Саймън Бритън- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност

Саймън Бритън е американска сензация в социалните медии, която е известна в Instagram, Twitter, YouTube и YouNow. Саймън Бритън спечели слава със своя едноименен канал в YouTube с повече от 47,6 хиляди абонати. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Саймън Бритън- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Саймън Бритън
Дата на раждане: 23 юни 1999 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Звезда в социалните мрежи
Държава: Съединени щати
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара
Цвят на очите Зелено
Цвят на косата кафяво
Родно място Индиана
Националност американски
образование Университет на Индиана
баща Рик Бритън
Майка Лори Бритън
Братя и сестри (Две) Емили и Софи

Биография на Саймън Бритън

Саймън Бритън е на 21 години. Той е роден на 23 юни 1999 г. в Браунсбърг, Индиана, под астрологичния знак Рак. Името на майка му е Лори Бритън, а името на баща му е Рик Бритън. По същия начин той има две сестри и братя и сестри, Емили и Софи Бритън.

Като малък той обичаше да играе футбол. Саймън има американско гражданство, но не е споменал етническия си произход. Освен това в момента учи в университета в Индиана.Височина и тегло на Саймън Бритън

Този 21-годишен красив мъж, Саймън, има добър висок ръст с подходяща структура на тялото. Но за съжаление информацията му относно височината, теглото и други статики на тялото не е достъпна в мрежата. Има атрактивен чифт сиви очи и кестенява коса, която често боядисва в русо.

кариера

Саймън Бритън е сензация в социалните медии от Индиана. Тази звезда от YouNow има 2 милиона последователи след две години. Саймън, футболна звезда на Индиана, се обърна към YouNow. Той искаше да се свърже с аудиторията си и обмисляше използването на социални медии. Хобито му се превърна в професия.

Представянето му в социалните медии е уникално. Той прави шантави, забавни видеоклипове от сърце. Той също така е създал два героя, Рейчъл и Стивън, които озвучава. Феновете му харесват как ги разсмива и забавлява. През 2016 г. той направи турне с Bravefest, Touring on Impact и Boys of Summer.

Той е и един от най-добрите футболисти на Индиана. Преди да публикува филми онлайн, той играеше футбол. Играе от 4-годишна възраст. Познава добре стратегиите и триковете на играта. Саймън започна да споделя филми в социалните медии през лятото на 2014 г.

Саймън опита да излъчва „просто за забавление“, но намери призванието си. Неговите филми обикновено включват приятели и семейство и са съсредоточени върху семейството. Той публикува предимно свързани, забавни видеоклипове. В момента той е в Younow и Twitter.

Неговият канал в YouTube стартира на 19 юли 2012 г. На 29 октомври 2014 г. той пусна Добре дошли в моя канал! Неговите видеоклипове в YouTube и YouNow са популярни. Популярни са Whisper Challenge и Whipped Cream and Gummy Worm Challenge.

Неговият канал има 48,3 хиляди абонати и 989 хиляди гледания. От началото на 2018 г. той е неактивен. I LOST A BET е последното му видео в YouTube. ПИРСИНГ.

Саймън Бритън Нетна стойност

Говорейки за печалбите на Саймън Бритън, той е личност в социалните медии, която е спечелила доста значителна сума пари чрез работата си в социалните медии. Въпреки че не е разкрил точните си доходи, нетната му стойност се оценява на около милион милиона към октомври 2022 г.

Саймън Бритън Гадже, Запознанства

Размишлявайки върху любовния живот на Бритън, той вероятно е необвързан. Може би все още чака перфектната си половинка до момента. Освен този туит, той никога не е говорил повече за своите връзки. Може би никога не е имал връзки. въпреки това. тази красива звезда на социалните медии със сигурност е била центърът на привличане и влюбвания за много дами в социалните медии.

Въпреки това той продължава да публикува снимки със своя фен по време на среща и поздрави. Освен това снимките му в Instagram отразяват близостта му с приятели и семейство. Освен това той е запазил славата си в социалните медии и не е преминал през каквито и да било противоречия по отношение на личния и професионалния живот.

Популярни Публикации