Съпругът на Росмари Ризи Бачи е мениджър на бразилския национален отбор по футбол

Розмари Рици Бачи е известната съпруга на Аденор Леонардо Бачи, по-известен като Тите, бразилския футболен мениджър. В момента е мениджър на бразилския национален отбор.

Бързи факти

Пълно име Розмари Рици Бачи
Първо име Розмарин
Презиме Ризи
Фамилия Бах
Професия Съпруга на знаменитост
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп зодия Близнаци
Семейно положение Женен
Съпруг Тите
Без деца две
нетна стойност 12000000
нетна стойност 12 милиона долара
Дата на раждане 31 май 1964 г
Възраст 58 години

Бракът й с Тите доведе до раждането на две прекрасни деца.

Росмари се омъжи за своя съпруг преди много години. Те имаха две прекрасни деца в резултат на брака си: Матеус, момче, и Габриеле, момиче. Матеус се възхищава на Росмари не само като своя майка, но и като свой модел за подражание, съветник, приятел, насърчител и идол. Матеус следва стъпките на баща си и в момента работи като помощник мениджър при него. Преди това е посещавал университета Карсън-Нюман и е играл футбол на NCAA Division II.

Голямата сватбена церемония на нейния син

Матеус Рици Бачи се ожени за дългогодишната си любовница Фернанда Силва на пищна сватба през 2016 г. Сватбата се проведе в родния им град Каксиас до Сул, RS, с 300 присъстващи. Матеус каза, че когато видял жена си да влиза в църквата, облечена в булчинска рокля, зашеметяваща както винаги, той погледнал към тавана, за да не заплаче. Те искаха да споделят своя специален ден със семейството, приятелите и близките. След церемонията те продължиха към клубната зала Recreio da Juvenitude, за да отпразнуват своя специален ден.  Аденор Леонардо Баки

Тя е отдадена на внуците си.

Росмари и Тите имат двама внуци, Лука и Леонардо, които са родени от сина им Матеус и съпругата му Фернанда Силва Бачи. Росмари е изключително свързана с внуците си, както се вижда от изображенията, които синът й често публикува в Instagram. Тя често се вижда да прекарва качествено време с тях и постоянно се занимава с някаква дейност.

Съпругът й иска да си вземе почивка след световното първенство.

След като ръководеше различни бразилски отбори, треньорството на националния отбор се превърна в негова цел, която той постигна през 2016 г. От назначаването си той ръководи отбора до седем поредни победи в квалификациите, класира се за Световното първенство в Русия и спечели Копа Америка през 2019 г. Тъй като е имал шанса да завърши целия четиригодишен цикъл, следващата му цел е да стигне до финала и да спечели Световното първенство по футбол през 2022 г.

Според него той е станал мениджър, след като е заменил Дунга през 2016 г. поради други фактори. Аденор приписва способността си да се справя с безпокойството на високите идеали и квалификации на своя персонал, както и на изключително подкрепящото си семейство. Очакванията са големи, но според него се набляга на работата. Той приписва успеха си на съпругата си, която е била постоянен поддръжник, когато той изгуби гнева си, достигне дъното или има безсънни нощи, и той черпи сила и тласък от семейството си.

Аденор възнамерява да си вземе почивка след Световното първенство. Той каза,

Получавате отворен пазар, ако спечелите Световната купа. Имаш избор.

  Аденор Леонардо Баки

Планът му е да избегне работа в Бразилия. Той иска да прекарва качествено време със семейството си, да си вземе отпуск, да учи и да бъде освободен от отговорности, тъй като смята, че това е твърде голямо. Той също така каза, че обича да прекарва времето си с Роси, да се разхожда с нея и да прекарва време с децата и внуците си. Обича кафето, четенето и филмите.

Нетна стойност

Нетното богатство на Росмари се разследва. Към момента знаем нетната стойност на съпруга й, която се очаква да бъде приблизително 12 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации