Рони Фиг- Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Рони Фиг е добре известен в бранша с иновативния си дизайн и работи с известни марки като Adidas, Nike, Clarks, Asics и други. Той е гуру на маратонките и еклектизмът на работата му отразява многообразието на културата и традициите. Със своята знаменитост той успя да привлече клиенти като Джъстин Бийбър и други. Научете повече за Ronnie Fieg Bio, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка, Кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Рони Фиг
Псевдоним Рони
Известен като Моден дизайнер
Възраст 39 годишен
рожден ден 15 юни 1982 г
Родно място Ямайка, Куинс, САЩ
Знак за раждане зодия Близнаци
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия ЧЕ
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
гадже Женен
Съпруг Шир Яков
Нетна стойност 3 милиона долара

Рони Фиг Образование и детство

Този невероятен моден дизайнер е роден в квартала на Ню Йорк в Ямайка, Куинс. Там прекарва детството си, щастливо, със своите родители и братя и сестри. За съжаление няма информация за тяхната самоличност или местонахождение. Ще актуализираме данните веднага щом станат достъпни в медиите.

Фийг започва да работи за Дейвид З като момче за склад и продавач на 13-годишна възраст. По отношение на образованието няма надеждна информация кое училище е посещавал. Освен това Рони е от бял етнос и е от американска националност.Колко висок е Рони Фиг? Височина, тегло, възраст

На 15 юни 1982 г. е роден този многостранен моден дизайнер. Той е на 39 години и е роден под знака на Близнаци. За съжаление височината, теглото и размерът на обувките му все още не са известни. За разлика от други модни дизайнери, Рони се появява редовно в медиите. Неговата къса черна коса, брада и искрящи черни очи си струва да се видят.

Височината на Рони Фийг (Източник: Instagram)

За кого се ожени Рони Фиг? Връзка и дела

Шир Яков е щастливо омъжената съпруга на този зашеметяващ моден дизайнер. Яел, братовчедка на Рони, представи двойката. Докато превърташе емисията си в Instagram, той се натъкна на любовта на живота си за първи път. Тя стоеше с още две момичета и изглеждаше зашеметяващо. Това е денят, за който той мисли през цялото време.

Фийг се обади на братовчедка си и я попита за името веднага щом видя снимката. След това Яел изпрати бързо обратно съобщение, казвайки: „Как не се сетих за това?“ Тя би била идеална за вас!“ Тя също отговаря за предоставянето на телефонния номер на Шир. Тогава обаче Рони не й се обадил.

Яел попита след няколко дни дали се е свързал с нея или не. Тя му предложи да й се обади, защото тя не е от типа момичета, които дават телефонния си номер. В резултат на това този красавец изпрати съобщение на Шир и нещата между тях започнаха да се случват.

Рони беше в Маями и търсеше нова сграда за магазин Kith. Той покани Шир, яде в Сохо Хаус и разговаря няколко часа там. Както той обясни,

Напълно изгубихме представа за времето… дори по време на първия разговор нищо друго не изглеждаше от значение. Нищо не беше по-важно от това, което се случваше пред мен. Така разбрах, че нещо не е наред.

Повече за живота на отношенията

Рони разбра, че Шир е жената, която търсеше в момента, в който я видя. В резултат на това той реши да й предложи брак на 23-ия й рожден ден във Флоренция. Той нае традиционен ресторант-тратория с винарна, кацнала на скала за нейния рожден ден. Като подарък той й подари гривна. Да не говорим, че тя беше изненадана, защото той трябваше да й подари нещо ръчно изработено.

Изненадващо Фийг извади малка кутия за бижута и заяви, че в нея има подходящи обеци за нея. Шир беше извънредно щастлива, когато отвори кутията и откри блестящ пръстен. Любовната двойка в крайна сметка реши да се ожени в родния си град. Те също смятаха, че това би било чудесна възможност да покажат на приятелите си родния край.

По същия начин любовната буболечка избра Кочав Хаям за място. Ванеса Охайон беше организаторът на сватбата, защото искаха нещо елегантно и модерно. През лятото на 2017 г. те се женят в Тел Авив, Израел.

Нетната стойност на Рони Фийг 2022 г

Колко е нетната стойност на Рони Фийг? Не може да се отрече, че да бъдеш Sneaker Guru и да пускаш ново парче всяка година помага на Fieg да прави повече пари. Според някои източници този красавец има нетна стойност от 3 милиона долара към 2022 г. Въпреки това, когато се вземат предвид неговата работа и принос, доходите му изглеждат по-ниски.

Социална медия

Неговият Instagram има общо 805 хиляди последователи. Неговият Twitter има общо 174,6 хиляди последователи. Той няма друг акаунт в социалните медии.

Факти

  1. Той е проектирал много дрехи за много известни личности.
  2. Той обича чай.
  3. Любимият му цвят е сребрист.

Популярни Публикации