Sadie Aldis- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Tik Tok, Височина, Кариера

Сади Алдис е инфлуенсър в социалните медии от Канада. Sadie Aldis е създател на съдържание в YouTube, който се разшири до други медийни платформи като Tiktok, Instagram, VSCO и други. Тя качва нови видеоклипове два пъти седмично и се фокусира върху теми като начин на живот, уроци за красота и мода, лайфхакове и влогове What’s In My Bag, наред с други. Научете повече за нетната стойност на Sadie Aldis, биографията, възрастта, гаджето, националността, Tik Tok, височината, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Сади Алдис
Дата на раждане: 29 юли 2002 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber, Tiktoker, личност в социалните медии
Държава: Канада
Семейно положение: по отношение
Запознанства Карсън Мейбъри
Нетна стойност 381 000 долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Мръсна блондинка
Националност канадски
Религия християнството
Братя и сестри Две (Крис и Виктория)
Youtube Сади Олдис Youtube
Instagram Сади Олдис Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Сади Олдис

Възраст и ранен живот на Сади Алдис

Сади Алдис беше роден на 29 юли 2002 г. и е сега 20 годишен. Тя е от Канада, но точното й родно място не е известно. Садия има брат на име Крис и сестра на име Виктория в семейството си. Тя не е разкрила самоличността на родителите си или други семейни подробности, но ги е представила в публикациите си в социалните медии.

Освен това Сейди Алдис не е предоставила никаква информация за своето образователно пътуване. Тя обаче сподели снимки от дипломирането си през май, както и сбогуване с гимназията си на 12 юни 2020 г., въпреки глобалната пандемия от COVID-19. Освен това тя е диабет тип 1.Височина и тегло на Сади Алдис

Колко висока е Сади Алдис? За съжаление, няма налична информация за измерванията на тялото на Сади Алдис. Височината, теглото, измерванията на гърдите, талията и бедрата на Сейди, размерът на роклята, размерът на обувките и друга лична информация в момента не са налични. Има сини очи и мръсно руса коса.

  Сади Алдис

Сади Алдис (Източник: Twitter)

Професионален живот на Сади Олдис

По отношение на професията, Сейди Алдис е сензация в YouTube, най-известна с едноименния си канал. Сейди е натрупала последователи с множеството си видеоблогове, които включват записи за начина на живот, уроци за красота и мода, лайфхакове и видеоблогове What’s In My Bag. Сади стартира своя канал в YouTube като SadieSaysHey през август 2016 г.

По същия начин, Училищна вечерна програма 2017! и Пригответе се с мен: Танцувайте! са два от най-популярните й видеоклипове в YouTube. Дороти Андерсън и Сади са популярни потребители на YouTube, известни със своя начин на живот и водене на влогове за красота.

За да бъдем по-конкретни, Сейди стартира своя канал в YouTube на 3 август 2016 г. Досега тя има над 70 милиона гледания и 906 хиляди абонати. По същия начин първият видеоклип в този канал се нарича What’s In My Backpack 2016 | Раница Essentials!. Този видеоклип беше публикуван на 15 август 2016 г. и получи над 45,5 хиляди гледания.

Освен това, SCHOOL MORNING ROUTINE 2017-2018 е най-популярният видеоклип в този канал! От 10 септември 2017 г. има над 5 милиона гледания. Други видеоклипове в този канал с над 1,5 милиона гледания включват Училищна нощна рутина 2018 г., Как да поддържате стаята си чиста ПРЕЗ ПРЯКОТО ВРЕМЕ, 10 основни неща за връщане в училище!! (Имате нужда от тези) и моята вечерна програма след училище 2019! с гледания между 4,3 милиона и 1,9 милиона.

Сейди спомена, че използва софтуера final cut pro x за редактиране, фотоапарат Canon 80d и Palmas от Timothy Infinite (от звука на епидемията) като крайна песен за своите видеоклипове.

Нетната стойност на Sadie Aldis

Колко богата е Сади Алдис? Преместване на, Нетната стойност на Sadie Aldis се оценява на около 381 000 долара към 2021 г. Тя може да печели пари от своите видеоклипове в YouTube, одобрения на марки, партньорства и т.н. Сейди е публикувала над 220 видеоклипа, които са получили над 70 милиона гледания. Тя публикува средно 6 нови видеоклипа на месец, генерирайки 196 000 гледания на видеоклипове и 1,8 000 нови абонати на ден.

Сейди Олдис Гадже и срещи

Кой е гаджето на Сади Алдис? Сейди Алдис има връзка с Карсън Мейбъри. Във видеоклипа си в YouTube, озаглавен Meet My Boyfriend!!, тя представи своя любовник (таг гадже). Сейди публикува това видео на 1 юли 2020 г. и то вече има над 219 000 гледания.

Сейди е споделяла снимки на любовника си в своя Instagram само веднъж, на 18 юни 2020 г. Карсън също публикува тяхна сладка снимка в личния си акаунт на 25 януари 2020 г. Въпреки публичните им прояви на обич, не е ясно кога двойката започна да се среща.

Социална медия

По отношение на социалните медии, Sadie Aldis е известна като @sadiealdis в Instagram. По време на писане на тази биография тя имаше 445 публикации и 180 хиляди последователи. В Tiktok тя е известна като @sadiealdis и има 102 хиляди последователи и 2,7 милиона харесвания.

Освен тях, Сади има личен акаунт в други платформи като VSCO, Spotify, Pinterest и т.н. На 3 август 2016 г. Сади Алдис стартира своя едноименен канал в YouTube. Оттогава Сейди има над 70 милиона гледания и 906 хиляди абонати.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 4.
  2. Нейният късметлийски камък е Рубин.
  3. Щастливият й цвят е златист.

Също така научете повече за Нетна стойност на Ники Бабер, биография, възраст, гадже, националност

Популярни Публикации