Съ-създателят на Cobra Kai изяснява дали предстоящият детски филм за карате е свързан със сериала Netflix

За да сложи край на подозренията дали Cobra Kai на Netflix е свързан със следващия филм за Karate Kid, който е планиран да излезе през 2024 г., съ-създателят на сериала Джон Хървиц каза, че не знае нищо за него и че не е свързано с любимата на феновете програма Netflix. Петият сезон на Cobra Kai беше излъчен по Netflix на 9 септември 2022 г. с изключително добри отзиви както от фенове, така и от рецензенти, с похвали, фокусирани върху развлекателната стойност на сюжета, страхотното писане и изпълненията на актьорския състав. Продължете да четете, за да чуете повече за мненията на Jon Hurwitz относно предстоящия филм Karate Kid и други теми.

Съ-създателят на Cobra Kai обяснява, че сериалът няма нищо общо с новото Karate Kid.

Jon Hurwitz каза в цитирания по-горе туит, че би искал да се снима във филми Karate Kid и Cobra Kai и се надява да го направи в крайна сметка. Той добави, че обявеният по-рано филм Karate Kid не е от нас или е съсредоточен върху актьорите от Cobra Kai. Sony Columbia Pictures официално потвърди нова снимка на Karate Kid за 7 юни 2024 г., само дни след публикуването на петия сезон на Cobra Kai в Netflix.

  кобра кай

Към момента няма налична информация относно разказа, актьорите или екипа. Заради датата на анонса много фенове в социалните медии спекулираха дали филмът е свързан с известната програма Netflix. Феновете може да са малко разстроени сега, когато Джон Хървиц потвърди, че двата проекта не са свързани. Няколко големи събития се случиха по време на петия сезон на прочутия сериал Netflix. Според YouTube канала на Netflix, официалното резюме на сезон 5 е както следва:

След изненадващите резултати от All Valley Tournament, сенсей Тери Силвър разраства империята на Кобра Кай и се опитва да превърне своята марка карате No Mercy в единствената игра в града. След като Крийс е в затвора и Джони Лоурънс се фокусира върху отстраняването на вредата, която е причинил, Даниел ЛаРусо трябва да се обърне за помощ към стар познат.

Видяхме Крийс в затвора във финала на сезона, напълно тъжна и унила. Междувременно напрежението нараства, когато Дан, Джони и Чозен почти загиват при инцидент. След това Чозен и Джони се скараха с Майк, но Даниел се намеси. Сезонът затвори с изненадващо откритие за Крийс, дразнещо следващия вълнуващ епизод от поредицата. Значението и популярността на шоуто нараснаха, тъй като петият сезон получи значителни похвали от критиката.

  кобра кай

Видяхме Крийс в затвора във финала на сезона, напълно тъжна и унила. Междувременно напрежението нараства, когато Дан, Джони и Чозен почти загиват при инцидент. След това Чозен и Джони се скараха с Майк, но Даниел се намеси. Сезонът затвори с изненадващо откритие за Крийс, дразнещо следващия вълнуващ епизод от поредицата. Значението и популярността на шоуто нараснаха, тъй като петият сезон получи значителни похвали от критиците.

Повече за актьорския състав на Cobra Kai

Даниел Ла Русо се играе от Ралф Мачио в сериала. Macchio преди това е изобразявал La Russo във филмите Karate Kid, за което той спечели широко признание както от фенове, така и от рецензенти. Освен екшън сериалите Netflix и филмите Karate Kid, Macchio е добре известен с ролите си в програми като The Outsiders, Ugly Betty и Deuce, за да споменем само няколко. Няколко други забележителни изпълнители, включително Уилям Забка, Томас Иън Грифит, Мартин Коув, Юджи Окумото и Шон Канан, играят важни поддържащи роли в сериала. Netflix има програмата, достъпна за гледане.

Популярни Публикации