Роуън Бакстър - Wiki, възраст, етнос, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Роуън Бакстър беше американски престъпник и австралийски спортист. Той почина, след като брутално уби съпругата си Хана Кларк и трите им деца, Алия Бакстър, Лайана Бакстър и Трей Бакстър, при пожар в бензинов автомобил.

Бързи факти

Пълно истинско име Роуън Бакстър
Псевдоним Роуан
Популярни за Убивайки жена си
език Английски
Име на училище Местно частно училище
образование Завършвам
колеж Частен колеж в Нова Зеландия
Професия Бивш играч на ръгби
Зодия Не се знае
Националност австралийци
Етническа принадлежност Новозеландец
Нетна стойност Не се знае
Възраст (към 2022 г.) на 42 години.
Дата на раждане През 1978г
Място на раждане Нова Зеландия
Сегашен адрес Австралия
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 11″
Тегло (прибл.) В килограми: 85 кг

Възраст и ранен живот на Роуън Бакстър

Бакстър е роден през 1978 г в Нова Зеландия и е живял там до 2011 г. Той завършва своето образование и колеж в Нова Зеландия. През 2011 г. той се премества в Куинсланд, Австралия, за да увеличи доходите си чрез бизнес на високо ниво. Говорейки за неговите образователни подробности, Роуън Бакстър е учил в местна гимназия. По същия начин подробностите за висшето му образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Роуън Бакстър

Роуан Бакстър е висок 5 фута 11 инча . Тежи около 85 кг. Той има прекрасни топли сиви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Роуън Бакстър

Нетната стойност на Роуън Бакстър

Колко е нетната стойност на Роуън Бакстър? Данните за работата и доходите на Роуан станаха по-малко достъпни след смъртта му. Трудно е да се обсъждат печалбите и нетната му стойност преди смъртта му. Той обаче не правеше много пари преди смъртта си, тъй като винаги измъчваше жена си и децата си.

Случаят Роуън Бакстър

Роуан беше бивш играч на ръгби за New Zealand Warriors от Националната ръгби лига, преди да излезе с Хана. Без да знае нищо за него, Хана се съгласи да се омъжи за него, когато той я срещна. Хана открива след няколко месеца брак, че Роуан я е лъгал от самото начало. Хана откри, че Бакстър е имал трудно детство и младост. Той има проблеми с психичното здраве и дори е планирал убийството на предишния си любовник.

След брака обаче Хана никога не е имала епизод на насилие с Роуан, но има проблем с домашното насилие от него. Когато Бакстър си тръгна с Хана, той показа 25 различни вида принудителни контролни действия. Изолиране на Хана от семейството и приятелите му, отказ на Хана от основни изисквания като храна и облекло, регулиране на ежедневната й работа, забрана на Хана да посещава лекари, наблюдение на телефоните на Хана, изтриване на акаунта на Хана във Facebook и други подобни действия са примери за неговото поведение.

Съпруга и брак на Роуън Бакстър

Коя е съпругата на Роуън Бакстър? Роуан срещна Хана, когато беше на 30 години, а тя беше само на 19 години. Той никога не я информира, преди да се ожени за нея, че преди това е бил женен, когато се срещнаха в Младежкия клуб през 2008 г. Роуан започна да прави комплименти на Хана и я преследваше в бурна връзка, след като я срещна. Роуан става баща на три деца, след като се жени за Хана. Въпреки това Хана и той се съгласиха на клауза за развод заради психическото му състояние. Те се разведоха през 2019 г. Роуан не можеше да понесе агонията да бъде толкова далеч от детето си и Хана.

А на 19 февруари 2020 г. Хана караше децата си на училище. Роуан седна насила в превозното средство, стискайки кутията на Джери. Той напръска с бензин цялата Хана и колата. Той заля бензин и след това изгори целия автомобил, убивайки жена си и трите си деца. Роуан се намушка и се обвърза на следващия ден в резултат на това.

Популярни Публикации