Съпругът на Валерия Алкантара е известен международен играч

Валерия Алкантара е пенсиониран бразилски волейболист и спортист. Тя е най-известна като майка на Тиаго Алкантара, забележителен централен полузащитник на испанския национален отбор и Байерн Мюнхен.

Бързи факти

Пълно име Валерия Алкантара
Първо име Валерия
Фамилия Алкантара
Професия Майка на знаменитост
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Без деца 4

Тиаго Алкантара напредна от новак до изключителен плеймейкър.

Тиаго Алкантара, брилянтен футболист, е роден на Валерия. Тя го излага на спорт от дете. Той е роден с футболна топка под мишница и е отгледан във футболно семейство. Това провокира интереса му към футбола в ранна възраст и той започва като аматьор във Фламенго, бразилски футболен отбор, когато е само на пет години. Технически опитен спортист Тиаго беше надарен играч дори като дете.

  Валерия Алкантара

Валерия Алкантара (Източник: Google)Когато беше младеж, той използваше обувките си като футболни конуси и практикуваше дрибъл, а сега е признат за страхотните си способности за дриблиране. Тиаго се присъедини към футболния клуб Барселона през 2005 г. и направи своя дебют през следващата година. Байерн Мюнхен го привлече през 2013 г., след като видя изключителното му представяне за Барселона, най-успешният футболен отбор в историята на Германия, който включваше спечелването на Ла Лига, Шампионската лига на УЕФА и Световното клубно първенство на ФИФА. Сега той е един от отличните плеймейкъри, който току-що подписа договор с Ливърпул, един от най-добрите футболни отбори в света.

Краят на един 18-годишен брак

През 1987 г. Валерия се жени за Мазиньо. Той беше предишен старши треньор на гръцкия клуб Арис и бивш футболист. Сега той е мениджър на бразилския футболен отбор. Въпреки че е волейболна звезда, Валерия се отказа от професията си, за да издържа Мазиньо и децата им, и посвети семейния си живот на грижата за семейството си. За съжаление това семейно съществуване не можеше да продължи вечно. Те се разведоха след 18 години брак през 2005 г. Тя се омъжи повторно след развода си с Мазиньо. Тя обаче не е разкрила самоличността на момчето, за което се е омъжила. Вторият й брак доведе до раждането на дете на име Бруно. Сега тя живее щастливо с дъщеря си, която играе баскетбол, Тайса и Бруно.

Пищно сватбено тържество

С изключение на годината на брака й, няма информация относно сватбата на Валерия. Тя също не е дала информация относно втората си сватба. Нейният син Тиаго, от друга страна, планира луксозно сватбата си със собственика на хотел Джулия Вигас на 27 юни 2015 г. в Сен Климент де Пералта, Каталуния, Испания.

Съпругът е известен международен играч

Съпругът на Валерия, подобно на сина си, беше превъзходен футболист. Той беше известен международен играч на своето време, като е представлявал Бразилия в 35 международни мача. По време на престоя си на футболния стадион той спечели множество шампионати, включително Копа Америка през 1989 г., Световното първенство по футбол през 1994 г. и сребърен медал на Олимпийските игри през 1988 г. Освен това той е носител на наградата Compeonate Brasileiro и бразилската Сребърна топка.

  Валерия Алкантара

Валерия Алкантара (Източник: Google)

Рафиня, синът на Рафиня, е представлявал Испания и Бразилия.

Рафиня, вторият син на Валерия, е известен футболист, който в момента играе като централен полузащитник за испанския отбор Барселона. По време на юношеството си той беше международен футболист, който представляваше Испания и Бразилия. Той представляваше Испания в отборно състезание от U-16 до U-19, преди да се премести в Бразилия, за да се състезава за отбора U-21 в младежкия шампионат на Южна Америка. През 2013-2014 г. той получи множество награди, включително LaLia Breakthrough Player и Играч на месеца.

Популярни Публикации