Roxanne Shante- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Роксан Шанте е един от най-известните рапъри от Съединените щати. Roxanne Shante успя да привлече по-голямата част от вниманието в резултат на войните на Roxanne, което беше изненадващо. От друга страна, тя също беше член на Juice Crew. Първата рапърка с хит сингъл. Бихме искали да научим повече за професионалния и личния живот на Roxanne.

Бързи факти

Пълно име: Роксан Шанте
Дата на раждане: 09 ноември 1969 г
Възраст: 52 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: рапър
Държава: Съединени щати
Нетна стойност 500 000 долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата черен
Родно място Ню Йорк
Националност американски
образование Университет Корнел

Биография на Роксана Шанте

Лолита Шанте Гуден е рожденото име на Шанте. Ню Йорк е мястото, където е родена. На 8 март 1970 г. е род. В момента тя е на 51 години. Тя е Риби според рождената си дата. Освен това тя е от американска националност, но етническата й принадлежност е неизвестна на широката публика.

Като 9-годишно момиче Шанте започва да рапира. Когато е на четиринадесет години, тя променя името си от Лолита на Розан. В резултат на това не знаем нищо за членовете на нейното семейство или нейното детство или юношество. Освен това тя не е споменала или не е направила твърдения относно своите братя и сестри.Шанте има и бакалавърска степен по бизнес администрация от Marymount Manhattan College. Тя продължи да печели докторска степен. по психология от университета Корнел по-късно в кариерата си.

  Роксана Шанте възраст

Роксан Шанте

Роксан Шанте Височина и тегло

Както нейният ръст, така и теглото й в момента не са достъпни за широката публика или в сайтовете на социални медии. Очите й, от друга страна, са в нюанс на кафяво. Освен това тя има черна като катран коса.

кариера

Извън жилищния проект в Куинсбридж, рапърът се среща с Tyrone Williams, DJ Mr. Magic и продуцента на звукозаписи Marley Marl през 1984 г. Освен това Shante е нает да напише контра-рап на рапа на U.T.F.O., което той и прави. Представяйки се за Роксан от U.T.F.O. песен също е включена.

Shante и Sparky D след това си сътрудничат в албум през 1985 г. Предишната й песен, Sparky’s Turn, Roxanne You’re Through, я призова за неуважение към U.T.F.O и че е твърде млада, за да се състезава в рап състезания.

Round One, Roxanne Shanté срещу Sparky Dee също беше издаден от Spin Records. Имаше общо шест песни. Roxanne’s Profile от Shante, Sparky’s Profile на Sparky D и батъл песен, в която двамата рапъри фрийстайл и дис един друг в цензурирана и нецензурирана версия са включени в тази колекция от песни.

Шанте до голяма степен се оттегли от звукозаписа, когато беше само на 25 години. Тя продължи да се появява като гост-звезда и да изпълнява на живо в различни зали. Тя също е опитала няколко различни тактики за рап битка. В края на 90-те години тя участва и в поредица от реклами на Sprite.

През 2008 г. тя подновява кариерата си на изпълнител. Roxanne’s Revenge беше класирана под номер 42 в 100-те най-добри хип-хоп песни на годината на VH1 през същата година. Година по-късно тя записва изцяло нова версия на песента. Животът на Shante беше драматизиран за филмовия фестивал Sundance 2017 в Roxanne Roxanne.

Роксан Шанте Нетна стойност

Роксан Шанте има приблизителна нетна стойност от 0 000 към октомври 2022 г., според някои източници. Хип-хоп изпълнителят Шанте е нейният основен източник на доходи. Освен това нейните годишни печалби и други потвърждения не са налични.

  Роксан Шанте нетна стойност

Роксан Шанте

Roxanne Shante Гадже, Запознанства

На Роксан Шанте личният живот и връзките са неизвестни към този момент. Роксан предпочита да пази личния си живот далеч от общественото внимание.

В момента обаче тя не изглежда да се среща с никого. Що се отнася до личния й живот и връзки, Roxanne Shante изглежда не обръща много внимание. Възможно е рапърът да се е опитал да привлече вниманието към факта, че напредва в професионалния си живот.

Популярни Публикации