Сабрина Матарацо- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Сабрина Матарацо е американска актриса и личност в социалните медии, най-известна като сестрата на актьора от Stranger Things Gaten Matarazzo. По същия начин Сабрина Матарацо е добре известна в Съединените щати като звезда на YouTube и Snapchat. Освен това тя е най-известна с филмите си The Americans (2013), Beyond Kepler (2018) и Major Key (2017). (2018).

Бързи факти

Пълно име: Сабрина Матарацо
Дата на раждане: 15 октомври 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Звезда в Instagram
Държава: Америка
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Песак
Националност американски
Етническа принадлежност италиански, английски, фински, унгарски и шотландски
образование Регионална гимназия Pinelands
баща Гаетано Матарацо
Майка Хедър Матарацо
Братя и сестри Кармен, Гатен

Биография на Сабрина Матарацо

Сабрина Матарацо е родена в Ню Йорк на 15 октомври 1998 г. Литъл Ег Харбър, Ню Джърси, е нейният роден град. Тя обаче е родена в Песак, САЩ. По същия начин тя е от американска националност и нейният зодиакален знак е Везни. Тя е жена на 23 години.

Що се отнася до семейството, тя има двама по-малки братя, Гатен и Кармен Матарацо. Нейните братя и сестри също са участвали в телевизионни реклами. По същия начин Гаетано Матарацо е името на баща й, а Хедър Матарацо е името на майка й. Освен това тя е от италиански, английски, финландски, унгарски и шотландски произход.Сабрина посещава регионалната гимназия Pinelands в Такъртън, Ню Джърси. Освен това няма налична информация относно нейните академични пълномощия.

  Сабрина Матарацо действа

Сабрина Матарацо

Височина и тегло

Сабрина Матарацо е висока жена, висока 5 фута 4 инча (1,6 м). За разлика от тях, тя тежи приблизително 70 килограма. Освен това, няма информация за другите й измервания на тялото, като измерванията на гърдите, талията и бедрата, размера на обувките и размера на сутиена. Освен това тя има тъмнокафява коса и черни очи.

кариера

Сабрина Матарацо е професионална актриса и сензация в социалните медии. Сабрина започна да споделя изображения и видеоклипове в профила си в Instagram през 2015 г. В момента тя има над 47 хиляди последователи в Instagram. По същия начин тя е известна в Instagram като „sabrinaclaire“ и в Snapchat като „saabriinaa15′. Отново тя се появи в някои филми, включително The Americans (2013), Beyond Kepler (2018) и Major Key (2018).

Освен това през октомври 2016 г. американска звезда на социалните медии се срещна с Джими Фалън, телевизионна личност. Освен това няма налична информация за нейната професионална кариера.

Матарацо Гатен

Гатен започва своя дебют на Бродуей през 2011 г. като Бенджамин в Присила, кралицата на пустинята и Гаврош в Клетниците. Той е млад актьор, най-известен с ролята си на Дъстин Хендерсън в пробивната научно-фантастична драма на Netflix Stranger Things. По подобен начин Gaten се появява в различни други филмови и телевизионни проекти, включително The Blacklist, Ridiculousness, The Angry Birds Movie 2, Lip Sync Battle и Prank Encounters. Освен това тази личност се появява в няколко музикални видеоклипа, включително Swish Swish на Кейти Пери с участието на Ники Минаж, Lost Boys Life на Дарън и Чък Крис, Meet Me On The Roof на Green Day и откриването на Golden Globes 2017 на Джими Фалън.

Нетната стойност на Сабрина Матарацо

Известна американска личност в социалните медии натрупа значително състояние. Тя актуализира каналите си в Instagram и YouTube със снимки и видеоклипове. Нейното нетно състояние е около 1,5 милиона долара към октомври 2022 г. Тя обаче не е разкрила заплатата или доходите си. Тя също е една от най-популярните и богати звезди на YouTube в Съединените щати.

  Сабрина Матарацо нетна стойност

Сабрина Матарацо

Сабрина Матарацо Гадже, Запознанства

Матарацо в момента е необвързан. Не е омъжена и няма деца. Тя е доволна от живота си и е фокусирана единствено върху професията си. По отношение на предишните си връзки, тя продължава да споделя аферите си в социалните мрежи. Освен това Сабрина не е особено откровена за личния си живот.

Популярни Публикации