RussoPlays- Възраст, височина, нетно състояние, съпруга, кариера, националност

RussoPlays е добре позната американска геймърска личност в YouTuber, най-известен със своите RussoPlays – Roblox & More! YouTube канал. RussoPlays е известен със своите Roblox, Pokemon, Minecraft Let’s Plays и Let’s Builds. Научете повече за RussoPlays Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Етническа принадлежност, Приятелка, Височина, Кариера

Бързи факти

Пълно име: Антъни Русо
Дата на раждане: 15 април 1996 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Геймър в Youtube
Държава: Съединени щати
Семейно положение: женен
Съпруга Аз Русо
Нетна стойност 3,03 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност американски
деца (Две) Бела и Ариел Аврора
Twitter Антъни Русо Twitter
Youtube Антъни Русо Youtube
Instagram Антъни Русо Instagram

Възраст и ранен живот на RussoPlays

RussoPlays е роден в Съединените американски щати на 15 април 1996 г. под астрологичния знак Овен. Няма информация за родителите и детството му.

Що се отнася до националността му, той има американско гражданство, но не е споменал етническия си произход. Преминавайки към неговия образователен опит, той може да е завършил университет, но не е разкрил академичните си пълномощия.Височина и тегло на RussoPlays

Колко висок е RussoPlays? Красивата Youtube личност RussoPlays има добра височина със слабо тяло. По същия начин той има чифт тъмнокафяви очи с кафяв цвят на косата. Освен това няма информация относно статиката на тялото, височината и теглото му.

  RussoPlays

RussoPlays (Източник: Twitter)

кариера

По отношение на професионалния живот на RussoPlays, той започва кариерата си в социалните медии в YouTube и стартира своя канал за игри на 11 септември 2014 г. Той обаче започва да публикува видеоклипове две години по-късно. Неговият най-нов видеоклип, Pokemon GO Cheat: Как да играете в пейзажен режим БЕЗ ХАКСИ!!, беше публикуван на 22 август 2016 г. Оттогава той качва семейни видеоклипове в канала си в YouTube.

За разлика от повечето потребители на Roblox в YouTube, той започна с игра на Pokémon GO и създаване на уроци за хакване и измама. Той също се е занимавал със Slither.io, Clash Royale, Minecraft: Money Wars и различни други мобилни игри. Той бързо направи Roblox, след като стартира YouTube и най-вече играе игри с римейк на Pokémon там.

RussoPlays Net Worth 2022

Колко е нетната стойност на RussoPlays? По отношение на печалбите на RussoPlays, той е известен играч на YouTube Roblox, който е натрупал значително състояние чрез работата си в YouTube. Според статистиката му в YouTube той е публикувал 1686 видеоклипа, общо над 233,5 милиона гледания.

И средно той създава 39 нови видеоклипа на месец. В резултат на неговите видеоклипове в Youtube, RussoPlays натрупа нетна стойност от приблизително ,03 милиона към октомври 2022 г. . По същия начин той живее охолно със семейството си и наскоро си купи мечтаната кола.

RussoPlays Приятелка и запознанства

С кого се среща RussoPlays? Що се отнася до личния му живот, RussoPlays е женен мъж. На 10 декември 2019 г. той се ожени за дългогодишната си приятелка Мег Русо. Двойката обаче преди това е имала романтична връзка на живо. Двойката има две деца преди брака си. Дъщеря му Бела се роди през май 2017 г., а през юли 2018 г. той посрещна момиченце на име Ариел Аврора. Те имат щастлив и блажен живот заедно.

Той поддържа красива връзка с дъщерите си, както е отразено в публикациите му в Instagram. По същия начин той често споделя техните снимки в дръжките на социалните медии, които изглеждат очарователни. Освен това няма признаци за скорошна раздяла и той живее красив охолен живот със съпругата си и двете си деца.

Освен това няма информация за нейна предишна афера и той не е бил свързван с никакви спорни действия в личния или професионалния му живот. Той успешно поддържа положително присъствие в социалните медии.

Популярни Публикации