Рон Масак почина на 86-годишна възраст

Рон Масак , известен актьор, почина на 20 октомври 2022 г. на 86-годишна възраст. Той беше известен със своите театрални, кино и телевизионни изпълнения. Дъщеря му съобщи смъртта му във Фейсбук, като отбеляза, че той е бил придружен от съпругата и децата си по време на смъртта му. В изявлението се казва още, че актьорът, най-известен с ролята си на шериф Морт Мецгер в 'Убийство, написа тя', е прекарал години като доброволец на множество благотворителни събития. Ранени воини, Помощ за деца, Асоциацията на мускулната дистрофия, Фондация Сюзън Г. Комен, Телетонът на Джери Луис и други благотворителни организации бяха сред отличените. Той ще бъде запомнен като съпруг, баща, тъст и страхотен приятел, според публикацията. Рон Масак почина от естествена смърт, като информация за погребението му не е разкрита.

Героят на Рон Масак в Убийство

Морт Мецгер беше изигран от Рон Масак в криминалния драматичен сериал на CBS Убийство, тя написа. След като Амос Тупър се пенсионира, Морт става шериф на Кабот Коув, Мейн. Мецгер е бивш офицер от полицията в Ню Йорк, който се премества в Кабот Коув със съпругата си Адел с надеждата да намери спокойствие и тишина. Той караше червен кабриолет Cadillac Eldorado от 1976 г. и подкрепяше Джесика Флетчър в разкриването на всички престъпления на Кабът Коув. Мецгер беше женен, въпреки че съпругата му никога не се появяваше във филм. Това беше повтаряща се част, която дебютира в петия сезон и продължи до края на програмата. „Убийство, което тя написа“ продължи 12 сезона, от 30 септември 1984 г. до 19 май 1996 г., с 264 епизода. Резултатът е четири телевизионни филма и две компютърни игри. Рон Масак

Пътуването на Рон Масак в сектора на развлеченията

Флойд Луис Масак и Милдред Алис Руди раждат Рон Масак на 1 юли 1936 г. От 1960 г. до 1961 г. Рон пътува по света и изпълнява вокална имитация в изцяло армейския мюзикъл Rolling Along. След това той участва в късометражния филм Second Effort през 1968 г., последван от поддържаща роля във филма за подводен екшън Ice Station Zebra през следващата година.

Актьорът се появява като гост в ситкома на NBC I Dream of Jeannie и като Хърби Мадокс в комедийния филм от 1978 г. Harper Valley PTA. Това беше последвано от участие в 'Досиетата Рокфорд', криминална драма. Масак прави телевизионния си дебют в епизод на The Twilight Zone през 1960 г., последван от допълнителни сериали като The Flying Nun, Bewitched и Irving Bates, Sr. Той се появява като офицер Шрайкър във втория сезон на Barney Miller и има епизодична поява в епизод на Land of the Lost.

 Рон Масак

Масак продължава да се появява по телевизията в сериали като The Feather and Father Gang, The Eddie Capra Mysteries и други. Рон Масак получи похвали за превъплъщението си в „Убийство, написа тя“. През 80-те и 90-те години на миналия век той е наричан Кралят на рекламите заради честата си работа с глас зад кадър в множество реклами. Той дори предостави гласа на Meatballs & Spaghetti във видеоиграта Medal of Honor: European Assault.

Роналд се появи в програмата за игри To Tell the Truth като панелист. Впоследствие той участва в допълнителни програми за игри като March Game, Password Plus и Super Password. В един епизод на Ashes to Ashes през 1998 г. той играе Еди Фенел. Съпругата му Кей Кнебес и шест деца го надживяват.

Популярни Публикации