Sahlt- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, етническа принадлежност

sahlt, известен още като Алисия Тайър, процъфтява в света на танците и социалните медии. Младото момиче е добре известно със своята изобретателност и разнообразни способности и използва профилите си в социалните медии, за да предоставя различни необичайни неща. С невероятните си музикални способности Сахлт удивлява света със своите забавни и въображаеми видеоклипове в TikTok и други социални медии. Тя има почти милион последователи в профила си в Instagram, sahlt_. Знайте всичко за Биография на Aahlt, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност

Бързи факти

Истинско име Алисия Тир
Псевдоним sahlt
Известен като Instagram звезда,
Звезда на социалните медии
Възраст 24-годишен
рожден ден 11 ноември 1996 г
Родно място Калифорния, САЩ
Знак за раждане Скорпион
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 32-24-38 инча
Размер на чашката на сутиена 32 Б
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка 5,5 (САЩ)
гадже YBN Нахмир
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. K (USD)

sahlt Биография

Салт е роден на 11 ноември 1996 г . Тя е на двадесет и четири години. Тя е американска гражданка със смесен етнически произход. Скорпион е нейната зодия. Тя е родена в щата Калифорния. Алисия Тир е правилното й име. Родителите й са от руски, афро-американски, френски и холандски произход. Тя също има братя и сестри. По отношение на образованието тя е доста добре образована.

Височина и тегло

Sahlt е висок 5 фута 5 инча, 1,65 метра или 165 сантиметра . Тя тежи приблизително 55 килограма или 121 паунда. Нейните измервания са 32-24-38 инча дължина, ширина и височина. Тя носи чашка сутиен 32 B. Sahlt притежава зашеметяващи тъмнокафяви очи и черна като смоли коса. Тя често зарадва феновете си в Instagram, като качва нейни изображения на модели, и те изглеждат нетърпеливи да изразят своята благодарност за нейната поредица от актуализации на снимки.sahlt Нетна стойност през 2022 г

Нетната стойност на Sahlt е около 000 към октомври 2022 г. (USD).

Професионален живот

Sahlt видя силата на социалните медии в ранна възраст и започна да инвестира повече време в платформата, за да споделя видеоклипове и талант с целевата си аудитория. Тя се утвърди като успешна звезда в социалните медии през юношеските си години благодарение на уникалния си материал. През декември 2013 г. тя изпрати първия си Twitter, Твърде много фалшиви лица. Готино ми е само с вътрешния ми кръг.

sahlt Гадже и срещи

Sahlt е зашеметяваща Instagram знаменитост, романтично свързана с YBN Nahmir, като същевременно е много фокусирана върху работата си. Преди това е излизала с Юсеф Еракат и Клаус Бауш, според историята на връзката й. Освен това тя заяви, че това е връзка от разстояние.

Популярни Публикации