Шъбъл- биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Шъбъл е YouTuber от Съединените американски щати, който е специализиран в игрите. Шъбъл е добре известна със своите видеоклипове за игра, които публикува в едноименния си канал в YouTube. Шелби Грейс е истинското й име, но е по-известна онлайн като Шъбъл. Знайте всичко за Шъбъл- биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Шелби Грейс
Дата на раждане: 20 август 1993 г
Възраст: 28 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 52 000 долара.
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Родно място Ню Джърси,
Националност американски
Facebook Шелби Грейс във Facebook
Twitter Туитър на Шелби Грейс
Youtube Шелби Грейс Youtube
Instagram Шелби Грейс Instagram

Биография и ранен живот на Шъбъл

Шъбъл е родена в Ню Джърси на 20 август 1993 г. В момента е на 27 години. Тя е от американска националност и е родена под знака на Лъва. Няма информация за баща му или майка му в ранните й години. По същия начин тя е израснала с по-голям брат и две по-големи сестри, чиито самоличности остават неизвестни. Говорейки за образованието си, тя учи английски и комуникации в гимназията, както и актьорско майсторство.

Височина и тегло на Шъбъл

Зашеметяващата и невероятна личност не е разкрила ръста или теглото си. Тя обаче е със среден ръст и тежи здравословно тегло за нейния тип тяло. Освен това тя има сини очи и руса коса. Шелби често боядисва косата си и постоянно сменя цвета на косата си. Допълнителни измервания на тялото, като съотношение гърди-талия-ханш, размер на роклята и номер на обувката не са известни.кариера

На 27 март 2007 г. Шелби Грейс стартира своя канал в YouTube. Тя не започна да публикува видеоклипове до 2012 г., но започна да го прави през 2013 г. Каналът й първоначално се казваше lilshortysgs, преди да бъде преименуван на „Shubble“. Обикновено тя създава съдържание за игра и качва невероятни видеоклипове за игра на Minecraft в допълнение към забавлението на съдържанието на The Sims 4. Shubble, нейният канал в YouTube, в момента има 665 хиляди абонати и е надхвърлил 1 милиард гледания.

Сред нейните най-популярни качвания са Max Is The Worst Minecraft Build Battle и Max Is The Worst Minecraft Build Battle. Undertale Pixel Painters Minicraft Ролева игра, Stuck In A Hurricane, Pumpkin Spice Chronicles Prank Calls, Анимирани агенти По същия начин, ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ОСИНОВЯВАМ ДРУГА КОТКА! | Избори, НЯМА ВСИЧКИ ДА ИЗЛЕЗЕМ ЖИВИ! | X Life Епизод 11 са сред последните й видеоклипове. И РИСКУВАЙТЕ В ЕДИН НОВ СВЯТ! | X Life Епизод 10.

По същия начин на 6 ноември 2013 г. тя стартира Shelby Grace, нов канал. Тя често качва влогове и пътува. „Trying Helium For The First Time“ и „Broke Into An Abandoned Zoo“ са нейните най-популярни видеоклипове в този канал. Тя обаче наскоро публикува Пробване на всичко в гардероба ми. Шелби е работил с различни личности в YouTube, включително Mithzan, YourPalRoss и SkyDoesMinecraft.

Нетната стойност на Шъбъл през 2022 г

Помислете за приходите й. Шелби Грейс, личност в YouTube, несъмнено печели впечатляваща сума пари от кариерата си. В момента Шъбъл има нетна стойност от 000 към 2022 г. Приходите му се генерират по различни начини. Освен това той води щастлив и блажен живот.

Shubble Гадже и срещи

Обсъждайки романтичния й живот, преди това тя беше във връзка. Преди това тя беше свързвана с колегата си в YouTube Parker Coppins. Те си помагаха един на друг и често си сътрудничиха върху видеоклипове и друго съдържание в социалните медии. Те обаче в крайна сметка се разделиха. В момента Шелби може да живее сам живот.

Популярни Публикации