Ромео Бекъм - Възраст, височина, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност

Ромео Бекъм е британски модел, звезда на Instagram и личност в социалните медии е добре известен с работата си в списания като „British Vogue“, „Vogue Me China“, „Burberry Holiday“ и други. Ромео се е появявал в телевизионни предавания като „Уимбълдън“, „Уимбълдън 2 ден“, „Виктория Бекъм: Идване в Америка“ и много други. Научете повече за нетната стойност на Ромео Бекъм, биография, възраст, приятелка, националност, етническа принадлежност, височина, тегло, кариера

Бързи факти

Истинско име Ромео Бекъм
Псевдоним Ромео
Известен като Модел, Instagram
Възраст 18
рожден ден 1 септември 2002 г
Родно място Град Уестминстър, Обединеното кралство
Знак за раждане Модел, звезда в Instagram
Националност британски
Етническа принадлежност Бяло
Религия N/A
Височина 5 фута 8 инча
Тегло 61 кг
Измервания на тялото 36-28-34 инча
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка N/A
приятелка Мили Боби Браун
Съпруг N/A
Нетна стойност 5 милиона долара

Биография на възрастта и ранния живот на Ромео

Ромео Бекъм, моделът на 'British Vogue', е роден на 1 септември 2002 г. в град Уестминстър, Обединеното кралство. Към 2021 г. той е на 18 години и е зодия Дева. Ромео Джеймс Бекъм е пълното му име. Той е израснал в град Уестминстър, заедно със своите родители и братя и сестри. Ромео Бекъм е син на Дейвид и Виктория Бекъм. Баща му е настоящ президент на Inter Miami Cf и бивш английски футболист. Майка му е бизнесдама, моден дизайнер и бивша певица от Англия.

Ромео, от друга страна, има трима братя и сестри: Брукли Бекъм, Круз Бекъм и по-малката му сестра Харпър Бекъм. Той има Елтън Джон като кръстник и Елизабет Хърли като кръстница.По същия начин Ромео е британски гражданин. Той е от бял етнос. Неговата вяра е християнството. Завършва средното си образование в Wetherby School.

Височина и тегло на Ромео Бекъм

Ромео е висок 5 фута 8 инча. Той тежи 61 килограма. Ромео има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса. Размерите на тялото на Ромео са 36-28-34 инча и той има слабо телосложение. Ромео носи обувка с размер 9 (САЩ). Размерът на роклята му обаче не е известен.

  Ромео Бекъм

Младият Ромео Бекъм (Източник: Pinterest)

кариера

Ромео, 17-годишен модел, беше член на младежкия отбор на Арсенал, английски футболен клуб. Той напусна клуба, след като не успя да си осигури стипендия от Академията. Освен това по-късно започва да играе тенис. Той се състезава в „Aegon Championship“ в „Queens Club“ заедно с Andy Murray и Nick Kyrgios.

Ромео също преследва професионална кариера на модел през 2013 г. Той се появява в рекламата на Burberry за пролет/лято 2013 г. Той също така участва в колекцията „Burberry Holiday’s Fall/Winter 2014“. През 2016 г. Ромео беше представен в популярното списание „Vogue Me China“. По същия начин Ромео украси корицата на „British Vogue“ през 2018 г.

Ромео, много талантлив млад модел, се появи в редица телевизионни предавания, включително „Уимбълдън“, „Уимбълдън 2 ден“, „Виктория Бекъм: Идване в Америка“ и „VH1: Пълен достъп“. През 2014 г. той спечели и „ Награди за модел на годината.“ Въпреки това, няма повече информация за другите му награди.

Нетната стойност на Ромео Бекъм 2022 г

Колко е нетната стойност на Ромео Бекъм? Ромео Бекъм, носителят на наградите „Модел на годината“, има приблизителна нетна стойност от 5 милиона долара към октомври 2022 г. Ромео прави пари от професионалната си кариера на модел. Той е частно лице, което не е разкрило активите си пред други. Ромео е един от най-младите, най-успешните и най-богатите модели в модната индустрия.

Освен това точната заплата, доходите, къщите и колите на Ромео все още не са известни. В резултат на това ще продължим да предоставяме точни данни за имотите му.

Приятелка на Ромео Бекъм и срещи

Ромео, моделът от „Burberry Holiday“, се среща с Мили Боби Браун, английска актриса и модел. Двойката се срещна за първи път през 2016 г. на гала по случай 70-ата годишнина на Unicef. Те започнаха да се срещат през март 2018 г. Влюбената птица е доволна и доволна от любовния им живот. Няма повече информация за предишната афера на Ромео.

Ромео, от друга страна, е зает с кариерата си на модел, както и с обучението си. Той е свързан с родителите си и прекрасната си приятелка Мили. Надяваме се Ромео да има много успехи в бъдеще.

Също така, знайте за Нетна стойност на Руби Стюарт, биография, възраст, гадже .

Популярни Публикации