Ruby Guest - Всичко за дъщерята на Джейми Лий Къртис

Руби Гост е дъщеря на Джейми Лий Къртис, американска актриса. Тя е осиновена дъщеря на Джейми Лий и нейния съпруг, американско-британски сценарист, композитор, актьор и музикант Кристофър Гест. Руби работи като видеоредактор за звезда на игрите в YouTube.

Бързи факти

Пълно име Руби Гост
Първо име Рубин
Фамилия Гост
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Кристофър Гест
Баща професия Сценарист, композитор, музикант, актьор
Име на майката Джейми Лий Къртис
Професия майка Актьор, писател, автор
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация трансджендър
Семейно положение Женен
Съпруг Кинтия
братя и сестри Ани Гост
Дата на раждане хиляда деветстотин деветдесет и шест
Женен Дата 29 май 2022 г

Излезе като трансджендър човек.

Руби излезе като трансджендър през 2020 г. Руби и нейната майка, Джейми Лий, говориха с People за нейния път да се разкрие като трансджендър човек и Руби обясни какво е усещането да излезеш наяве за първи път. Беше плашещо за Руби, тъй като тя щеше да разкрие нещо за себе си, което те не знаеха. Беше обезсърчително, но тя не се притесняваше, тъй като нямаше за какво да се тревожи, защото имаше подкрепата на родителите си, които бяха толкова толерантни към нея, каза тя в интервю.

Джейми Лий каза, че е нова в говоренето на нов език, речник и термини. Тя не е човек, който се преструва, че знае много за нещата, и ще бърка и ще прави грешки. Тя каза още, че би искала да избегне допускането на големи гафове. Руби беше приблизително на 16 години, когато транссексуален приятел попита за нейния пол. Тя им каза, че е мъж, но знаеше, че е различна поради неприятното си преживяване от лечението, и беше ужасена да излезе.Има по-малка сестра.

Руби има по-голяма сестра на име Ани, която е с 10 години по-голяма от нея. Ани, подобно на Руби, е осиновено дете. Въпреки че са потомци на знаменитости, Ани и Руби избират уединено съществуване.

  Руби Гост

Брак

На 29 май 2022 г. Руби се ожени за годеницата си Кинтия. Майка й, Джейми Лий, направи сватбата си в семейната градина, която беше стилизирана след World of Warcraft. Джейми Лий използва Instagram, за да публикува снимки на женена двойка със съобщението Да, те го правят и го направиха! Женен! 29.05.2022 г. Руби и Кинтия. Джейми спомена косплей сватбата на Руби на годеника си, когато се появи в Jimmy Kimmel Live през март, за да промотира новия си филм Everything Everywhere All at Once.

Тя каза, че най-голямата й дъщеря Ани се е омъжила за съпруга си Джейсън Улф в градината преди три години, а най-малката й дъщеря Руби и Кинтия са се омъжили в задния двор през май и тя ще служи. Руби също така твърди, че са планирали косплей сватба, на която всички ще бъдат облечени и тя ще изпълни церемонията като персонаж. Тя каза също, че са планирали прекрасен пикник и че фактът, че и двете й деца ще се женят в нейната градина, ще я разплаче. Руби и Кинтия отидоха да пазаруват за костюм за нея. Беше облечена като Джейна Праудмуър.

Родителите й се познаваха само четири месеца преди да се оженят. Джейми Лий Къртис и Кристофър Гест, нейните родители, са щастливо женени от 1984 г. По време на интервю с Кели Кларксън в The Kelly Clarkson Show, Джейми Лий обсъди как се е запознала с бъдещия си съпруг и как са се оженили. Според Джейми Лий, тя забелязала снимка на трима момчета, прегърнали се един друг през 1984 г., докато прелиствала страницата на списание Rolling Stone.

Тя каза на Дебра Хил, сочейки изображението вдясно, че ще се омъжи за него, на което Дебра отговори, че той е актьор на име Кристофър Гест. Джейми никога преди не беше виждал някой като него. Тогава Дебра разкри, че той работи за нейната агенция. Тя каза, че се обадила на неговата агенция на следващия ден и оставила телефонния си номер, но Кристофър така и не й се обадил. Така тя излизаше с друг няколко месеца, преди да се раздели с него. Тя закара този човек до летището, преди да вземе Мелани Грифит и тогавашния й съпруг Стивън Бауер, след което тримата се отправиха към Hugo's в Западен Холивуд.

  Руби Гост

Погледът й улови този на Кристофър, който седеше на две маси по-нататък и й помаха, на което тя реагира, като му помаха в отговор. Той си тръгна две минути по-късно, но й се обади на следващия ден. Кристофър беше на път за участие в Saturday Night Live. Той си отиде за една година. По това време тя работи върху филма Perfect. Те предложиха брак на 13 септември и се ожениха през декември същата година. Тя каза също, че се познават от четири месеца, но са прекарали само три дни заедно.

Нетна стойност

Точната й нетна стойност в момента се определя. В момента имаме общата нетна стойност на нейните родители. Родителите й, Джейми Лий и Кристофър, имат обща нетна стойност от 60 милиона долара.

Популярни Публикации