Саймън Гуобадия- Нетна стойност, възраст, съпруга, етническа принадлежност, височина, кариера

Симон Гуобадия е известен нигерийско-американски бизнесмен, филантроп, колекционер на автомобили, инвеститор, влиятелен човек в социалните медии, продуцент и предприемач от Бенин, Нигерия. Той е известен в страната с охолния си начин на живот и многобройни бизнеси.

Саймън, успешен бизнесмен, е главен изпълнителен директор (CEO) на Simcol Petroleum Limited Company, LLC от януари 2007 г. Освен това той е главен изпълнителен директор на KLC Petroleum Transport, LLC. Освен това Саймън е филантроп и социален работник.

Освен това е член на множество благотворителни организации. Саймън Гуобадия нашумя през май 2021 г., когато обяви годежа си със звездата от Истинските съпруги от Атланта (RHOA) Порша Уилямс.След това съпругата на Саймън Фалин Гуобадия обяви в профила си в Instagram, че финализира развода си със Саймън Гуобадия. Прочетете тази статия, за да научите повече за историята на живота на Саймън Гуобадия и скорошните спорове.

Бързи факти

Пълно истинско име Симон Ийоре Гуобадия.
Познат като Симон Гуобадия.
Възраст (към 2020 г.) 56 години.
Професия Бизнесмен, филантроп, инвеститор, колекционер на автомобили и предприемач.
Дата на раждане 2 юни 1964 г. (вторник).
Място на раждане Бенин, Нигерия.
Сегашен адрес Атланта, Джорджия, Съединени щати.
образование Завършвам.
Алма матер Колеж Лойола.
Университет на окръг Колумбия.
Нетна стойност 0-500 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 11″.
В метри: 1,8 m.
В сантиметри: 180 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 85 кг.
В паундове: 187,39 lbs.
Цвят на очите черен.
Цвят на косата черен.
Националност нигерийско-американец.
Етническа принадлежност Смесен (африкански произход).
Религия Кристиян.
Зодия Зодия Близнаци.

Биография на Симон Гуобадия

Симон Гуобадия е роден в семейство от средната класа в Бенин, Нигерия, според източници. Във вторник, 2 юни 1964 г. е роден. Възрастта на Саймън Гуобадия е приблизително 56 години въз основа на датата му на раждане (към 2020 г.). Гуобадия се придържа към християнската вяра. Името на Simon е Simon Iyore Guobadia.

Произхожда от общо семейство. Що се отнася до образованието, Саймън завършва дипломата си за средно образование в интернат в Нигерия, наречен Loyola College.

Той се премества в Съединените щати, за да продължи образованието си. Той се записва в Университета на окръг Колумбия и получава диплома по счетоводство и финанси.

След това той започва да се фокусира върху създаването на собствен бизнес. Преди да създаде собствен бизнес, Саймън е работил в различни частни фирми. Саймън Гуобадия днес е успешен бизнесмен и предприемач в резултат на неговата упорита работа и талант.

Според съобщения в медиите Симон Гуобадия има смесен етнически произход и е от африкански произход. Саймън е бизнесмен от общо семейство. Последовател е на християнската вяра. Имената на родителите му са неизвестни. Саймън има две сестри, според членове на семейството.

Една от сестрите му беше починала. Той публикува и снимки на сестра си в профилите си в социалните мрежи.

Името на по-малката му сестра е Мери Аво-Осаги. Освен това Саймън Гуобадия сподели множество снимки със своите братовчеди и братя и сестри в различните си акаунти в социалните медии.

  Симон Гуобадия

Височина на Саймън Гуобадия (Източник: Pinterest)

Саймън Гуобадия Съпруга, брак

Симон Гуобадия се ожени за модела Falynn Guobadia на 14 юни 2019 г., според източници. Според докладите и двамата са били втори бракове. Нека ви кажа, че след 5 години връзка Саймън и Фалин се ожениха.

Фалин и Саймън Гуобадия обявиха развода си чрез акаунтите си в социалните медии през май 2021 г. Връзката на Саймън със звездата на RHOA Порша Уилямс е причината за развода им. Според докладите Саймън също ще предложи брак на Порша в понеделник, 10 май 2021 г.

Що се отнася до децата му, Симон Гуобадия е баща на осем. Куентин Гуобадия, Бенджамин, Крисчън, Никол, Трой, Дилън, Ксимена и още две са негови деца.

Нека ви кажа, че Саймън и бившата му съпруга Фалин имат деца от предишни връзки. Профилите на Саймън в социалните мрежи бяха залети със снимки на него и децата му. Най-големият му син, Куентин Гуобадия, е завършил университета Хофстра.

кариера

Според докладите Саймън Гуобадия започва кариерата си през август 2004 г. като данъчен мениджър в компания, наречена Deloitte. Саймън напусна фирмата през декември 2006 г., след като работи там две години. След това той започва да се концентрира върху създаването на собствен бизнес.

През януари 2007 г. той създава SIMCOL Group, холдингова компания с множество юридически лица в енергетиката, логистиката, мултимедията и хотелиерството. В момента е главен изпълнителен директор на своята компания. През януари 2019 г. той беше назначен за главен изпълнителен директор на транспортна компания, наречена KLC Petroleum Transport, LLC.

Освен това той притежава и управлява няколко ресторанта в Атланта. Според докладите Саймън Гуобадия също е притежавал и управлявал бар, наречен Time and Buckhead Bottle Bar в продължение на две години. Поради фалит по глава 11 той трябваше да затвори бара през 2014 г. Като инвеститор той също е инвестирал в редица мултинационални корпорации и фондови борси.

Саймън Гуобадия Нетна стойност

Колко богат е Симон Гуобадия? Саймън Гуобадия, известен бизнесмен, води охолен начин на живот в Атланта. Според източници той живее в имение на стойност приблизително 4 688 000 долара. Според докладите, Саймън има нетна стойност от 0-500 милиона USD (приблизително).

Освен това той допълва доходите си чрез странични бизнеси и инвестиции. Що се отнася до активите му, той притежава редица жилищни имоти. Той е автомобилен ентусиаст, който притежава голяма колекция от луксозни превозни средства като Ferrari, Rolls-Royce, Bentley и други.

Саймън притежава частен самолет в допълнение към колите. Не само това, но той притежава и редица луксозни яхти и лъскави автомобили. Саймън Гуобадия очевидно се радва на богатия си начин на живот, както се вижда от неговите съгласия и имоти.

Факти

  • Саймън, като филантроп, също е дарявал на редица благотворителни организации.
  • Освен това Саймън Губадия работи като изпълнителен продуцент в развлекателната индустрия.
  • Като продуцент той работи по филми и телевизионни предавания като Son of the South (2020), Kill (2019), Ken Ford Live from the Buckhead Theatre (2013) и Jail Dogs (2013).
  • Той е фитнес фанатик, който се грижи отлично за здравето си.

Популярни Публикации