Сътрудничеството на Кайли Дженър и Анастасия Караниколау върху лимитираната колекция грим

Kylie Cosmetics на Кайли Дженър си партнира с Анастасия Караниколау, продуцент на съдържание, за да разработят лимитирана линия за красота. Предстоящата колекция има ярки и живи проблясъци на синьо и розово. Колекцията се състои от пет артикула, един от които е Lip Kit Stassie Baby в бледорозов цвят. Едновременно с това дебютира дуо с гланц, наречено Gonna Get Wasted, което е светло прасковено розово.

Колекцията обаче не спря дотук, тъй като беше пуснат и Twinning, прозрачен нюанс със син и розов блясък. Освен с устните, колекцията започва своя грим за очи с течна очна линия в розово 4 Ever Ting и бебешко синьо Blue Eyed Babe. Линията ще бъде достъпна на уебсайта на Kylie Cosmetics от днес, 13 юни 2022 г.

Кайли Дженър и BFF Анастасия Караниколау си сътрудничат по линията за красота STASSIE x KYLIE.

Във видео, публикувано на страницата на Кайли Дженър в YouTube, телевизионната риалити звезда и нейната дългогодишна BFF Анастасия Караниколау изтъкнаха партньорството си STASSIE x KYLIE. Приятелите са показани как пробват новата колекция във видеото и се чува как Кайли изразява, че е много щастлива, че най-накрая работи с дългогодишния си приятел. Анастасия Караниколау

Всичко за Анастасия Караниколау

Анастасия Караниколау, по-известна като Stassibaby, е известен американски модел и знаменитост в социалните медии. Тя има нетно състояние от над 2 милиона долара и е добре известна с акаунта си в Instagram, както и с приятелството си с известния модел и светска личност Кайли Дженър, с която планира да си сътрудничи.

25-годишната звезда на социалните медии е от Лос Анджелис, Калифорния, и е един от най-успешните потребители на Instagram и YouTube. Говори се, че Анастасия се среща със Зейн Хиджази, известна личност в социалните медии, и сестра й Алексия Караниколау (също модел). Тъй като сме приятели с Кайли от 11-годишна възраст, това партньорство предизвика голям интерес сред феновете и ентусиастите на красотата. BFF се появиха за снимка в еднакви латексови бодита и дълги до лактите ръкавици, за да обявят сътрудничеството.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Анастасия Караниколау (@staskaranikolaou)

Кайли обяви новината на последователите си в Instagram миналата седмица, като написа:

AHHHH @staskaranikolaou и аз за първи път обсъдихме съвместна работа преди няколко години и в крайна сметка го осъществихме. Дуо гланц, персонализиран комплект за устни Stassie, хайлайтър в точния нюанс на Stas и две закачливи химикалки с течна очна линия са включени в нашата малка колекция. За мен беше чест да си сътруднича по това с най-близкия си приятел. Нямам търпение да се сдобиете с него на kyliecosmetics.com в понеделник, 13 юни.

 Анастасия Караниколау

Въпреки че това не е първият път, когато Кайли си партнира с някого за нейната линия за красота, оригиналността и забавният коефициент на представените стоки несъмнено ще предизвикат интереса на последователите.

Популярни Публикации