Sai Praseedha- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Сай Прасидха е роден в Андхра Прадеш в семейството на южноиндийския актьор г-н Кришнам Раджу. Тя е родена на 10 септември 1997 г. Сай Прасида, на 25 години, прекарва детството си, заобиколена от обичта на баща си и двете си сестри. Опитният филмов продуцент Сай посещава училище в Андхра Прадеш. През 2019 г. тя получава магистърска степен по бизнес управление от Cass Business School. Завършила е Нюйоркската филмова академия през 2020 г., където учи филмова продукция.

Височина и тегло на Sai Praseedha

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Сай Прасидха е висок 5 фута 5 инча и тежи около 69 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.

 Сай ПрасидхаSai Praseedha Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Sai Praseedha? Много хора питат колко пари обикновено прави продуцент на филмов блокбастър. Тогава нека ви информираме, че няма перфектна формула за изчисляване колко печалба ще спечели един продуцент от филм. Производителите често правят средно 5-10 крори от един хитов проект. Сай е похарчил повече в късометражни филми, отколкото в толивудски блокбастъри. В момента тя има приблизителна нетна стойност от 15 крори INR, което е доста изумително за 25-годишна жена.

кариера

Sai Praseedha започва работа в няколко области, докато получава магистърска степен. Тя беше посланик на Campus за програмата Teach For India от 2016 г. до 2017 г. През 2018 г. тя работи като стажант в продукцията за UV Creation, а през 2019 г. работи за Excel Entertainment Pvt Ltd. След това започва да работи на свободна практика и като продуцент . От август 2020 г. работи професионално като продуцент на свободна практика.

Работила е като продуцент в Лос Анджелис за късометражни филми като The End, Gold Digger, Firmoth и др. Тя се присъединява към маркетинговия екип на южноиндийския комедиен филм „Jathi Ratnalu“ през 2021 г. Кариерата й се трансформира през 2022 г., когато е назначена за продуцент на хитовия филм Radhe Shyam. Тя ще работи като продуцент на предстоящия късометражен филм Molasses през септември 2022 г.

Сай Прасидха гадже и срещи

С кого се среща Сай Прасидха? Честно казано, Сай Прасида живее като сама жена от гимназията. Тя никога не е била в романтична връзка. Въпреки това, тя има голям брой мъже приятели в социалния си кръг. В Холивуд тя отпразнува своя 24-ти рожден ден. Шрини Рао, Съни Паца и Рохит Реди са едни от най-близките й приятели от мъжки пол.

Популярни Публикации