Ryan Prunty- Wiki, възраст, нетна стойност, приятелка, височина, кариера

Райън Прънти е фигура в YouTube и социалните мрежи от Съединените щати. Райън Прунти е добре известен с честите си влогове, шеги и изцепки на страницата си в YouTube, Райън Прунти. Освен това, той е добре известен със своето забавно и любезно отношение. Научете повече за Ryan Prunty Bio, Wiki, възраст, приятелка, връзка, тегло, височина, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Райън Прънти
Псевдоним Райън
Пол Мъжки
Известен като YouTuber, фигура в социалните мрежи
Възраст 24-годишен
рожден ден 15 март 1996 г
Родно място Драйдън, Ню Йорк
Знак за раждане Риби
Националност американски
Етническа принадлежност N/A
Религия християнството
Височина 5 фута 10 инча
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка N/A
приятелка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 600 000 долара
Любими храни N/A
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Райън Прунти, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Райън Прунти е американски Youtuber и знаменитост в социалните медии, роден на 15 март 1996 г. Той е на 24 години към 2021 г . В момента той живее в Драйдън, Ню Йорк. Дейвид Прунти е името на баща му, а Бони Прунти е на майка му. Изглежда, че няма братя, въпреки че тази информация все още не е достъпна. По същия начин има малко знания относно неговата вяра или раса, освен че е кавказец. Риби е неговата зодия.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Райън Прунти? Прунти има сини очи и светлокафява коса. Освен това той е висок 5 фута 10 инча, и няма подробности за теглото му. Няма подробности за бедрата, раменете или бедрата му и той има слаба форма на тялото.  Райън Прънти

Райън Прунти свири на китара Източник: Instagram

Нетната стойност на Ryan Prunty и социалните медии

Колко е нетната стойност на Ryan Prunty? Неговата нетна стойност се оценява на 600 000 долара към октомври 2022 г. Той получава годишна заплата, варираща от хил. до 9,4 хил . Освен това, няма подробности за неговите превозни средства или сгради. Неговата нетна стойност е засегната от добре познатите му мрежи в YouTube, Instagram и личността в социалните мрежи, както и от други реклами и бизнес проекти.

Талантливият изпълнител се занимава със социални медии. Неговият акаунт в Instagram, @ryprunty, има над 59,9 милиона фенове. Но неговите страници във Facebook и Twitter може да нямат голям брой последователи. Освен това неговият канал в YouTube, Ryan Prunty, има над 730 хиляди абонати.

Професионален живот, кариера и стил на живот .

Той е знаменитост в YouTube и социална мрежа от Съединените щати. Ryan Prunty е името на канала му в YouTube, който стартира на 15 април 2018 г.

Първият му видеоклип обаче беше озаглавен My First Video. Той споделя материали, включително шеги, хумор, предизвикателства, реакции и влогове. Всички негови по-известни видеоклипове включват LITTLE Boy BEAT ME UP!!, PROJECT ZORGO TOOK CARTER SHARER!!, TAPING HER TO THE WALL с Lizzy Sharer, Rolling THROUGH A CAR WASH w/ Lizzy Sharer, 30 000 MATCHSTICK VOLCANO (Match Верижна реакция) и CARTER SHARER МИ ОБРЪСНАХА ГЛАВАТА. Освен това той използва уникални елементи, за да направи видеото по-завладяващо.

Приятелка и статус на връзка

Коя е приятелката на Ryan Prunty? Той е прав, необвързан мъж. Има малко подробности за приятелката му или връзките му. Досега той не е казал нищо относно личния или любовния си живот. Много хора са се опитали да го свалят, като разпространяват подвеждаща информация за него. Въпреки че никога не е позволявал подвеждащите му твърдения да създадат ужасна представа за него. В резултат на това има малко подробности за неговия личен или професионален живот. Следователно той е склонен да се концентрира върху работата си, а не върху партньорства и скандали.

  Инфографика за биография на Ryan Prunty

Биография на Райън Прунти

Факти

  • Той е фигура в YouTube и социалните мрежи от Съединените щати.
  • Райън Прунти е добре известен с честите си влогове, шеги и изцепки на страницата си в YouTube, Райън Прунти.
  • Райън Прунти е 24-годишен американски Youtuber и знаменитост в социалните медии, роден на 15 март 1996 г.
  • Първият му видеоклип обаче беше озаглавен My First Video.
  • Той споделя материали, включително шеги, хумор, предизвикателства, реакции и влогове.

знам за youtube Taytum Fisher >>>

Популярни Публикации