Съпругът на Кати Грифин винаги я е подкрепял във всяка ситуация

Кати Грифин и нейният съпруг Ранди Бик оставиха любовта им да узрее, преди да се оженят през 2020 г. Двойката първоначално започна да се среща през 2011 г. С Грифин Бик премина през ада и обратно. И тя изразява благодарност за късмета си да го открие. Грифин призна учудването си, че е намерила някой толкова подкрепящ и любящ в съпруга си на Свети Валентин през 2022 г.

Кати Грифин празнува Свети Валентин със съпруга си

Грифин, подобно на останалата част от света през този ден, дойде в Instagram на 14 февруари 2022 г., за да напише сърдечни мисли за съпруга си. Тя изпрати добро послание към онези, които са намерили любовта и тези, които са останали. „Не се смятам за много щастлива“, започна тя надписа, вероятно имайки предвид дългогодишната си болест и пристрастеност. [И така] Все още не мога да повярвам, че имах късмет в любовта. Грифин незабавно последва коментар за съпруга си. Както тя обясни, снимката, която туитна, е от една от първите им срещи преди 11 години - двойката позира пред камерата, докато яде сладолед на изображението.

 Кати ГрифинИзглеждаше, че са на случайна среща, тъй като бяха облечени в неофициални дрехи. Носеше правоъгълни очила и бял потник. Бик беше облечен в сива качулка със синя тениска отдолу. След това Грифин пожела на всички честит Свети Валентин и затвори публикацията с положително послание, като каза, че изпраща надежда на нещастните, последвано от целувка емоджи.

Двамата се ожениха на 1 януари 2020 г. Лили Томлин, сватбеният служител, се пошегува във видеоклипа си за обявяване на сватбата, че връзката им е започнала като връзка за една нощ, но еволюирала в много повече. Те, като всяка друга двойка, са преживели тежки времена. Грифин разкри в Twitter през 2018 г., че тя и Бич са прекратили седемгодишната си връзка. Раздялата обаче не продължи дълго.

 Кати Грифин

Съпругът на Кати Грифин е нейният източник на сила

Грифин е преживяла справедливия си дял от несгоди през целия си живот. През последните години понякога противоречивият комикс се бори с наркоманията и рака. След изключителна фотосесия през 2017 г., тя предизвика най-значимия спор в кариерата си. По време на сесията тя носеше маска за лице, която изглеждаше окървавена с лицето на тогавашния президент на САЩ Доналд Тръмп, според ABC News. Това предизвика значително недоволство. Действието й беше описано като очевидно ужасно и некоректно от нейния приятел, Андерсън Купър от CNN. Тази снимка, която се случи по време на нейното комедийно турне през 2017 г., я тласна през предизвикателна фаза от живота й. Пристрастява се към лекарства, които започва да приема по лекарско предписание.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кати Грифин (@kathygriffin)

С наближаването на 2020 г. здравето й се влоши, тъй като тя придоби пристрастяване, склонност да вярва на своите недоброжелатели и идеи за самоубийство. Съпругът й, от друга страна, беше точно там. 2021 година й донесе допълнителни опасения за здравето. На 2 август 2020 г. тя разкри диагнозата си първи стадий на рак на белия дроб. След това Бик й помогна да потърси лечение и да завърши програма за детоксикация. Бик също беше до нея през цялата тази глава и с подобряването на тя се подобри и връзката им.

Популярни Публикации