Съпругата на Фил Симс Даяна Симс е майка на три деца

Фил Симс е най-запомнен в НФЛ с петнадесетте си години като защитник на Ню Йорк Джайънтс. Симс спечели две Супербоули със своя отбор и също беше избран за Pro Bowl. Неговите момчета са последвали стъпките на баща си и са играли професионален футбол.

Поради ролята на семейството в NFL, интересът на феновете към семейство Simms напоследък нарасна. И докато мнозина са запознати с Фил и неговите момчета, мнозина са любопитни за съпругата на Фил Симс, Даяна Симс.

 Даяна Симс

Даяна СимсСъпруга на Фил Симс Симс, Даяна

Даяна Симс, съпругата на Фил Симс , първоначално придоби известност в резултат на връзката си с бившия куотърбек на Ню Йорк Джайънтс. Двойката се срещна много преди Симс да стане звезда на НФЛ и да се ожени година след като Джайънтс го избраха в проекта за НФЛ през 1979 г. Двамата се женят на частна церемония на 23 февруари 1980 г.

Има оскъдна информация относно ранния живот на Даяна; някои източници обаче сочат, че преди това е била модел, която е напуснала индустрията след среща с Фил. Двойката е заедно повече от четиридесет години и изглежда, че любовта им става все по-силна с всеки изминал ден.

Въпреки че семейната двойка е сдържана в обсъждането на личния си живот, няма съмнение, че Фил Симс и съпругата му са ценяли живота си заедно и ще продължат да го правят.

Майка е на три деца

Фил Симс и съпругата му Даяна Симс , са щастливи родители на три деца: Кристофър Дейвид Симс и Матю Филип Симс, и Дейрдре Симс. Крис Симс и Мат Симс, двама от тримата им синове, последваха стъпките на баща си и играха в NFL.

От друга страна, дъщерята на Даяна и Фил, Дейрдре, избра, подобно на майка си, да избегне светлината на прожекторите. Въпреки това тя се омъжи за Брайън Тоал, бивш футболист. Дейдре и Браян обсъдиха своята брачна и любовна история в материал на New York Times.

Фил и съпругата му също изразиха чувствата си по отношение на дъщеря си и зет си в същото парче. Даяна призна, че е била напълно наясно с интереса на Тоал към дъщеря й по време на гимназиалните им години. Това демонстрира внимателния характер на съпругата на Фил Симс и нейната готовност да подкрепи избора на децата си.

Даяна Симс беше силен защитник на кариерата на съпруга си

Фил Симс преживя трудни първи четири години с Ню Йорк Джайънтс. Той беше често контузен, а играта му беше неравностойна, което му спечели неприязънта на феновете. Симс заяви в една забележка, че съпругата му Даяна е била принудена да остане на трибуната и да слуша привържениците, които го проклинат поради ужасното му представяне.

Коя е Даниел Мари Пулео, съпругата на Крис Симс? Оценявам Живота И Децата

Двамата бяха младоженци и току-що бяха започнали съвместния си живот. Въпреки професионалните трудности на Фил, Даяна остава твърд поддръжник на съпруга си. Двойката се сблъска с много трудности през живота си, но никога не им позволи да повлияят на връзката или семейния им живот.

Предпочита да избягва светлината на прожекторите

За разлика от съпруга си, който стана известен като защитник на Ню Йорк Джайънтс, Даяна Симс искаше да остане далеч от светлината на прожекторите. Докато Фил се изявяваше пред хиляди хора, съпругата му остана вкъщи и се наслаждаваше на всяка минута. Даяна никога не е говорила публично за ранния си живот или връзка с пенсионирания играч от NFL.

Фил Симс и съпругата му изглеждат много влюбени, дори след четиридесет години брак. Пожелаваме късмет на двойката Симс и се надяваме, че ще говорят за дълготрайната си връзка в бъдеще.

Популярни Публикации