Ронан Фароу - биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Ронан Фароу е журналист, активист, адвокат и автор, базиран в Съединените щати. Ронан Фароу е най-известен като водещ на телевизионното шоу Ronan Farrow Daily. Знайте всичко за Ронан Фароу - биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Бързи факти

Пълно име: Чанта Ронан О’Съливан Фароу
Дата на раждане: 19 декември 1987 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: журналист
Държава: Ню Йорк
Височина: 5 фута 0 инча (1,52 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Джон Ловет
Нетна стойност 12 милиона долара
Заплата 3 милиона долара
Цвят на очите син
Цвят на косата Рус
Родно място Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Магдален колеж
баща Уди Алън
Майка Миа Фароу
Братя и сестри (2) Моузес, Дилън.

Биография на Ронан Фароу

Чанта Ронан О’Съливан Фароу е роден в Ню Йорк на 19 декември 1987 г. В момента е на 33 години и слънчевият му знак е Стрелец. Той е син на Уди Алън и Миа Фароу. Баща му е известен режисьор и продуцент. Майка му пък е актриса. Освен това той има двама осиновени братя, Моузес и Дилън.

Освен това той е баща на 13 полубратя и сестри. В резултат на това той се записва да учи в Центъра за талантливи младежи. Той посещава колежа Брад на Саймън Рок. По-късно се записва в Bard College, където получава степен по философия. Ронан беше на 15 години и най-младият възпитаник на института. Той получава J.D. от Юридическия факултет на Йейл през 2009 г. Освен това той се записва в Magdalen College, Оксфорд, където учи философия.Височина и тегло

Ронан Фароу е прекрасен млад мъж. В резултат на това той има синеока кестенява и руса коса. Той е висок 5 фута 10 инча и тежи приблизително 60 килограма. По същия начин размерът на роклята му е неизвестен, но той носи обувка с номер 10 в Съединените щати.

Професионален живот на Ронан Фароу

Ронан Фароу беше младежки говорител на Юридическия факултет на УНИЦЕФ. От 2001 до 2009 г. той работи там. Той също така се застъпи за правата на жените и децата в Дарфур, Судан. Бил е и специален съветник по хуманитарните и НПО въпроси. Специалният представител за Пакистан и Афганистан го наблюдава от 2009 г. 2009-2011 г. Той се занимаваше с американски неправителствени организации и гражданско общество в Пакистан и Афганистан.

Хилъри Клинтън го номинира за специален съветник по въпросите на глобалната младеж. Той е служител на Държавния департамент. През 2010 г. той стана председател на глобалната работна група по въпросите на младежта. Дейвид Барт, ветеран служител на USAID, също беше назначен. Като специален съветник той разработва стандарти за младежка дейност. От 2010 до 2012 г. е специален съветник.
Акцент в кариерата
След това той продължи политическата рамка на новия титуляр. Ролята му на федерален съветник приключи. Получава стипендия на Роудс в Оксфорд. Той дойде в САЩ, без да завърши дисертацията си. Той също така пише за вестници, списания и есета. Пише и за LA Times и WSJ.
The Guardian, Foreign Policy и The Atlantic. Той пусна Кутията на Пандора: Как американската военна помощ създаде врагове през 2013 г. Penguin го публикува по-късно същата година. Ronan Farrow Daily се излъчваше по MSNBC от 2014 до 2015 г.
Той е качил The Today Show, Morning Joe и Nightly News. NBC не пусна документален филм за Харви Уайнстийн. The New Yorker публикува негово проучване от 2017 г.

Нетната стойност на Ронан Фароу през 2022 г

Ронан Фароу има нетна стойност от милиона щатски долара към 2022 г като писател. По същия начин той печели 3 милиона долара като журналист. Той води луксозен начин на живот със съпругата и годеницата си Джон Ловет.

Съпруга и брак на Ронан Фароу

Ронан Фароу обяви годежа си с Джон Ловет. По професия Джон е подкастър и писател. Освен това тя служи като домакин на подкаста Pod Save America. Те започнаха да се срещат през 2011 г. Освен това той излезе като ЛГБТ през 2018 г.

Освен това двойката беше сгодена през 2019 г. Той се застъпи за Ловет в ръкописа на книгата си „Хвани и убий: лъжи, шпиони и конспирация за защита на хищниците“. Те закупиха дом в Лос Анджелис през 2019 г.

Популярни Публикации