Руби Блейк - всичко, което трябва да знаете за нея

Руби Блейк е танцьорка, която се появява в няколко музикални видеоклипа, включително No Frauds.

Бързи факти

Пълно име Руби Блейк
Първо име Рубин
Фамилия Блейк
Професия танцьорка
Националност британски
Държава на раждане Великобритания
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Водолей
Семейно положение Неженен

Ruby Blake Wiki

Руби Блейк е родена на 26 януари 1999 г. в Англия. Нейният астрологичен знак е Водолей. Тя е един от най-успешните и красиви модели на Лондон. Руби също има сестра на име „Стела“, която е модел. Тя е моделирала на пистата. Освен това няма налична информация относно членовете на нейното семейство.

Що се отнася до ранния й живот и родителите й, тя е невероятно лична. Въпреки присъствието си в социалните медии, тя никога не публикува нищо за семейството или братята и сестрите си. Тепърва ще се разкрива.Тя озаглави снимката по-долу, която публикува в своя Instagram; тя е работила в музикални видеоклипове с различни големи звезди, включително Ники Минаж, Дрейк и Лил Уейн. Руби също се появява във видеоклиповете на Skepta I Win и Still Got Time за Zayn Malik. Руби засне музикален видеоклип с Маркъс Бътлър и Конър Мейнард през 2015 г., преди да стане световно известна.

През 2016 г. тя също беше домакин на събитие с Джо Съг и Каспар Лий. Тя дори участва в събитието на живо в YouTube Stand Up to Cancer.

 Руби Блейк

Руби Блейк (Източник: Instagram)

Нетната стойност на Руби Блейк

Съобщава се, че тя има нетна стойност от 1 до 5 милиона долара, което е невероятна сума пари за нейната възраст. Годишната й заплата обаче все още не е оповестена.

Руби Блейк Гадже, Запознанства

Руби Блейк в момента е необвързан. Понастоящем няма информация относно връзката й с някого. Тя може да бъде загрижена единствено за кариерата си. Въпреки това тя е свързвана с няколко известни знаменитости. Тя беше свързвана с Дани Ингс, английски професионален футболист, още през 2018 г. Той е нападател на Саутхемптън във Висшата лига и националния отбор на Англия. Дани Ингс имаше дългогодишна връзка с Джорджия Гибс, неговата австралийска приятелка. Джорджия е модел, който участва в Мис Вселена 2014 и стигна до финала. Но, за съжаление, романсът им не продължи и те се разведоха. Тя се виждаше с Дани от две години.

Джорджия, приятелката му, намекна за раздялата им в една от публикациите си в Instagram, която вече не е достъпна. Сега тя има връзка с Джак Томас и дуото често публикува романтични снимки, на които са заедно. Бившата приятелка на Дани, Джорджия Гибс, е на снимката тук с приятеля си Джак Томас.

Твърди се, че Дани е зарязал дългогодишната си приятелка (Джорджия) заради Руби. Гледаше историите на Руби, преди да започнат да се следват. Когато тя публикува своите истории в Snapchat, в които Дани беше без риза в леглото, слухът се разпространи като горски пожар. По-късно тя го изтри. Потвърждение обаче не беше получено от нито една от страните.

Преди това Руби беше в новините за известно време, откакто беше съобщено, че е виждала Кем Сетинай, след като той се раздели с приятелката си Амбър Дейвис.

Популярни Публикации