Роуз Бърн - Биография, Уики, възраст, височина, нетна стойност, връзка, кариера

Роуз Бърн е австралийска актриса, която е активна в развлекателната индустрия от 1993 г. насам. Участвала е в австралийската и холивудската филмова индустрия. Тя започва да посещава уроци по актьорско майсторство в Австралийския театър за млади хора, когато е на осем години, защото се интересува от актьорско майсторство от дете.

Роуз Бърн прави професионалния си актьорски дебют в австралийския филм от 1994 г. „Dallas Doll“, а на следващата година се появява по телевизията. По същия начин тя работи като театрална артистка, както се вижда в театрални пиеси, започващи през 2000 г. Освен това нейната очарователна и красива актьорска игра й спечели място в музикални видеоклипове. По отношение на кариерата си тя е най-известна с ролята си на Мойра Мактагърт във филма за супергерои X-Men: First Class. Научете повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Роуз Бърн

Бързи факти

Пълно име Мери Роуз Бърн
Професия актриса
Рождена дата 24 юли 1979 г
Родно място Balmain, Сидни, Австралия
Зодия Лео
родители Баща: Робин Бърн
Майка: Джейн Бърн
Братя и сестри Алис Бърн, Луси Бърн и Джордж Бърн
гадже Боби Канавале
Синове Роко и Рафа
Нетна стойност 16 милиона долара
Националност австралийски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута 6¼ инча (1,68 м/168 см)
Тегло 53 кг (117 фунта)
Измервания на тялото 32-23-33 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво

Възрастта и биографията на Роуз Бърн

Мери Роуз Бърн е най-малкото от три деца, родени от Робин и Джейн Бърн. На 24 юли 1979 г. тя е родена в Балмейн, Сидни, Австралия. Баща й беше статистик и пазарен изследовател, а майка й беше начален училищен администратор. Тя има две сестри на име Алис Бърн и Луси Бърн, както и един брат на име Джордж Бърн. Тя е на 41 години и е родена под зодия Лъв.Роуз Бърн, измерване на височина, тегло и тяло

Роуз Бърн е от бял етнос и има австралийско гражданство. Нейните предци са от ирландски и шотландски произход. Освен това измерванията на тялото й са 32-23-33 инча, с тънък тип тяло. Тя е висока 5 фута 614 инча (1,68 м/168 см) и тежи приблизително 53 кг (117 фунта). Освен това тя има тъмнокафяви очи и коса.

Роуз Бърн с гаджето си (Източник: Instagram)

Роуз Бърн Образование

По отношение на образованието си, Роуз Бърн посещава държавното училище Balmain и гимназията Hunters Hill в Сидни за основното и средното си образование. След това Роуз посещава Bradfield College на Crows Nest, преди да се запише в университета в Сидни, където завършва. Посещаваше уроци по актьорско майсторство в Atlantic Theatre Company и Australian Theatre for Young People, защото се интересуваше от актьорско майсторство.

Роуз Бърн Кариера, професионален живот

Роуз Бърн започва филмовата си кариера в австралийския филм „Dallas Doll“ от 1994 г., режисиран от Ан Търнър. След този филм тя участва в 'Two Hands' през 1999 г., пет години по-късно. На следващата година тя се появява в два филма, единият от които, „Богинята от 1967 г.“, е оценен от критиката. Хората трябваше да видят добрия й актьорски усет в тази ранна работа, където тя играеше сляпо момиче. Този филм й донесе множество номинации, една от които тя взе у дома.

По същия начин тя играе Дорме в епичния филм за космическа опера „Междузвездни войни: Епизод II – Атаката на клонингите“ през 2002 г. От 2003 г. до 2006 г. тя се появява във филми като „Нощта, която нарекохме ден“, „Отнеми“ , 'Гневът в Пласид Лейк', 'Троя', 'Наемателите', 'Мария Антоанета', 'Мъртвото момиче' и други. През 2007 г. тя получава пробивната си филмова роля в „28 седмици по-късно“, научнофантастичен филм на ужасите, в който играе майор Скарлет Леви. Въпреки скромния финансов успех на филма, критиците го похвалиха и му дадоха високи оценки.

Запознанства, връзки и афери с Роуз Бърн

От 2003 до 2009 г. Роуз Бърн имаше дългогодишна връзка с Брендън Кауел, австралийски писател, режисьор и актьор. През 2012 г. тя започва да се среща с американския актьор Боби Канавале. Тази двойка има двама сина, Роко и Рафа, родени през февруари 2016 г. и ноември 2017 г., въпреки че не са женени.

Социална медия

Роуз Бърн е активна само в Instagram (@fullyrosebyrne), където има 363 хиляди последователи.

Нетната стойност на Роуз Бърн 2022 г

Що се отнася до нейната нетна стойност, Роуз Бърн е австралийска актриса, която е работила както в австралийската, така и в холивудската филмова индустрия. Сегашното нетно състояние на Роуз Бърн се оценява на 16 милиона долара към 2022 г.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 2.
  2. В момента има връзка.
  3. Тя е активна в социалните медии.

Популярни Публикации