневярата на Пике. Подобни обвинения обаче бяха направени от ненадеждни източници и впоследствие бяха съществено опровергани.

Бившата двойка издаде съвместно изявление пред пресата, в което заяви:

Съжаляваме, че потвърдихме нашата раздяла. Ние искаме уважение към нашата поверителност, за да гарантираме безопасността на нашите деца, което е нашата първа грижа. Благодаря ви за търпението.Рипол и Пике имат две момчета, Саша Пике Мебарак (роден 2015 г.) и Милан Пике Мебарак (роден 2016 г.). (роден през 2013 г.). Бившата двойка беше заедно от 2011 г., след като се запознаха по време на Световното първенство по футбол през 2010 г. в Южна Африка.

Раздялата на Шакира и Жерар Пике

Рипол и Пике имат две момчета, Саша Пике Мебарак (роден 2015 г.) и Милан Пике Мебарак (роден 2016 г.). (роден през 2013 г.). Бившата двойка беше заедно от 2011 г., след като се запознаха по време на Световното първенство по футбол през 2010 г. в Южна Африка. Преди това през 2017 г. се разпространиха съобщения за развода на 45-годишната певица и автор на песни от 35-годишния испански играч. Въпреки това, нищо не излезе от слуховете по това време, тъй като раздялата им никога не беше потвърдена.

 Шакира

Междувременно много почитатели предположиха, че певицата наскоро е признала раздялата си с Пике в скорошна песен, въпреки скорошното развитие на раздялата им. Вокалистът на Hips Don’t Lie използва същите думи в песента Te Felicito feat. Рау Алехандро: Разбих на парчета, за да те завърша; Бях предупреден, но не слушах; Научих, че твоята е фалшива… Това беше капката, която преля чашата; не казвай, че съжаляваш, изглежда истинско, но знам, че лъжеш.

Обвиненията в изневяра са опровергани

Има и спекулации, че колумбийската певица е причинила раздялата заради слуховете за изневяра на Жерар Пике. Въпреки това, както беше разкрито от спортния писател на ФК Барселона Решад Рахман, предполагаемата изневяра на Пике с майката на друг испански играч Пабло Гави беше невярна. Тези обвинения произтичат от сатиричен разказ. Така че все още няма надеждни доклади, които да подкрепят подобни твърдения. Мелих Есат АИЛ, международен журналист на свободна практика, първи съобщи пародийната новина. Докладът обаче вече е изтрит.

Разводът на Шакира и Пике беше разкрит само дни след като певицата подаде жалба, за да избегне процес за данъчни измами в испански съд. Според испанските власти, роденият в Баранкиля, Колумбия, не е платил 14,5 милиона евро (15,54 милиона долара) данък върху доходите, получени между 2012 и 2014 г.

 Шакира

Междувременно певицата и нейните адвокати твърдяха, че по това време тя живее в Каталуния и съвсем наскоро се е върнала в Испания. След завръщането си обаче поп изпълнителката каза, че винаги е плащала данъци върху доходите. Миналата седмица нейните адвокати казаха на Ройтерс:

Данъчното поведение на Шакира винаги е било отлично във всички нации, където е трябвало да плаща данъци.

Така че все още няма индикации, че този правен проблем е една от причините за развода им. Засега няма потвърдени твърдения за причината за развода им.

Популярни Публикации