Ронда Уокър - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Ронда Уокър е награждаван американски журналист и съ-водещ. Ронда Уокър също е съ-водещ на делничните сутрешни новини в WDIV-Local 4 News.

Бързи факти

Пълно име: Ронда Уокър
Дата на раждане: 21 ноември 1968 г
Възраст: 52 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Журналист, ко-водещ
Държава: Америка
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 февруари 2020 г
Съпруг Джейсън Дръмхелър
Развод Дерик Уокър
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара
Заплата 300 хиляди щатски долара
Цвят на очите тъмнокафяви очи
Цвят на косата Черна коса
Родно място Детройт, Мичиган
Националност американски
Етническа принадлежност смесен
Религия Кристиян
образование Мичигански държавен университет
баща Д-р Роналд Гилъм
Майка Хариет Гил
Братя и сестри Рон Гил, Робин Гил

Биография на Ронда Уокър

Ронда Уокър е роден на 21 ноември 1968 г. в Детройт, Мичиган, САЩ. Нейната зодия е Скорпион и тя ще бъде на 52 години през 2021 г. Освен това тя е родена в Съединените щати и е от смесен етнически произход. Д-р Роналд Гилъм е нейният баща, а Хариет Гилъм е нейната майка.

Тя също има по-голям брат Рон Гилъм и по-малка сестра Робин Гилъм. Освен това тя смята баща си Роналд за основен модел за подражание в живота си. Освен това няма допълнителна информация за нейното детство.Ронда Уокър посещава и завършва местна гимназия в Детройт. След това журналистът посещава Мичиганския държавен университет и получава бакалавърска степен по журналистика.

Височина и тегло на Ронда Уокър

Ронда Уокър има тъмнокафяви очи и черна коса с височина 5 фута 11 инча. Освен това тя има слаба фигура, но другите й измервания на тялото не са налични.

кариера

Ронда Уокър започва кариерата си през 2003 г., когато се присъединява към новинарската мрежа на WJBK-Fox 2 в Детройт. Работила е и като новинарски репортер, натрупвайки ценни знания и опит за бъдещата си кариера. Освен това тя намери по-добре платена работа на следващата година, когато се присъедини към WDIV TV 4 News в Детройт. Работила е и като водеща на сутрешните новини през делничните дни за WDIV TV 4 News.

В резултат на това работата й стана още по-трудна и тя постепенно подобри позицията си на гарата. След това, през 2007 г., тя беше повишена до водеща позиция във вечерните новини в допълнение към сутрешната си роля. По-късно тя стана известна с новата си роля по WDIV TV 4, защото всички чуха за нея и от нея. Тя също се издигна до една от най-хвалените и възхищавани водещи на новини в канала.

Освен това тя беше посветила живота си на това да връща на общността в Детройт. Тя е направила 75 изяви като мотивационен лектор и в подкрепа на благотворителни каузи през годините. Освен това тя се е утвърдила като пионер не само в своята област, но и в общността на Детройт. Тя също така е член на Renaissance Chapter на The Links Inc и попечител на борда на Harper/Hutzel и Detroit Receiving Hospitals.

Тя създаде и ръководи фондация Rhonda Walker, която ще отпразнува своята 17-та годишнина през 2020 г. Наградената програма Give and Get Fit, която насърчава тийнейджърите и семействата на RWF да живеят по-здравословен живот, е основана от журналист през 2011 г. Освен това, нейната програма повишава осведомеността на общността относно здравето, храненето и уелнеса. През 2019 г. нейната фондация стартира своята RWF академия след училище в пет партньорски средни училища.

Нетната стойност на Ронда Уокър

Ронда Уокър получи многобройни отличия, включително наградата за обществена служба Анджело Б. Хендерсън за 2018 г. Освен това журналистката може да получи допълнителни отличия в бъдеще за работата си като водещ на новини и общественополезен труд.

Ронда Уокър е спечелила значителна сума пари като журналист и ко-водеща. Според онлайн източници нетната й стойност се оценява на около 1,5 милиона щатски долара към октомври 2022 г. Освен това, като ко-водеща, наградената журналистка печели около 300 000 щатски долара годишно.

Съпругът на Ронда Уокър, брак

Ронда Уокър се омъжи за мениджър на име Джейсън Дръмхелър в розовата градина на Chateau Saint Jean на 1 февруари 2020 г. Освен това двойката заживя заедно няколко месеца след като Джейсън й предложи брак по време на пътуване до Маями през 2018 г. Преди това тя се омъжи за бивш играч на американски футбол на име Дерик Уокър, но двойката се разведе през 2007 г.

Говорейки за нейните слухове и противоречия, тя не е част от тях досега. Освен това, наградената журналистка се фокусира върху личния и професионалния си живот, по-скоро въвличайки се в слухове и противоречия.

Популярни Публикации