Рос Частейн- Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Рос Частейн е американски професионален пилот на състезателни автомобили. Освен това Рос Частейн е постоянен пилот от NASCAR Cup Series за Chip Ganassi Racing, управлявайки номер 42 Chevrolet Camaro ZL1 1LE.

Бързи факти

Пълно име: Рос Частейн
Дата на раждане: 04 декември 1992 г
Възраст: 29 години
Пол: Мъжки
Професия: Шофьор на NASCAR
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 4 милиона долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Алба, Флорида
Националност американски
Религия Кристиян
образование Университет на крайбрежието на Персийския залив във Флорида
баща Ралф Частейн
Майка Сюзън Частейн
Братя и сестри Чад Частейн

Биография на Рос Частейн

Рос Л. Частейн , по-известен като Рос Частейн, е роден на 4 декември 1992 г. в Алва, Флорида, САЩ. Семейството и приятелите му го наричат ​​още Човекът диня или Човекът пъпеш.

Този автомобилен състезател е на 29 години и е с американска националност, според датата на раждане. Този мъж е роден под знака на Стрелец и етническият му произход в момента е неизвестен.Ралф Частейн (баща) и Сюзън Частейн (майка) са го отгледали (майка). Майка му работи като медицинска сестра при пътуване, а баща му е фермер. Работил е във фермата за дини на родителите си. Той е израснал с Чад Частейн, неговият по-малък брат. Брат му е шофьор на състезателна кола, който се е състезавал в NASCAR Camping World Truck Series.

Образование на Рос Частейн

Що се отнася до академичните му пълномощия, той посещава гимназия Ривърдейл. По-късно, през 2011 г., той се записва в университета Florida Gulf Coast, но се отказва само след две седмици, за да преследва кариера в състезания с коли.

Височина и тегло на Рос Частейн

Този състезател е висок 5 фута 9 инча и тежи приблизително 72 кг. Освен това Рос има светлокафяви очи и кестенява коса и няма информация за другите му физически характеристики.

  Рос Частейн

Рос Частейн (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до кариерата му, Рос Частейн започва да се състезава на 12. Баща му го насърчава бързо да стане най-добрият състезател. Първото му състезание е в Пунта Горда, Флорида. Той се състезава с късни модели и Fastruck Series. По-късно той печели три състезания от Световната серия по асфалт на New Smyrna Speedway. Той дебютира в камион номер 66 през 2011 г. Десети на Lucas Oil Raceway.

В продължение на пет години той участва в 107 състезания от NASCAR Cup Series. Първото му състезание беше 2017 AA 400 Drive for Autism. Federated Auto Parts 400 за 2021 г. беше последното му състезание от серията NASCAR Cup. Дебютът му в NASCAR Xfinity Series е 2014 History 300. За осем години той печели 192 състезания. 2021: Pit Boss 250.

През 2011 г. той също се състезава в NASCAR's AAA Insurance 200. Последното му състезание NASCAR World Truck беше Rackley Roofing 200 през 2021 г.

Според докладите той ще кара номер 1 Chevrolet Camaro ZL1 за Crackhouse Racing през 2022 г. Споразумението започва през 2022 г. През 2022 г. той стартира 29-ти във Фонтана и 40-ти в Дейтона. След това печели във Финикс, Атланта и Лас Вегас. Първият шампионат дойде в COTA.

Награди Рос Частейн

През цялата си състезателна кариера той спечели няколко състезания. Въпреки това, той не е получил големи награди или признание в своята област. Като се има предвид неговия напредък и успешна кариера, той може да успее да спечели някои от тях през следващите години.

Нетната стойност на Рос Частейн

Като успешен автомобилен състезател, той е натрупал значително състояние. Към октомври 2022 г. нетната му стойност се оценява на около 4 милиона долара и той не е разкрил друга информация относно заплатата или доходите си.

Приятелка на Рос Частейн, запознанства

Що се отнася до романтичния му живот, този мъж никога не е разкривал нищо за него в интернет. Освен това няма информация за предишните му връзки, така че можем да предположим, че е необвързан и неженен. Този състезател в момента не е въвлечен в никакви спорове или слухове.

Популярни Публикации