Рут Сергел- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Рут Сергел е режисьор, блогър, активист и дизайнер на потапящи технологии, базиран в Съединените щати. Рут Сергел също е постоянен изследовател в програмата за интерактивни телекомуникации в Училището по изкуства Tisch на Нюйоркския университет. Знайте всичко за Биография на Рут Сергел, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Рут Сергел
Пол: Женски пол
Професия: Американски писател, писател, режисьор
Държава: Съединени щати
Семейно положение: единичен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност американски

Биография на Рут Сергел

Личната информация на Рут в момента не е достъпна. Няма налична онлайн информация относно нейната точна рождена дата, родители или братя и сестри. Въпреки това тя е американска гражданка.

Височина и тегло

Рут Сергел е прекрасна синеока брюнетка с кафява коса. Височината и теглото й, в допълнение към другите й телесни измерения, остават неизвестни.кариера

Рут е съсценарист и продуцент на пълнометражния филм Belle от 2004 г. Марион Бейкър, Хоуп Бърнстейн, Кандис Коук и Голди Голс участват във филма, заснет от група дами на възраст от 80 до 93 години. CUSP, другият й пълнометражен филм, имаше своята световна премиера в Музея за модерно изкуство Нови режисьори/Нови филми (MOMA) през 1998 г. Излъчва се по Public Broadcasting Service и International Film Channel (IFC). Брус, филм, който тя направи, имаше световната си премиера на фестивала за независимо кино в Лос Анджелис през 2000 г. и впоследствие беше излъчен по PBS.

Тя организира Triangle Fire Coalition и служи като неин председател. Това е група с нестопанска цел, посветена на издигането на постоянен мемориал на жертвите на Triangle Fire. Коалицията се превърна в глобална мрежа от над 250 членове, организиращи стотици културни, активистки и артистични събития по целия свят.

От 2004 г. насам доброволци се пръснаха из целия град, изписвайки с тебешир имената и възрастта на жертвите на Триъгълника по тротоарите пред старите им домове. Нейният роман, See You In The Streets: Art, Action, and Remembering the Triangle Shirtwaist Factory Fire, описва генезиса и въздействието на тези начинания.

Дебютният й роман „Ще се видим на улицата“ беше финалист на Американската книжна награда за 2017 г. Освен това тя използва набор от медии, за да насърчи техническата смелост, като същевременно предоставя възможности за групово участие. Освен това работата й е подкрепена от организации като The Jerome Foundation, New York State Council on the Arts и други.

Нетната стойност на Рут Сергел през 2022 г

Тя може да е натрупала значително богатство през живота му. Въпреки това, Нетното състояние на Рут Сергел е около 2 милиона долара към октомври 2022 г

Рут Сергел Съпруг и брак

Рут Сергел води сдържан личен живот. В резултат на това има малко информация за личния й живот, включително дали е необвързана. Ще ви държим в течение, ако тя разкрие нещо допълнително през следващите дни относно личния си живот.

Тя не е била обект на обвинения или спорове на високо ниво. Тя продължава да се държи на безопасно разстояние от тези спорни поведения и спорове.

Популярни Публикации