Шайен Уудс- Биография, възраст, нетна стойност, височина, съпруг

Шайен Уудс е известен професионален играч на голф от Съединените щати. Шайен Уудс също е добре известна като племенница на Тайгър Уудс. Научете повече за Cheyenne Woods Bio, възраст, нетна стойност, височина, съпруг

Бързи факти

Пълно име: Шайен Уудс
Дата на раждане: 25 юли 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Играч на голф
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Арън Хикс
Нетна стойност 5 милиона щатски долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 35-25-36 инча
Родно място Финикс, Аризона
Националност американски
Религия Кристиян
образование Университет Уейк Форест
баща Ърл Денисън Уудс младши
Майка Сюзън Уудс
Facebook Шайен Уудс във Facebook
Twitter Шайен Уудс в Twitter
Instagram Шайен Уудс Instagram
Седмица Cheyenne Woods Wiki

Биография и ранен живот на Шайен Уудс

Шайен Никол Уудс е родена на 25 юли 1990 г. във Финикс, Аризона, САЩ. В момента тя е на 31 години и е с американска националност. По същия начин тя е християнка. Нейната зодия е Лъв, тъй като е родена на 25 юли.

Преминавайки към семейството си, тя е родена от баща си, Ърл Денисън Уудс младши, и майка си, Сюзън Уудс. По същия начин Тайгър Уудс, легендарният играч на голф, е неин чичо. Дядо й по бащина линия, Ърл Денисън Уудс, също е първият й треньор и вдъхновение.По отношение на образованието си тя е завършила местно частно училище във Финикс. След това се записва в подготвителния колеж Xavier College. След това тя се записва в университета Уейк Форест и получава бакалавърска степен там. По същия начин тя участва в училищни и колежански отбори по голф. Тя беше член на подготвителния екип на Xavier College. Отборът спечели държавното първенство на Аризона 5A с нея през 2006 и 2007 г. След като завършва университета Wake Forest като член на All-American и All-ACC отбор през 2012 г., тя става професионалист.

Височина и тегло на Шайен Уудс

Шайен е красиво и привлекателно момиче, което е подобрило измерванията на тялото си. Като спортист тя е загрижена да поддържа форма. По отношение на височината, тя е висока 5 фута 7 инча (1,75 метра). По същия начин голфърът тежи 70 килограма. Продължавайки напред, другите й измервания на тялото са 35 инча за гърдите, 25 инча за талията и 36 инча за бедрата. Освен това тя има тъмнокафява коса и кафяви очи.

Професионален живот на Шайен Уудс

Cheyenne се класира за събитието Wegmans LPGA благодарение на освобождаването на спонсора. Не й липсваха четири удара да направи разрез. През април 2011 г. тя спечели шампионата на Atlantic Coast Conference (ACC).

След като се класира за Откритото първенство на САЩ за жени през 2012 г., като завърши като ко-медалист в своята квалификация, тя направи своя професионален дебют на 2012 LPGA Championship. Тя спечели първото си професионално състезание на SunCoast Ladies Series в края на август 2012 г. Cheyenne дебютира в Ladies’ European Tour през 2013 г., завършвайки на 78-мо място в Ордена за заслуги.

Тя спечели втория си професионален турнир през 2014 г., на Volvik RACV Ladies Masters (и първи в голямо турне). През декември 2014 г. тя завърши на T-11-то място във финалния квалификационен турнир на LPGA, спечелвайки членство в категория 12, което й позволи да се състезава в повечето събития на пълно поле, с изключение на по-престижните. По същия начин тя е шестият афро-американски играч в LPGA Tour.

Тя направи само осем съкращения през 2015 г., което я принуди да се преквалифицира. Тя спечели своята карта за LPGA Tour за 2016 г., като завърши T-13-та във финалния квалификационен турнир.

Уудс е шестият афро-американски играч в LPGA Tour. На LPGA никоя афроамериканска жена никога не е печелила, обясни Уудс в интервю, така че просто чувствам, че голфът трябва да бъде по-достъпен и приобщаващ като цяло.

Шайен Уудс Нетна стойност

Шайен е натрупала значително състояние в хода на кариерата си. По отношение на онлайн ресурси, в момента се оценява на нетна стойност на милиона щатски долара към октомври 2022 г. Тя натрупа това огромно състояние като професионален играч на голф.

Шайен Уудс Съпруг и брак

По отношение на романтичния й живот, в момента тя се среща с Арън Хикс. Арън е професионален бейзболен играч от Съединените щати. Въпреки факта, че се срещат, няма информация къде и кога са започнали да се срещат. Двойката, от друга страна, често качва свои снимки заедно.

Популярни Публикации