Roxette Arisa Howe- Нетна стойност, гадже, височина, възраст, етническа принадлежност, кариера

Roxette Arisa Howe бивш плодовит фигурист, сега е американска Youtube звезда с над 1 милион абонати. Тя е най-известна с канала си в YouTube Roxette Arisa, където публикува видеоклипове за уроци по грим, ревюта на продукти, влогове за пътуване и други теми. Научете повече за нетната стойност на Roxette Arisa Howe, биография, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, пластична хирургия, кариера

Бързи факти

Пълно име: Roxette Arisa Howe
Дата на раждане: 06 декември 1993 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Звезда на Youtube
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Нетна стойност 400 хиляди долара
Заплата .7k-.6k
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Братя и сестри 1 (Спенсър)
Twitter Roxette Arisa Howe в Twitter
Youtube Roxette Arisa Howe Youtube
Instagram Roxette Arisa Howe Instagram

Възраст и ранен живот на Roxette Arisa Howe

Roxette Arisa Howe е роден в Лос Анджелис, Калифорния, на 6 декември 1993 г. Тя е от кавказки произход и е американска гражданка. Roxette не е разкрила никаква информация за родителите си. Въпреки това, тъй като тя често споделя техни снимки, е безопасно да се предположи, че тя има силна връзка с тях. Тя е 29-годишна жена.

Тя също има грижовен брат на име Спенсър. Той се появи във видеото на Roxette My Brother Does My Makeup с Akira SaH. Като се имат предвид нейните постижения, изглежда, че е добре образована. Тя обаче не е разкрила никаква информация за образованието си.Височина и тегло на Roxette Arisa Howe

Колко висока е Roxette Arisa Howe? Roxette успешно поддържа стройно и извито тяло като гуру на красотата. Тя е висока 5 фута 7 инча и тежи приблизително 56 килограма. Нейните уникални черти на тялото също включват тъмнокафява коса и черни очи.

  Roxette Arisa Howe

Roxette Arisa Howe (Източник: Pinterest)

Roxette Arisa Howe Професионален живот

Що се отнася до професията, Roxette стартира канала си в YouTube на 22 октомври 2011 г. Преди това тя беше успешна фигуристка. Тя посвети над две десетилетия от живота си на тази професия, състезавайки се в множество турнири. Въпреки това тя реши да стане Youtuber и публикува първото си видео Fall Makeup Trends.

Оттогава тя постоянно качва видеоклипове в канала си веднъж или два пъти седмично. Тя прави уроци и трикове за грим, както и съвети за красота и ревюта на продукти. РЪКОВОДСТВА ЗА ГРИМ ЗА НАЧИНАЕЩИ, ПОРЕДИИ ЗА АПТЕКА НА ROXETTE ARISA, УРОЦИ, ХАУЛИ и МЕСЕЧНИ ЛЮБИМИ са сред неговото видео съдържание в YouTube.

Нейните месечни любими видеоклипове от май 2020 г. са как да трансформирате кожата си + коса *блестяща, безупречна кожа + здрава коса рутина*. както и грим, който наистина си заслужава парите (висок клас + аптека).

Тя стана известна с видеоклипа си ПЕРФЕКТНИ ВЕЖДИ В 3 СТЪПКИ – Урок за вежди за начинаещи | Roxette Arisa, който има над 3 милиона гледания до момента. В резултат на това нейните абонати постоянно се увеличават. Тя стартира и втори канал в YouTube, наречен Roxette Arisa Vlogs. Тя публикува ежедневните си блогове и видеоклипове за пътуване тук.

Други популярни видеоклипове включват БЪРЗ И ЛЕСЕН 5-МИНУТЕН УРОК ЗА ГРИМ с 3,2 милиона гледания, Как да контурирате и подчертавате за начинаещи с 2,5 милиона показвания и ИЗПИТВАНЕ НА МЕКСИКАНСКИ ЗАКУСКИ с 2,4 милиона гледания.

Roxette Arisa Howe Нетна стойност и награди

Въпреки че е отдаден професионалист, Roxette изглежда не е получавала награди или номинации за работата си до момента. Освен това основният източник на доходи на Roxette е YouTube. Въз основа на нейните ежедневни гледания и нарастване на абонатите, Нетното състояние на Roxette Arisa Howe се оценява на около 400 хиляди долара към 2021 г. , с годишен диапазон на печалба от ,7k – ,6k.

Roxette Arisa Howe Гадже и срещи

С кого се среща Roxette Arisa Howe? Няма солидни доказателства, че Roxette има връзка. Въпреки факта, че тя публикува видеоклип, озаглавен BOYFRIEND GOALS LOOKBOOK в канала си в YouTube, тя не потвърди дали мъжът във видеото е нейно гадже или не. Освен това тя дори не е разкрила името му. По въпроси, свързани с личния й живот, тя винаги е сдържана.

Roxette успя да удържи слуховете и противоречията както в личния, така и в професионалния си живот. Въпреки факта, че хейтърите се опитват да направят негативни коментари, тя се справя с тях спокойно. Тя предпочита да живее прост живот и избягва нежеланото внимание.

Социална медия

Roxette, звезда на YouTube, е активна в социални медийни платформи като Twitter и Instagram. С 325 хиляди последователи в Instagram тя има значителна база от фенове. По същия начин @roxettearisa има 19,8 хиляди последователи в Twitter. Тя обаче не е достъпна във Фейсбук. Освен това тя има над 1,21 милиона абонати в канала си в YouTube.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 4.
  2. Щастливият й камък е тюркоаз.
  3. Щастливият й цвят е оранжев.

Също така, знайте за Нетна стойност на Katelynn Nolan, биография, възраст, националност

Популярни Публикации