Роуз Кембъл - Знайте за майката на Майкъл Че

Роуз Кембъл е популярна като майката на Майкъл Че. Що се отнася до нейния син Майкъл, той е актьор, писател и стендъп комик, който носи псевдонима Майкъл Че Кембъл.

Майкъл е най-известен с изявите си Saturday Night Live. Той е роден в Манхатън, Ню Йорк, и е израснал там.

Бързи факти

Пълно име Роуз Кембъл
Първо име Роза
Фамилия Кембъл
Професия Майка на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Разведена
Съпруг Натаниел Кембъл
Без деца 7

Роуз Кембъл е майка на седем деца

Роуз Кембъл идва от голямо семейство. Майкъл е най-известният и най-младият от групата. Майкъл посещава гимназията за музика и изкуства Fiorello H. LaGuardia в Ню Йорк. Въпреки че беше талантлив в изкуството като дете, Майкъл не го приемаше насериозно.Въпреки това, когато завършва гимназия, той започва да го приема сериозно. Предложена му е позиция в представителство на Toyota.

Впоследствие му се дава възможност да основе собствена фирма и по-късно да си сътрудничи с Tommy Hilfiger. През 2009 г. започва със стендъп комедия.

Оттогава той спечели многобройни награди, включително две награди на Гилдията на писателите на Америка за комедия/вариете и номинация за Primetime Emmy за изключителен сценарий за вариететен сериал.

Роуз и Натаниел вече не са семейна двойка.

За съжаление, Роуз и Натаниел вече са се разделили. Говореше се, че бившата й половинка е ентусиаст по история. Ето защо той кръсти детето си Че Гевара, аржентински марксистки революционен лидер.

Натаниел се ожени за друга жена и се премести във Флатбуш след развода. Майкъл, от друга страна, първоначално живееше с майка си, но в крайна сметка се премести в къщата на баща си и остана с Натаниел и мащехата си.

Синът на Роуз Кембъл Майкъл Че

Роуз Кембъл, срамежлива ли е да бъдеш съпруг?

Майкъл Че все още е необвързан в момента. Говори се, че е много свенлив да обсъжда романтичния си живот. Освен това историята на връзката му остава скрита от общественото мнение досега.

Освен това той заяви в едно от предаванията си, The Howard Stern Show, че никога няма да има връзка с популярна жена, защото това е твърде много работа. Той също така разкри, че макар да разбира, когато колега се влюби в друга колега, Майкъл никога не би бил с някой, който е добре известен в очите на обществеността.

Въпреки това той предпочиташе да пази романтичния си живот в строго пазена тайна и смяташе да го прави дълго време. Твърди, че медиите го натискат твърде много и твърди, че не е женен или някога е бил нечий съпруг.

Майкъл Че участва в набирането на пари

Художникът помага за набирането на средства за жилищните единици в Ню Йорк, където е израснал. Е, той реши да говори открито за ситуацията с обществените жилища в Ню Йорк, като организира комедийно благотворително представление, където ще бъде видян да изпълнява заедно с Мишел Улф и изненадващ списък от изпълнители.

Много от вас може би не знаят, че той е продавал собствените си дизайни на тениски на улицата навремето, преди да се обучава сам и в крайна сметка да премине към стендъп комедия.

В резултат на това Майкъл все по-често се чува да се шегува за облагородяване, расизъм и други проблеми, които вредят на града.

Роуз Кембъл Нетна стойност

Вместо това ще разчитаме на сина й, защото финансовите факти на Роуз към момента са неизвестни. Смята се, че текущата нетна стойност на Майкъл е 5 милиона долара към октомври 2022 г . Той е известен в САЩ като популярен музикант.

Популярни Публикации