Съпругата на Серж Танкян, поглед към брачния му живот

Серж Танкиан от System of a Down е женен за Анджела Мадатян. Въпреки че е в очите на обществеността, Танкян пази семейния си живот в тайна. Феновете на Танкян ще бъдат облекчени да научат, че той може да крие толкова много.

Танкян се появи в Instagram на 9 юни 2020 г., за да изрази своята благодарност за прекрасните отношения, които има.

 Серж Танкян

Серж ТанкянРетро монохромна снимка на двойката, блажено потънала в целувката си, беше представена в публикацията. Танкян се обърна с лице към съпругата си, която направи същото, разпуснатите й къдрици блестяха пред камерата. Певецът изрази благодарността си, че има партньор в живота, който е толкова отдаден на справедливостта и равенството, колкото е бил през целия си живот в надписа.

Благодаря ви, че добавихте цвят и жизненост към моя свят и го направихте нашия свят, иронично завършва надписът. Сирум ем Кез! той написа в края на надписа, което приблизително се превежда като Обичам те на арменски.

Серж Танкян е женен за съпругата си от почти десетилетие.

Танкян се ожени за дългогодишната си приятелка Мадатян на 9 юни 2012 г. на частна церемония само с покани в Семи Вали, Калифорния, според Armenian Pulse.

 Серж Танкян със съпругата си

Серж Танкян със съпругата си

Въпреки факта, че родената във Ванадзор Мадатян е била виждана с вокалиста многократно, публични събития и други неща, малко се знае за енигматичната жена, според изданието. Двойката посрещна момченце в семейството си малко повече от две години след като се ожениха.

Серж Танкян и Анджела Мадатян очакват първото си дете.

Джим Лий, главният творчески директор на DC WarnerMedia, изпрати туит на 25 октомври 2014 г., поздравявайки Танкиан и съпругата му за първото им дете.

 Серж Танкян със съпругата си

Серж Танкян със съпругата си

Докато поздравяваше певеца за раждането на сина му, творецът разкри, че двойката е кръстила първородния си син Руми.

Разбира се, дългогодишните фенове на Tankian знаят, че той издаде песен, наречена „Rumi“ по-рано тази година. Песента беше почитта на баща към сина му.

Серж Танкян е любящ баща на децата си.

По-късно в песента той даде на Руми няколко житейски съвета. Руми, подобно на баща си, изглежда обича да угажда на хората.

 Серж Танкян

Серж Танкян

Руми се присъедини към баща си Танкян на сцената на 4-годишна възраст през 2018 г. Първоначалната склонност на Руми беше да грабне микрофона и да помаха на тълпата, въпреки че повечето младежи на неговата възраст може би са се страхували.

Популярни Публикации