Саймън Минтър от The Sidemen е сгоден за Талия Мар

Саймън Минтер , знаменитост в YouTube, е ангажиран и готов да направи следващата важна стъпка в живота си. Певецът на Sidemen съобщи радостната новина със снимка на себе си и любовта на живота си във весела публикация в Instagram. Саймън и годеницата му Талия Мар позираха за прекрасна снимка, която сякаш беше заснета по време на празника им. Мар се приближи до камерата, вдигна безименния си пръст и се усмихна мило. Саймън стоеше зад нея, изглеждаше красив и весел. Надписът беше написан с печатни букви:

БЯХА ЖЕНЕНИ.

Прекрасното съобщение на двойката изпрати множество последователи в зоната за коментари, където ги засипаха с поздравления. С почти 17 000 коментара на публикацията, почитателите на Минтър и Мар определено са ентусиазирани от предстоящото приключение на двойката.Саймън Минтър, известен като „Миниминтер“, е 29-годишен YouTuber, който е член на добре известната група Sidemen, която вероятно е най-голямата група в YouTube в Обединеното кралство. Sidemen, група от осем души, е добре известна с това, че прави материали за видеоигри за интернет.

Повече за годеницата на Саймън Минтър, Талия Мар

Талия Мар, годеницата на Минтър, е 25-годишна британска YouTuber, певица и инфлуенсър. Нейният акаунт в YouTube има набор от видеоклипове, включително лични кадри, музикални корици и уроци по козметика. Talia Mar има над 980 000 последователи, а нейните материали често включват предизвикателства и влогове. Тя има над 1,2 милиона последователи в Instagram и наскоро си партнира с редица фирми.

 Саймън Минтер

Тя е популярен YouTuber, както и амбициозен поп изпълнител. Известността й в YouTube в резултат на ранните й видеоклипове помогна за създаването на идеалната среда за нея да остави следа като певица. Мар стана известна като поп певица, след като издаде дебютния си албум Extended Play, Tough Decisions през 2017 г. Singing to No One и Get Gone бяха сред шестте песни в EP-то. Stay The Night, колаборация с британския DJ Sigala, е най-новият й сингъл.

Дългосрочната връзка на Талия Мар и Саймън Минтер

Не знаем много за хронологията на връзката им, тъй като звездите на YouTube искаха да запазят романса си в тайна. Според Sidemen Wiki, Саймън Минтер и Талия Мар започнаха да се срещат през 2017 г., но не обявиха публично връзката си до 2018 г. Минтър веднъж разказа на своите последователи за това как са се запознали на Wireless Festival. Той добави, че Мар е бил там с марка, когато е бил там с приятелите си. След няколко години запознанства, двойката се чувстваше по-комфортно открито да проявява любов един към друг. Оттогава те са споделили множество очарователни свои снимки в Instagram, описвайки техните пътувания и посещения на различни места по света.

 Саймън Минтер

Страницата на Talia Mar в Instagram има публикация в чест на четвъртата им годишнина в Дисниленд. YouTube каналът на Мар също има влог със Саймън Минтер. Нарича се тестване на нашата връзка! Talia Mar w/Miniminter, видеото се превърна в едно от най-популярните й в YouTube. Феновете обсипаха двойката с любов и подкрепа преди новината за годежа им. Веднъж двамата направиха трик на последователите си, като разбиха u, което ги наскърби. Те бяха твърде облекчени, за да бъдат разстроени, след като откриха истината. Като ревностни поддръжници на перфектната връзка на Саймън Минтър и Талия Мар, последователите са изключително щастливи да видят как двойката на властта в социалните медии се ожени.

Популярни Публикации