Рон Фънчес ще бъде видян като гости на знаменитости в Guy’s Ultimate Game Night

Guy’s Ultimate Game Night е планирано да превземе Food Network на 31 август. Шоуто за гурме игри ще изправи известни гости един срещу друг в отбори, за да събере средства за благотворителна организация по техен избор. Guy’s Ultimate Game Night е просто вечер на игра с обрат в това, че всички игри са свързани с храна. Отборите ще играят Cooktionary, игра, в която трябва да определят какъв е равенството на домакините въз основа само на една следа: свързано е с храната. Много допълнителни занимателни кулинарни игри ще забавляват както участниците, така и публиката в студиото.

Рон Фънчес, Боби Мойнихан и Брет Майкълс ще се появят с Гай Фиери за старта на Guy’s Ultimate Game Night. Смях, рок енд ролс е заглавието на пилотния епизод. Рон Фънчес е добре известен със своите комедийни, актьорски и писателски способности. Актьорът е добре известен с озвучаването си в Trolls, както и с актьорската си игра в New Girl. Според профила на уебсайта му той е тройна заплаха.

Гай Фиери каза,Guy’s Ultimate Game Night е това, което се случва, когато комбинирате игрово шоу, вечерно разговорно шоу и кулинарна състезателна програма в блендер. Това е най-добрата вечеря, на която някога сте присъствали, пълна с храна, вино, луди игри и най-страхотния саундтрак на живо.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Рон Фунчес (@ronfunch)

Междувременно резюмето на епизода гласи:

Гай Фиери и Антония Лофасо водят комедийния актьор Боби Мойнихан, комика Рон Фънчес и емблематичния музикант Брет Майкълс във Flavortown Lounge за епична вечер на игри в интерес на благотворителността; играчите ще се сблъскат с оръдия за конфети и други.

Запознайте се с комика Рой Фънчес, който ще участва в Guy’s Ultimate Game Night.

39-годишният калифорнийски комик е специализиран в наблюдателния хумор. Той е добре познат с работата си като гласа на Купър в Trolls, както и с ролите си в BoJack Horseman на Netflix и The Adventures of Puss in Boots. В момента актьорът може да бъде видян в действие в Loot на Apple TV. След като завършва гимназия, гост-звездата на Guy’s Ultimate Game Night работи като касиер в магазин за хранителни стоки и в банков кол център. Той започва да се занимава със стендъп комедия на 23-годишна възраст и в крайна сметка става чест участник в панела на @midnight.

  Рон Фънчес

Лусил Бол, Дейв Чапел и Мич Хедбърг са сред неговите влияния. Той каза, че „Обичам Луси“ е неговото въведение в хумора и че работата й в Холивуд, особено работата й за жени, е повлияла на него и работата му. Той я похвали за изобразяването на междурасови двойки по телевизията през 50-те години.

Фънчес продължи да казва:

Тя е само едно от най-големите ми вдъхновения като човек. Това е да си професионалист и да защитаваш себе си.

Актьорът е бил и коментатор на GCW: Art of War Games, където често се сблъсква с Тони Депен. Те се скараха помежду си. Те обаче уредиха споровете си на ринга, след което Funches му даде мирен пакт.

Депен отговори на въпрос относно Рон Фънчес, като каза:

Рон Фънчес ми връчи мирен договор, след като влязох отзад, но той беше маскиран като груб. Пушихме и аз го поздравих, че гледа сериозно на нашия спорт и полага усилия. Не го харесвам, но имам известно уважение към него.

Актьорът, който ще участва в Guy’s Ultimate Game Night, е женен за Кристина Доун и двойката се ожени по време на пандемия. Двойката също имаше дете, което беше диагностицирано с аутизъм. Той обясни защо все още има бавачка на пълен работен ден за сина си в шоуто на Конан О’Брайън. Той изрази безпокойство какво може да се случи, ако недоразуменията прераснат в сблъсъци с лица с власт. Комикът добави, че синът му е афроамериканец, което значително допринася за страха му.

  Рон Фънчес

Нишел Търнър, Рос Матюс, Вивика А. Фокс, Били Гардел, Джей Глейзър и Мат Айсман са сред другите знаменитости, които се очаква да участват в Guy’s Ultimate Game Night. Те също така включват Пен Джилет и Телър, както и Трой Джонсън, Карсън Кресли и Наташа Леджеро, дуетът на магьосниците.

Some Assembly Required, Hot Potato, Charade the Pantry, Cloche Encounters, Shop ‘Til You Drop и Dish Pics са сред другите игри в Guy’s Ultimate Game Night. Гай Фиери служи като изпълнителен продуцент на Guy’s Ultimate Game Night, който се продуцира от Knuckle Sandwich и Lando Entertainment.

Популярни Публикации