Съпругът на Ула Сандрок беше отличен с най-добър треньор на ФИФА

Ула Сандрок е автор на детски книги и социален работник от Германия. Тя е добре известна като съпруга на известния футболен треньор и мениджър Юрген Клоп, който сега ръководи клуба от английската Висша лига Ливърпул.

Бързи факти

Пълно име Ула Сандрок
Първо име Ула
Фамилия Сандрок
Дата на раждане 16 юни 1977 г
Възраст 44 години
Професия Германски социален работник и писател на детски книги
Националност Немски
Държава на раждане Германия
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп зодия Близнаци
Семейно положение Неженен
Височина 170 см

Юрген Клоп, отличен с наградата за най-добър треньор на ФИФА

Юрген Клоп, настоящият съпруг на Ула Сандрок, беше немски професионален футболист, който беше награден с наградата за най-добър треньор на ФИФА. Неговата привлекателност обаче не беше да играе футбол, а да управлява и тренира клуба. Неговият изключителен път към лидерството започва, когато се пенсионира. Първоначално той управлява Mainz05, базираният в Германия клуб, за който преди е играл. От 2008 до 2015 г. е мениджър на Борусия Дортмунд.

Юрген Клоп беше обявен за „Най-добрият треньор на FIFA“ през 2019 г. По същия начин, на 25 юни 2020 г., той преживя едно от най-големите постижения в живота си, тъй като управляваният от него клуб Ливърпул спечели английската Висша лига за първи път от 30 години.Женен за сервитьорка

Ула се запознава със сегашния си съпруг Юрген в таверна Munish по време на прочутия Октоберфест през 2005 г. По това време тя работи като сервитьорка там. Двамата се влюбват в момента, в който се видят. Ула дори се премести да живее при него три дни след като започнаха да се срещат. По-късно Юрген се жени за приятелката си сервитьорка Ула. Двойката сега се наслаждава на семейния си живот и често се виждат да се подкрепят и да си правят комплименти. Юрген дори каза, че е във възторг от Ула и че имат много щастлива връзка.

  Ула Сандрок

Ulla Sandrock (Източник: google)

Първият брак на съпруга

Ула Сандрок е втората съпруга на Юрген. Преди това той беше женен за Сабине Клоб през 1988 г. и след 21 години заедно те се разделиха един с друг. Нейният съпруг дори има син от първия си брак, Марк Клоп, който също следва стъпките на баща си. Но през 2005 г. той прие пенсионирането си от футбола след тежки контузии.

Проведена сватба дискретно

Въпреки че любовната приказка на двойката е открита за любовния им живот, сватбеното им тържество се проведе насаме. Булчинските сватби се състояха през 2005 г. Въпреки това, двойката не е споделила спецификата на сватбата си, включително техните сватбени изображения и дати. В присъствието на техни близки роднини, членове на семейството и децата им от предишен брак двойката разменя брачните си клетви.

Син от предишен брак

Ула също е разведена като съпругата си и е самотна майка на едно дете, преди да се омъжи за Юрген. Ула не е споделила подробности за предишния си брак освен факта, че има син, който се казва Денис. Тя не го е излагала пред медиите и досега не е пускала негови снимки.

Работата на Ула

Ула е била учителка преди връзката си с Юрген. Тя работи в немското училище в Найроби и обучава учениците. Опитът и близостта й с младежите я вдъхновяват да създава романи за тях. В момента тя е детски автор и е издала две книги за младежи. Освен това тя е и социален работник и предприема множество благотворителни инициативи. Хората дори я нарекоха и приветстваха като „Първата дама на Бундеслигата“ благодарение на благотворителните й дела и приятелството й с Юрген Клоп.

  Ула Сандрок

Ulla Sandrock (Източник: google)

Победата на съпруга

Водещият благодари на съпруга на Ула Сандрок, Юрген Клоп, мениджър на Ливърпул, за спечелването на Висшата лига. Когато го попитаха, може ли да го изрази с думи за тях, на което той страстно реагира, че няма думи, и беше невероятно и много повече, отколкото някога е вярвал, че е възможно? Той също така спомена, че това е фантастично постижение на неговите момчета и това, което са постигнали през предходните две или три години.

Според него беше наистина прекрасно и истинско удоволствие да ги тренирам. Кени Далглиш го поздрави и каза, че е бил страхотен. Юрген отбеляза, че това е фантастичен повод и той благодари на своя треньорски екип, тъй като можеше да бъде по-горд от това, което направиха през предходната година. Когато Graeme Souness похвали и отбеляза, че е изумен от това как в продължение на две години Юрген успя да поддържа дублиране на нивата на усилие и последователност, които момчетата демонстрираха в продължение на повече от две години, беше невероятно. Юрген спомена, че всичко се е случило поради средата, клуба, нивото на интензивност на това как всички обичат футбола и цялата невероятна ръка зад избирането на играчите.

Запознайте се с Юрген Клоп и любимката на Ема с Ула Сандрок

И Ула, и Юрген са любители на животните и Юрген много пъти е изразявал страстта си към животните. И те имат кученце заедно и са я нарекли Ема. Те кръщават своето кученце в чест на иконата на Борусия Дортмунд Лотар Емерих. Юрген е изключително отдаден на кучето си и има прекрасни отношения. В началото на кариерата си, докато беше на работа в Ливърпул и по това време, той нямаше постоянно местоживеене. В онези дни той живееше в мотел. Но той се изнесе от мотел и получи малък апартамент, за да настани кучето си.

Нетна стойност

Няма никаква информация относно нейната нетна стойност. Нетната стойност на нейния съпруг обаче е достъпна и е представена, както следва:

Нетна стойност (25-50) милиона долара
Заплата (текуща) в Ливърпул 8 милиона долара

Освен че ръководи отбора, той е и посланик на марката на New Balance и има спонсорски връзки с немската бира, Warsteiner, производителите на автомобили Opel, електронния гигант Philips и телевизионната мрежа Sky Deutschland. Тъй като той вече е обявен за най-великия треньор, посочен като най-добрия мениджър в света, а ръководеният от него отбор спечели мача, няма съмнение, че популярността му нараства с всеки изминал ден. Следователно нетната му стойност е много вероятно да се подобри в бъдеще.

Любопитни факти:

  • Сандрок изглежда великолепна в тялото си на височина от 5 фута и 7 инча.
  • Тя е родена през 1977 г., а днес е на 43 години.
  • Наскоро, на 16 юни, тя отпразнува 53-ия рожден ден на съпруга си.

Популярни Публикации