Ryguyrocky- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност

Ригироки е известен американски YouTuber, който се специализира в игрите. Ryguyrocky поддържа много канали в YouTube и лични акаунти в различни платформи, включително Instagram, Facebook, Twitter, Facebook и Twitch. Знайте всичко за Ryguyrocky- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Райън Деймън
Дата на раждане: 25 ноември 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber, онлайн геймър, Twitch streamer, личност в социалните медии
Държава: елен
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Аштин Фейт
Нетна стойност 1,3 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата кафяво
Родно място Бостън, Масачузетс
Националност американски
Братя и сестри Двама братя
Facebook Райън Деймън във Facebook
Twitter Райън Деймън Twitter
Youtube Райън Деймън Youtube
Instagram Раян Деймън Instagram

Биография на Ryguyrocky

Ригироки е роден на 25 ноември 1995 г. и в момента е на 25 години. Райън Деймън е истинското му име. По същия начин той е от Бостън, Масачузетс и е зодия Стрелец. Ryguyrocky израства с двама братя. Освен това няма допълнителна информация за неговите братя или родители.

Височина и тегло

Ryguyrocky е висок приблизително 1,85 метра (6 фута) и тежи приблизително 75 килограма. Ryguyrocky също има кафява коса и лешникови очи.кариера

Ryguyrocky е известен създател на съдържание в Youtube. Той е добре известен като играч на Minecraft и YouTuber. Той стана известен чрез разпространението на ролеви филми като Minecraft Jurassic World, Minecraft Star Wars и Minecraft Yandere.

Каналът на Ryguyrocky в YouTube също си създаде репутация за представяне на модове, мини-игри и игри на ужасите. Освен това Ryguyrocky управлява известен канал в Twitch с над 6000 абонати. Въпреки че основният канал на Ryguyrocky в YouTube беше пуснат през 2009 г., той не започна да качва видеоклипове за Minecraft до 2012 г. Той започна с ръководството Minecraft: Как да направим Drawbridge.

Успехът на основния YouTube канал на Ryguyrocky също доведе до създаването на втори, наречен RyguyGames. На последния той качва кадри от играта и се оплаква от игри, които не са Minecraft. Ryguyrocky също е много близък с друг играч на Minecraft, FavreMySabre. Освен това Ryguyrocky е наистина талантлив и усърден, а тактиката му на игра, както и коментарите и обясненията на играта са наистина похвални.

Най-впечатляващият аспект на филмите на Ryguyrocky за Minecraft е тяхното ниво на детайлност. Неговите филми демонстрират всички тънкости на играта. Това значително опростява ученето от видеоклиповете и развитието в по-добър играч.

Warfare – Minecraft пародия на Bastille’s Pompeii (музикално видео) и Minecraft Jurassic World – Jurassic Park – RUN #9 – Jurassic Craft Roleplay са два от най-популярните видеоклипове на канала, свързани с Minecraft. Споменатите по-горе видеоклипове, които са натрупали над един милион гледания и стотици хиляди харесвания, са съответно забавни пародийни и ролеви видеоклипове.

RyguyGames, вторият канал на Ryguyrocky, стартира през януари 2014 г. Този канал е посветен на отдаване под наем на пиеси, ролеви игри, предавания на живо и видеоклипове за геймплей за видео игри, различни от Minecraft.

Първоначалният канал на Ryguyrocky в YouTube беше озаглавен haloman11251995. Беше стартиран друг канал, Ryguyrocky, и оттогава насам той постоянно публикува съдържание, свързано с Minecraft.

Ryguyrocky Нетна стойност през 2022 г

Този акаунт имаше 278 споделени публикации и над 93 хиляди последователи, когато пишеше тази биография. Освен това Ryguyrocky има страница във Facebook от 30 декември 2015 г. В момента той има 10 000 последователи на тази платформа. Продължавам напред, Смята се, че Ryguyrocky има нетна стойност от приблизително 1,3 милиона долара към октомври 2022 г.

Ryguyrocky Приятелка и срещи

Ригироки сега се среща с Ashtyn Faith. В интернет тя е известна като Тигърката Тина. Освен това Ryguyrocky и Ashtyn се срещат от 2018 г. Освен това двойката си сътрудничи.

Ashtyn Faith е YouTuber от Съединените щати, който притежава канала Tina The Tiger. Поредицата Minecraft Daycare на Ashtyn натрупа над 410 000 абонати.

Популярни Публикации