Рон Пърлман се ожени за дългогодишната си приятелка Алисън Дънбар

Рон Пърлман официално се ожени за своята годеница, колежката от StartUp Алисън Дънбар. Съобщава се, че двойката е разменила обети на интимна церемония в дома на Франсис Форд Копола в Берналда, Италия, Палацо Маргерита. След прекрасната им италианска церемония, двойката получи официално разрешение за брак в Калифорния. Дънбар официално обяви сватбата им в Instagram, където качи редица снимки и видеоклипове от събитието. Докато обявяваше собствената си сватба, тя спомена изненадващата сватба на Кортни Кардашиян и Травис Баркър.

Рон Пърлман, известен с Хелбой, коментира публикацията на младоженката си и написа:

Пролетта наистина дойде!!!Пърлман и Дънбар се приближават до камерата, преди да танцуват бавно на песента на Франк Синатра от 1946 г. You Make Me Feel So Young в сватбения филм. Пърлман носеше черен костюм със синя риза и златна вратовръзка, докато Дънбар носеше къса, бяла, дантелена рокля с бял воал и високи токчета.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алисън Дънбар (@allisondunbar)

Всичко, което трябва да знаете за съпругата на Рон Пърлман, Алисън Дънбар

Алисън Дънбар е добре позната американска актриса, която се е появявала във филми като 2 Broke Girls, StartUp и Quick Draw. Тя израства с брат си Кристофър и е родена от Уенди и Тимъти Барън. Майка й преди това е била декан на юридическия факултет на университета Виланова, а баща й е бил заместник-главен прокурор в Делауеър. Дънбар е роден в Делауеър, но идва в Ню Йорк на 18-годишна възраст, за да търси кариера като актьор.

 Рон Пърлман

Актрисата спечели Magna Cum Laude от университета Fordham със степен по театър и психология, след като завърши гимназията в St. Mark in Milltown. След колежа тя работи в театри като The Judith Anderson, The Majestic и The John Houseman Theatre, преди да се присъедини към The Groundlings, известна комедийна компания.

Дънбар прави своя актьорски дебют през 1994 г. в епизод на Закон и ред. Оттогава тя участва в редица програми, включително Body Shots, Crazy Ex-Girlfriend, The Sopranos, Yellowstone, Castle, Rizzoli and Isles, The Mentalist, Modern Family, Criminal Minds, Bones и CSI. Актрисата също е танцьорка на бурлеска, добре позната с бурлеск шоуто си Smokeshow. Говори се, че Дънбар често посещава Harvelles в Санта Моника.

История на отношенията на Алисън Дънбар и Рон Пърлман

Сватбата на Рон Пърлман и Алисън Дънбар следва развода на първия от първата му съпруга Опал Стоун Пърлман. След почти 38 години брак, актьорът от Хелбой подаде молба за развод от Опал през ноември 2019 г. След развода им актьорът беше осъден да плаща на Опал 12 500 долара всеки месец завинаги, 40 000 долара съдебни разноски и 20% от годишния си брутен доход.

 Рон Пърлман

Изненадващата раздяла на Пърлман и Опал се случи скоро след като първият беше уловен да целува Дънбар пред ресторант в Калифорния, според Page Six. Опал и Рон Пърлман имат две деца, дъщеря Блейк и син Делрой. Алисън Дънбар преди беше омъжена за Шон О’Донъл, играч на хокей на лед от Бостън Бруинс. Двойката се ожени през 2001 г., но се разведе през 2004 г. През 2019 г. първият започна да се среща с Рон Пърлман и направи връзката им публична, след като актьорът се разведе с бившата си съпруга същата година. Двамата се сгодиха през 2020 г. и току-що се ожениха в Италия.

Популярни Публикации