Съпругата на Патрик Питърсън работи неуморно по време на пандемията

Патрик Питърсън е женен за съпругата си, д-р Антоник Питърсън, от 2012 г. Те имат две деца, Пейтин, момиче, и Паркър, момче. Тъй като съпругата на Питърсън е лекар, тя беше на първа линия, когато избухна епидемията от COVID-19. Тя започна с работа на дванадесетчасова смяна шест дни в седмицата, лекувайки малък брой пациенти с COVID-19, които бяха само минимално засегнати. През май 2020 г. тя беше приета в интензивното отделение за лечение на тежко болни пациенти, където видя опасностите на пандемията от първа ръка.

По време на пандемията съпругата на Патрик Питърсън работеше неуморно.

Антоник беше не само лекар, но и майка на две малки деца, когато се върна у дома от работа. Тя успя да балансира родителството и работата си. За нея е впечатляващо да може да се справи с всичко това, каза Питърсън пред официалния уебсайт на Аризона Кардиналс на 29 май 2020 г. Въпреки това звездата от NFL каза, че затрудненото работно място на партньора му е поставило семейството му в много, много труден момент.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Патрик Питърсън (@realpatrickpeterson)След завръщането си от работата си в близката болница съпругата му трябваше да бъде особено предпазлива, като предприемаше всички основни стъпки. Питърсън подкрепи работата на съпругата си и направи подходящата подготовка, за да може тя да се дезинфекцира правилно. След като се прибираше от работа, тя минаваше през гаража и задния двор до къщата за гости и вземаше душ. Тя получи и мини шкафче, където можеше да съхранява медицинското си облекло. Според Питърсън съпругата му е научила дъщеря им Пейтин за сериозността на проблема. Тя също така се увери, че нейният съпруг с диабет е предприел всички необходими стъпки, за да предотврати заразяването.

Патрик Питърсън описа съпругата си като герой.

На 31 март 2020 г. футболната звезда сподели снимка на съпругата си в Instagram в чест на Националния ден на лекаря. В надписа той й благодари за героичната й работа по време на епидемията. Не всички герои носят пелерини, започна той дългото си описание, добавяйки, Моят носи бяло палто.

След това Питърсън отбеляза как лекарите по целия свят са на първа линия, помагайки на всички в битката срещу епидемията. Към края на книгата си Питърсън помоли всички да дадат своя принос за защита на нашите лекари и тези, които работят в болници и медицински институции. По време на интервю за ESPN през юни 2020 г. той изрази подобни коментари. Той обясни как незачитането на правилата и хигиената ще се отрази на всички в домакинството.

 Патрик Питърсън

Съпругата на Патрик Питърсън

По собствените му думи справянето с инфекцията изискваше предпазливост и санитарни условия. Питърсън също отбеляза как членовете на семейството му са се уверили, че всички в дома им са защитени. Според неговите твърдения семейство Питърсън се придържа към нормите за социална дистанция, почиства редовно повърхностите и мие ръцете си толкова често, колкото е възможно. По същия начин съпругата му взе предпазливи мерки, като постави пациентите си под карантина в семейната къща за гости, докато не дадат отрицателен резултат от теста за COVID-19. В края на разговора Питърсън изрази оптимизъм, че здравната криза скоро ще премине, позволявайки на всички да възобновят обичайния си живот.

Популярни Публикации