Съдия Таня Акер - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Питай Акер е американски съдия, който се появява в съдебната драма на CBS Television Distribution HOT BENCH. Таня Акер е съдия, която също работи като граждански съдец и телевизионен експерт. Тя също е поддръжник на овластяването на младите хора.

Бързи факти

Пълно име: Питай Акер
Дата на раждане: 13 март 1970 г
Възраст: 51 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Съдия, ТВ коментатор, ТВ личност
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Нетна стойност 50 хиляди долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Ангелите
Националност американски
образование Юридически факултет на Йейл
баща Бил Акър
Майка Арета Акер

Биография на Таня Акер

Питай Акер е родена в Лос Анджелис, Калифорния, на 13 март 1970 г. Тя е на 50 години и е родена под знака на Риби. Нейната националност е американска. Нейната етническа принадлежност обаче засега не е известна.

Бил Акър е името на баща й, а Арета Акер е името на майка й. Все още обаче няма информация за нейните братя и сестри, братовчеди, баби и дядовци, роднини и други. Родителите на Таня също бяха публикувани, служители на офиса. Родителите й я отглеждат в предградието на Лос Анджелис Фернандо Вали, Лейк Вю Терас. Тя обожава семейството и родителите си и се радва да публикува техни снимки на страниците си в социалните медии. Макс и Изис са имената на нейните два очарователни кучета.Образованието и квалификациите на Таня включват бакалавърска степен. от университета Хауърд, който тя спечели през 1992 г. Тя получи диплома summa cum laude и беше въведена във Phi Beta Kappa. Тя също така получи стипендия Luard за обучение в колежа St. Anne на Оксфордския университет. Таня също получи стипендия Ърл Уорън от NAACP и стипендия Кокър от факултета по право на Йейл.

След това Таня Акър отиде в Юридическия факултет на Йейл, където завърши през 1995 г. Тя също имаше възможност да работи в кантората на Белия дом, отдела за граждански права на Министерството на правосъдието на САЩ и частните правни фирми O'Melveny & Myers, Irell & Manella, и Williams & Connolly, докато учат в юридическия факултет.

  Съдия Таня Акер възраст

Съдия Таня Акер

Височина и тегло на Таня Акер

Питай Акер е висок 5 фута 8 инча. Теглото й обаче засега не е известно. По същия начин другите й телесни мерки все още се проверяват. Таня също има тъмнокафяви очи и черна коса.

кариера

В Деветия окръжен апелативен съд на САЩ на съдия Таня Акер беше позволено да работи като съдебен служител на почитаемата Дороти Райт Нелсън. Нейните отговорности включват съветване и препоръчване на съдии от Девети окръг по широк кръг от въпроси, както и подготовка на съдия Нелсън за устни аргументи по въпроси пред Съда. След това тя беше наградена със стипендия Bristow от Службата на главния прокурор на Министерството на правосъдието на Съединените щати.

Таня също така успя да създаде частна практика и нейната правна работа включваше всичко - от граждански дела, включващи публични и частни субекти до различни конституционни спорове до бизнес консултации и помощ. Нейното ефективно представителство на бездомните в дело срещу град Санта Барбара й спечели първата награда за поправка на ACLU.

Акер е работил като заместник-мениджър на кандидатстването за кметската кампания на общинския съветник Бърнард К. Паркс в Лос Анджелис. След това тя работи като главен съветник на компания, която разработва продукти за контрол на замърсяването.

Повече за кариерата Тя дори успя да подпомогне президентската кампания на Кери/Едуардс в Калифорния чрез популяризиране на развлекателната индустрия.

Таня Акер също е домакин на собствения си подкаст, The Tanya Acker Show. Това предаване е за разбирането, че ние сме по-големи от нашите проблеми, както и за това да погледнем истината, да се борим по-ефективно и интелигентно един с друг, да обсъждаме решения, да знаем, че лошите неща могат да бъдат поправени и да се забавляваме повече. В предаването тя и нейните гости обсъждат широк спектър от теми.

В миналото Таня е работила и като телевизионен анализатор. Добро утро, Америка, Entertainment Tonight, Wendy Williams, The Talk, Inside Edition, The O'Reilly Factor, Larry King Live, CNN Reports, Anderson Cooper 360, Extra, Your World With Neil Cavuto, The Insider, CNBC Reports, GMTV, Sky Новини и други програми я включваха. В програмата за временен съдия на Върховния съд на окръг Лос Анджелис тя също успя да служи като временен съдия.

Съдия Джуди Шейндлин също създаде Hot Bench, ново съдебно шоу, базирано на панел, изпълнителен продуцент на Дейвид Теодосопулос. Таня е един от съдиите в шоуто, което има трима съдии.

Нетната стойност на Таня Акер

Съдия Таня Акер има нетна стойност от K към октомври 2022 г., според Wiking, а основният й източник на доходи е работата й като телевизионна личност.

  Съдия Таня Акер нетна стойност

Съдия Таня Акер

Таня Акер Съпруг, брак

Питай Акер се омъжи за съпруга си и сега живее с него в къща под наем в Бевърли Хилс. Въпреки това доскоро малко или никаква информация за нейния любовен живот и съпруг беше публично достояние. Най-вероятно тя пази личния си и романтичен живот дискретно и скрито от очите на обществеността. Въпреки това, тя заяви в едно от предишните си интервюта, че съдия Дороти Нелсън е служила на нейната сватба.

Популярни Публикации