Руби Хартли - Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Руби Хартли е известна британска актриса, модел, театрална артистка, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии и предприемач от Лондон, Англия. Тази зашеметяваща актриса е добре известна с изключителните си актьорски способности. Нека ви кажа, че Руби започва кариерата си в развлекателната индустрия като театрална артистка.

Руби се управлява от United Agents, водещата агенция за литература и таланти в Лондон, според нейния профил в Instagram. Тя също така е работила върху редица сценични пиеси, според докладите. Тя стана известна през март 2022 г., след като се появи като Stiorra в петия сезон на The Last Kingdom.

Това е сериал на Netflix, чиято премиера беше на 9 март 2022 г. Възрастта, биографията, wiki, семейството, кариерата, нетната стойност, филмите, предаванията, гаджето, родителите, братята и сестрите, височината и фактите на Руби Хартли са обсъдени в тази статия.Бързи факти

Пълно истинско име Руби Хартли.
Възраст (към 2021 г.) на 23 години.
Професия Актриса, модел, телевизионна личност, театрална артистка, Instagram звезда и предприемач.
Дата на раждане 9 ноември 1998 г. (понеделник).
Място на раждане Лондон, Англия, Обединеното кралство.
Сегашен адрес Лондон, Англия, Обединеното кралство.
образование Завършвам.
Алма матер Кралски уелски колеж по музика и драма.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
Националност британски.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия Кристиян.
Зодия Скорпион.

Биография на Руби Хартли

Руби Хартли, Висока 5 фута 5 инча британска актриса е родена в понеделник, 9 ноември 1998 г., в Лондон, Англия, Обединеното кралство. Тя е родена в добре установено християнско семейство. Всяка година на 9 ноември тя празнува рожден ден. Руби има интерес към актьорството от дете.

Руби Хартли Образование

Според автобиографията й тя е получила дипломата си за актьорско майсторство от Кралския уелски колеж по музика и драма. Тя също учи музика и танци, докато е в колежа. След дипломирането си тя започва да дава прослушвания за филми и телевизионни предавания. Сега тя е известна актриса и театрална артистка в индустрията.

Височина, тегло на Руби Хартли

Руби Хартли има височина 5 фута 5 инча и тегло 50 кг. Размерът на обувките й е 5 (САЩ). Мерките на тялото й засега не са известни. Тя има брюнетка коса и сини очи.

  Руби Хартли

Руби Хартли (Източник: Instagram)

Семейство Руби Хартли

Що се отнася до нейния семеен произход, Руби Хартли идва от добре установено семейство, според нейните семейни данни. Тя е последователка на християнската вяра. Баща й, г-н Хартли, е бизнесмен, според докладите. Майка й е собственик на бизнес.

След като прегледахме профила й в Instagram, открихме, че тя има по-голям брат в семейството. Уил Хартли е името на брат й. Тя също така сподели множество свои снимки с брат си в социалните медии. Уил, братът на Руби, е нейният най-добър приятел.

Руби Хартли Гадже, Запознанства

Руби стана известна в страната в резултат на изключителното си представяне като Стиора в телевизионния сериал „Последното кралство“. Много от феновете й вече са любопитни за любовния й живот. Руби, от друга страна, не разкрива нищо за сегашното си състояние на връзка или гадже. Може би Хартли е необвързан (към март 2022 г.). Освен това акаунтът на Руби в Instagram е пълен със снимки на нейни приятели.

кариера

На въпрос за професионалния й живот, Руби Хартли заяви, че е започнала професионалната си актьорска кариера чрез театрални пиеси. Резюмето на Ruby's United Agents разкрива, че тя е участвала в множество театрални постановки в Theatre Company на Richard Burton.

Machinal (в ролята на младата жена), Hedda Gabler (в ролята на Thea Elvstead) и Rage са някои от най-известните й сценични продукции (в ролята на Sister и Maria). Заради изключителните й актьорски способности, режисьорът на „Последното кралство“ й дал ролята на Стиора в петия сезон на шоуто.

Петият сезон беше пуснат на 9 март 2022 г. Другите членове на този сериал включват Елиза Бътъруърт, Мили Брейди, Стефани Мартини и други.

Нетната стойност на Руби Хартли

Актьорската кариера на Хартли се отплаща добре за тази зашеметяваща актриса. Позволете ми също да спомена, че тя е работила с редица марки по платени промоции. В момента тя живее в Лондон със семейството си. Нетната й стойност се оценява на около 1,5 милиона долара (приблизително).

Любопитни факти

  • Ruby има 57,6K+ последователи в Instagram (към март 2022 г.).
  • United Agents, базирана в Лондон агенция за таланти, я представлява.
  • Хартли, според докладите, също се е появявал в няколко реклами.
  • Руби е приятелка с актрисата Фиа Сабан.
  • Междувременно се появиха някои слухове, че тя се среща с Александър Драймон. Но по-късно се оказа, че слуховете са фалшиви.
  • Тя обича да споделя снимки от пътувания в социалните медии.
  • Руби сподели първата си публикация в IG на 18 май 2016 г.

Популярни Публикации