С кого се среща Алекс Уасаби? Know About You tuber Girlfriend

Алекс Уасаби , популярен YouTuber, е роден на 28 март 1990 г. като Александър Бурис. Wassabi започва своята кариера в YouTube, като се абонира за канала на най-добрия си приятел Roi Fabito, hoiitsroi, който по-късно е преименуван на Wassabi. Въпреки това, когато Фабито напусна през 2016 г., за да преследва различна кариера, Алекс стана едноличен собственик на канала Wassabi. Wassabi е портманто от начинанието на Fabito от 2005 г. в YouTube, Wassabi Productions. През 2006 г. влогърът, сега известен като Wassabi, се присъедини към групата на YouTubers, създадена от приятелите на Фабито Роби и Мат.

Въпреки това, 2012 г. се оказа годината на пробив на дуото, тъй като видеото към пародийната им песен Call Me Maybe стана вирусно. Публиката реагира положително на образа на Роналдо от Фабито във видеото. Към момента на писане, видеото е натрупало цели 144 милиона гледания в YouTube. Wassabi и Fabito изградиха успешна кариера в YouTube, като се възползваха от успеха на оригиналната песен на Carly Rae Jepsen.

Коя е приятелката на Алекс Уасаби?

Според докладите YouTuber се среща с Lexy Panterra. Миналата година Уасаби предложи брак на приятелката си Пантера, като я помоли да стане негова приятелка и кралицата на туърка прие. В момента двойката съжителства. Wassabi обяви новината на 5 ноември 2020 г. чрез Instagram със серия от изображения и видео.За приятелката на Алекс Уасаби, Лекси Пантера

Приятелката на Wassabi е актриса, танцьорка, певица, ентусиаст на моторните спортове и бивш мотоциклетен състезател. Пантера е родена като Алексис Лейла Афшар на 22 май 1989 г. в окръг Сонома, Калифорния. Тя е от ирански и ирландски произход. Ранната кариера на Panterra е оформена от нейното възпитание и домакинство, тъй като нейният баща, чичовците и трима братя вдъхновяват силния й интерес към моторните спортове. От друга страна, майка й насърчи Пантера да ходи на уроци по танци и драма през уикенда.

  Алекс Уасаби

Алекс Уасаби с приятелката си

Пантера спечели местен конкурс за красота на нежната петгодишна възраст. Освен това тя смая света, когато се състезава и спечели състезание с мотоциклети на крехката възраст от осем години. Тя се радваше на просперираща ранна кариера. Пантера обаче беше принудена да се оттегли от състезания, след като баща й беше тежко ранен при инцидент с мотокрос. Пенсионира се на единадесет години. Видеото на Panterra, на което туъркира, стана вирусно в социалните медии през 2014 г. Тя разкри пред No Jumper Podcast, че видеото й просто [ругателно] избухна. Домакинът на подкаста спомена мимоходом нейния акаунт OnlyFans, което накара Panterra да я декласифицира като секс работник. Освен това тя разкри, че е най-абонираният потребител на платформата. След средата на разговора тя обсъди срещите с Уасаби и описа връзката им като здрава и щастлива.

Повече за Lexy

Алексис Лиела Афшар, по-известна като Лекси Пантера, е американска туъркинг (танцуваща) артистка, която се превърна в сензация в социалните медии благодарение на невероятните си танцови и певчески способности. В резултат на нея туъркингът стана модерен и фитнес режим за много хора. Lex TwerkOut, програмата за фитнес тренировки на Lexy, има над 13 милиона абонати и над 100 хиляди последователи в YouTube.

Талантливото момиче има 1,7 милиона последователи в Instagram и съответно над 80K и 50K последователи във Vine и Twitter. Съобщава се, че клиновете Lex TwerkOut на Lexy са били разпродадени в някои магазини поради нейната популярност. Момичето има и силен бизнес усет. Тя и нейната клиентка и приятелка Кристина Милиан създадоха приложението Lex TwerkOut. И не беше лесно за Лекси, защото трябваше да се справи с факта, че е мюсюлманка с доведен брат и доведени братя и сестри. Танците също изискват много търпение и практика.

Какво прави Алекс Уасаби наскоро?

В момента Wassabi е зает с рутината си за създаване и качване на видеоклипове в YouTube за своите 11,5 милиона абонати. Той обаче често е придружаван във видеоклиповете от приятелката си Пантера. Бившият продуцент на пародийни музикални видеоклипове изглежда наскоро смени предавката, тъй като започна да пуска видеоклипове с примамка за кликване. В един от неговите видеоклипове, озаглавен Taste Testing her Pregnancy Cravings! той се вижда да обсъжда с приятелката си видовете храни, за които бременните жени жадуват най-много.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Alex Wassabi (@alexwassabi)

Двойката бързо изясни, че не очакват дете, защото Пантера не е бременна, заблуждавайки тези, които кликнаха върху видеото, да повярват, че са бременни.

Популярни Публикации