Ронда Рос Кендрик - баща, братя и сестри, нетна стойност и личен живот

Ронда Рос Кендрик е певица и автор на песни, актриса и публичен говорител, най-известна като дъщеря на певицата/актриса Даяна Рос. Тя продължи кариерата си в развлекателната индустрия, като се появи в сапунената опера на NBC Another World, за която получи номинация за Еми. По същия начин тя беше номинирана за награда Еми през деня за изключителна млада актриса през 1998 г.

Бързи факти за

Пълно име Ронда Сузан Силбърщайн
Дата на раждане 14 август 1971 г
Възраст 50 години
Височина/колко висок?
N/A
Професия Певица, текстописец, актриса, оратор
Бащино име Робърт Елис Силбърщайн
Име на майката Даяна Рос
Полова идентичност Женски пол
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 20 милиона долара

Ронда Рос Кендрик открива биологичния си баща, когато е на 13 години

Ронда Рос Кендрик е родена в Лос Анджелис, Калифорния на 14 август 1971 г. Даяна Рос, певица, и Бери Горди, основател на звукозаписната компания Motown и нейните филиали, са нейни биологични родители.

Биологичните родители на Кендрик са се срещали по времето, когато тя се е родила. Родителите им се развеждат и тя е отгледана от майка си и втория си баща, след като майка й се омъжва за музикален изпълнител Робърт Елис Силбърщайн през 1971 г.Изненадващо, номинираната за дневна награда Еми актриса никога не е била разказвана за биологичния си баща, когато е била дете. В резултат на това тя погрешно взе втория си баща Робърт за свой биологичен баща. Когато е на 13 години, майка й Даяна й разкрива истината: Робърт Елис не е нейният биологичен баща; вместо това нейният биологичен баща беше Бери Горди, когото Ронда наричаше чичо ББ.

Ронда има нетна стойност от 20 милиона долара

Според Celebrity Net Worth, Ронда Рос Кендрик, завършила университета Браун, има нетна стойност от 20 милиона долара към октомври 2022 г. Основният й източник на доходи е доста очевиден, тъй като тя е известна музикантка и актриса.

Музикалната кариера на Кендрик започва през 2004 г. с издаването на дебютния й албум „Rhonda Ross Live Featuring Rodney Kendrick.“ Оттогава тя използва музиката си, за да адресира социални проблеми, духовност, расизъм, сексизъм и самовлюбеност, поради което тя се свързва с публиката си. Най-известната й музикална творба беше нейният дебютен солов албум „In Case You Didn’t Know“, който беше издаден през 2016 г.

Като актриса тя се появява в няколко филма, които са получили одобрение от критиката, включително The Last Dragon (1985), Franchesca Page (1988) и Personals (1999). Напоследък Кендрик активно вдъхновява публиката по целия свят да мисли извън кутията чрез своите мотивационни сесии, семинари и турнета на живо. Тези дейности също допринасят за цялостната й нетна стойност.

Тя има полубратя и сестри както от страна на баща си, така и от страна на майка си

Въпреки че Ронда Рос Кендрик е единственото дете на Даяна Рос и Бери Горди, те имат няколко деца от предишни бракове и връзки. Даяна Рос има пет деца от трите си връзки, докато Бери Горди има осем деца от шестте си връзки.

Кендрик е полусестра на общо 11 братя и сестри, 4 от страна на майка си и 7 от страна на баща си. Имената на братята и сестрите на Кендрик и рождените дати са изброени по-долу, с любезното съдействие на нейните биологични родители!
Нейните полубратя и сестри от страна на майка й са както следва:

1. Трейси Елис Рос и Чъдни Рос (сестри) (сестра)

Трейси и Чъдни са дъщерите на Даяна Рос и музикалния мениджър Робърт Елис Силбърщайн. Той е роден на 29 октомври 1972 г., а Чъдни (продуцент и продуцентски мениджър) на 4 ноември 1975 г.

2. Евън Рос и Рос Наес (брат) (брат)

Рос и Евън са деца на Даяна Рос и норвежкия корабен милионер Арне Наес младши. Еван (актьор) е роден на 26 август 1988 г., докато Рос (продуцент) е роден на 7 октомври 1987 г. Нейните полубратя и сестри от страна на баща й са както следва:

1. Бери Горди IV (брат), Хейзъл Джой Горди (сестра) и Тери Джеймс Горди (брат)

Децата на Бери Горди с първата му съпруга Телма Коулман са Хейзъл, Бери и Тери. Те се женят през 1953 г. и се развеждат през 1959 г. Хейзъл е родена на 24 август 1954 г., Бери през октомври 1955 г., а Тери през август 1956 г.

2. Кери Ашби Горди (брат)

Кери Горди е родена на 25 юни 1959 г. в семейството на Бери Горди и Рейнома Мейбери Лайлс. Бери и Рейнома се женят между 1960 и 1964 г.

3. Шери Горди (сестра)

Дъщерята на Бери с Джийна Джаксън е Шери. На 23 май 1960 г. е род.

4. Кенеди Уилям Горди (брат)

На 15 март 1964 г. е роден Кенеди, известен още с артистичния си псевдоним Рокуел. Бери и тогавашната му любовница Маргарет Нортън го отгледаха като техен син.

5. Стефан Кендал Горди (брат)

На 3 септември 1975 г. е роден Стефан, известен още като Редфу. Бери и Нанси Лейвиска го родиха.

Ронда Рос Кендрик е омъжена повече от 23 години

Ронда срещна любовта на живота си, Родни Кендрик , джаз пианист и композитор, през 1994 г. Музиката сближава двойката и те бързо се влюбват и връзката им процъфтява. Три години по-късно, на 14 септември 1997 г., двамата се женят и оттогава живеят заедно.

  Ронда Рос Кендрик

Ронда Рос Кендрик

Райф-Хенок Еманюел Кендрик, 11-годишният син на двойката, също е родител. Той е роден през месец август 2009 г. Ронда и нейният съпруг добавиха стойност към сватбената си връзка, като си сътрудничиха музикално многократно и развиха своя джаз стил. Това също вдъхновява Ронда да стане автор на песни и кариерата й като автор на песни рязко се издига.

През 2020 г. двойката отпразнува 23-ата си годишнина от сватбата. Понякога Ронда сподели снимка на себе си и Родни и изрази благодарност за тяхното партньорство, уроци, смях и любов. Ронда живее щастлив и луксозен живот със съпруга и сина си.

Популярни Публикации